2010 Ekim Anneleri

canım o ıkılı test cocgu aldırmak ıstersen yapılıomus dıe bılıorum ben dogrumu?

ben öle bişey hiç duymadım hafta hafta gebelik diye araştırdığında yazıyo o bebeğin durumu hkkında bilgi veriyo diye biliyorum sen doktoruna bi sor her sitede yazıyo zaten direk ikili tarama testi falan diyede araştırabilirsin

hanımlarr bendede cokk bulantı oluorr dr um bana akapuntur bıleklıgı onerdıı ben cok faydasını gordummm ıstersenız sızlerde alınn adı psı band..ıkı bılege de takılıorr bulantıyı onluoo

canım o ıkılı test cocgu aldırmak ıstersen yapılıomus dıe bılıorum ben dogrumu?

evet yani burada oyle benim yasadigim yerde.
aileye soruyorlar eger muslumansa cogu muslumanin kurtaja karsi olduklarini biliyorlar o zaman testi gerek gormuyorlar. turkiyede nasil bilmiyorum.
bana sordular ben hayir dedim zaten testi yaptirmayacaktim.

kaydirigubbakcemile3:umursamaz:
varya senin daha resmini gormedim mirayhalecim ama kesin manken gibisindir yahu hicbiseyi sevmiyosun helede bole muzur kilo yapan seyleridelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3maşallah sağlıklı yaşıyor hatun ama yemeyelim çikolata bnde şu sıra melisesra yazmıştı brgümn mc donlad s die geçen hafta ydm yine cnım çekiyodaa dayanıyorumcokacimcoook

selam kızlar ben geldim.. bu konuyu sevdim :)) bende hertürlü et kokusundan salcadan tiksindim ( ama müthiş yesil zeytin ve yogurt cekiyo canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…