selam herkese nehaber
selam herkese nehaber
hoşgeldinslm kızlarrr
hoşgeldin
selam kıslar bugun çok kötü bir haber aldım ikizlerimden birinin kalbi durmus(((
selam kıslar bugun çok kötü bir haber aldım ikizlerimden birinin kalbi durmus(((
neeeeeeeee:sinifsinif:çok üzüldüm cnm yaaaaa,ne denir bilmiyorum ki?neden olmus peki?bir sebebi var mı acaba?allahım öteki minigi korusun,allah yardımcın olsun cnm...selam kıslar bugun çok kötü bir haber aldım ikizlerimden birinin kalbi durmus(((
aynen canım bende .sayfa açık bi bakmışım uçmuş gitmiş gelenden gidenden yazamıyorum fazla..şimdi evde olsamm,uzansam tv mi açsam şu kevlendirme programına baksam da az gülsem,sonra dergilerimi okusam azcık kestirsem,sonraaaaa kalksam yemeğim hazır olsa bişiler yesemm Off offf bitmez bu isteklerrrrr.ama şununda farkındayımmm en zor olan ev hanımlığı iş hiç bitmezzzzzzzzzz.ama bnimki hayal işte dimi bayanssulusmile
balsurat nasıl gidiyor hamileliğin
cok tsk canim keske yatilabilse oda olmuyor.tatlım erken olmuş sende ama artık olabilir bunlar... kan basıncı artışı olduğu için tansiyonlarda oynayabilir... endişelenmeyin...yatabiliyosanız yatın canlarım...
bende sersem gibiyim bugün.. anlamadım nooluyoo
hamilik döneminde kullanilan agri ilaclari var canim doktoar onu vermisti agrin olunca icebilirsin diye.yoksa güclü bir ilaci kullanmam bu hafif bir kac saat hafifliyor sonra tekrar basliyor.gözlerime vuruyor iyice agri dayanamiyorum.geçmiş olsun cnm...ilaç mıııııııııııı:1shok:bu dönemde ilaç kullanılabiliyor mu?
melisesra cok uzuldum canim ya.
bende cok kotu ruyalar gordum icim icimi yiyor sanirim bende bu hamileligi tamamliyamicam. martin 30unu sabirsizliklla bekliyorum.
cok kotuyum sanirim benimde bebegimin kalbi durdu. artik kendimi hichamile gibi hissetmiyorum.
sen hissettinmi hicbelirtin varmiydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?