ben en çok sigaar kokusunda özellikle kocamın ceektleri montalrı ndann yok böle bişi((((((((((
ben de takıyım boncuksırnaşık şey
sen su da az içiyomussun amabilmiyorumkismileaz su içmek zararlı değil mikusma yok evet bende anlamadim tartimdami bir problem var ama yemek yiyemiyorum. midem almiyor.dunki ogunum 1 yesil elma yarim tabak ananas bukadar ha 2 bardakda su bitti. ya ben diyet yaparken bile bu kadar az yemezdim.
simdi bu yediklerim bile mideme fazla geliyor.
yavas sindiriyorum nedense.
arkadşlar ben balıktan ve tavuktan tiksindim kokusuna tahammülüm yok asla ..siz nelerden tiksindiniz
bı 6 haftalıkken gıtmıstımm bıde sımdık gıttım ıste suan 8 haftalıgımm...bıdahakı ay gel dedıı 14 haftamda gıderımm bıdaha
aynennnn sigara ogggkkkkkkkkkk adi bile midemi bulandiriyor
kuruyemis yemege calis bari ne bilim ceviz taze badem findik kayisi incir baya kalori alirsin bunlardan tamam bebek senin depondan besleniyo ama deponun yerinede senin biseyler koyman gerek
ben en çok sigaar kokusunda özellikle kocamın ceektleri montalrı ndann yok böle bişi((((((((((
arkadşlar ben balıktan ve tavuktan tiksindim kokusuna tahammülüm yok asla ..siz nelerden tiksindiniz
canım aynı şey bende de var siğara kokuyor eşim başının etini yiyorum çok tiksindim kokusundan... birde kayınvalidem eşime bazı hamileler eşlerinden bile tiksine bilirler demiş...sürekli sen benden tiksindinmi diyor komplekse giricek adamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
kızlar ya iki gündür sıcak çikolataya taktım bişi olmas dime
sorma o tad bende de var,ama en bastaki kadar değil sanki,belirtiler azalıyo mu ne?senin de 3. aydan sonra falan gecer belirtilerin belki cnm...üzülme cnm ya,bebiş ondan da etkileniyo biliyosun..sabah ben sinirlendim,üzüldüm hemem kasıklarıma sancılar girdi çok korktum bi an...benim görümcem 9 ay hiç bişiy yiyemedi,hep istifra etti ama cocuklarının masallahı var..ironic evet canim maalesef su dahi icemiyorum su agzimda oyle bir metal tadi birakiyorki zorla iciyorum girtlagim acilmiyor birturlu offfff offff ya ben bugun cok hassasim bu yemek konusunda cok uzgunum ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?