2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, esengülüm, balum+, kamyas, rita1421, duduu, NevYas+, porttakal, kontes26, mervam, hllb, deppo, pembedana

Günaydın kızlar bende bu gece sabaha kaadar yemekteyiz programındaydım :roflol: uyanıyorum uyuyorum hala devam ediyor ay ne gıcık rüyaydı

az az kahverengiye döndü..sanırım dünkü kanamanın içerde kalan kısmını atıyor...şimdilik yok bişey..aman olmaz inşallah..wc ye korkarak gidiyorum..

çok şükür canım inş. tamamen kesilir. valla aynı haftadayız hala kanama riski olduğunu senden öğrendim. inş. sağlıklı bir şekilde atlatırız hepimiz..

Günaydın kızlar bende bu gece sabaha kaadar yemekteyiz programındaydım :roflol: uyanıyorum uyuyorum hala devam ediyor ay ne gıcık rüyaydı

benı sormussun canım ıyıyım ben dun yoktum evde sabahtan aksama kadar o yuzden gıremedım. haberde veremedım

kızlar sizdede oluyomu ben menapoza girmiş gibi sabahları ateş basıyo uyuyamıyorum yorganı felan atıyom bu soğukta anlamadım acaba adet olmuyoz diyemi

2gündür o kan şuruplarından içiyorum minik şişelerde oluyoya akannehirakannehir ölsem içirebilirlermiydi acaba onu herşey bebeklerimiz için doktorun dediğine göre ben doğurana kadar içicem hatta doğumda kan bile takılabilir o günlere gelebilirsek allahın izniyle tabi

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini vemesin onlarla uğraşmakta kolay değil ha resmen kabus görmüşün nedne hep rüyalarımız öle uyanıyoz uyuyoz aynı şeler devam ediyo cebelleşiyorum resmen rüyayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…