2010 Ekim Anneleri

sen su da az içiyomussun amabilmiyorumkismileaz su içmek zararlı değil mi

ben en çok sigaar kokusunda özellikle kocamın ceektleri montalrı ndann yok böle bişi((((((((((

canım aynı şey bende de var siğara kokuyor eşim başının etini yiyorum çok tiksindim kokusundan... birde kayınvalidem eşime bazı hamileler eşlerinden bile tiksine bilirler demiş...sürekli sen benden tiksindinmi diyor komplekse giricek adamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

ironic evet canim maalesef su dahi icemiyorum su agzimda oyle bir metal tadi birakiyorki zorla iciyorum girtlagim acilmiyor birturlu offfff offff ya ben bugun cok hassasim bu yemek konusunda cok uzgunum ya....

ayy kaynanalrda onu istiyor ne olabilir yaneesempatiksalakcinnihe he deseydin sende ama harbiden o pantolon bilem kokuyo yaa sigara mont ceket gömlek heleakannehir

bazi cikolotalar ayrica kafein iceriyor dikkatli olmak lazim. ben cikolotayi oldum olasi sevmezdim hic aramiyorum bile.

evet ben de kafeınlı seylerın zararlı oldugunu duymustum cıkolata cay kola kahve vs bunları sınırlı tuketmek gerekıyor

ironic evet canim maalesef su dahi icemiyorum su agzimda oyle bir metal tadi birakiyorki zorla iciyorum girtlagim acilmiyor birturlu offfff offff ya ben bugun cok hassasim bu yemek konusunda cok uzgunum ya....
sorma o tad bende de var,ama en bastaki kadar değil sanki,belirtiler azalıyo mu ne?senin de 3. aydan sonra falan gecer belirtilerin belki cnm...üzülme cnm ya,bebiş ondan da etkileniyo biliyosun..sabah ben sinirlendim,üzüldüm hemem kasıklarıma sancılar girdi çok korktum bi an...benim görümcem 9 ay hiç bişiy yiyemedi,hep istifra etti ama cocuklarının masallahı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…