allaha cok sukur benim esim ne icki icer ne sigara o yonden rahatim.
canım o ıkılı test cocgu aldırmak ıstersen yapılıomus dıe bılıorum ben dogrumu?
canimm icmeeeeeeee allah korusun cikolata dusuk riskini arttiriyor lutfen icmeeeeeeee
canım o ıkılı test cocgu aldırmak ıstersen yapılıomus dıe bılıorum ben dogrumu?
bazi cikolotalar ayrica kafein iceriyor dikkatli olmak lazim. ben cikolotayi oldum olasi sevmezdim hic aramiyorum bile.
benimki içiyodu bıraktı,korkusundan dışarda bile içemiyo,tazı gibi hemen kokusunu alıyorum vallakaydirigubbakcemile3benımkıde oyle
bnde 3 güne bir yyrm çikoalta(yemiyelim ozmn
varya senin daha resmini gormedim mirayhalecim ama kesin manken gibisindir yahu hicbiseyi sevmiyosun helede bole muzur kilo yapan seyleridelikafadulden
o kadarcıktan da bısey olmaz canım canın cok ıstedıgınde bıraz yıyebılırsın hergun hergun abartmamak sartıyla tabii
varya senin daha resmini gormedim mirayhalecim ama kesin manken gibisindir yahu hicbiseyi sevmiyosun helede bole muzur kilo yapan seyleridelikafadulden
bıze yapılmıyor ıkılı test yanı ıkızlere
yaaa ikizlere nie yapılmıyomus canım?ben bunu bilmiyodumbıze yapılmıyor ıkılı test yanı ıkızlere
selam kızlar ben geldim.. bu konuyu sevdim :)) bende hertürlü et kokusundan salcadan tiksindim( ama müthiş yesil zeytin ve yogurt cekiyo canım :))
evet ben de kafeınlı seylerın zararlı oldugunu duymustum cıkolata cay kola kahve vs bunları sınırlı tuketmek gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?