2010 Ekim Anneleri

Canım böyle kötü düşünme doktara git hemen o zaman böyle sıkıntıyla yaşayacağına

ay dondum kaldım yaa.. çok üzüldüm esracım. allahım onun ömrünü diğer yavruna versin inş. balumun dediği gibi şimdi ne diyo doktor ne yapacaklar..

esracım cok üzüldüm.. Allah hepimize saglıklı bebekler nasip etsın...
ınsallah diger yavrun sana sıkı tutunur.... kardeşinin acısını o sana unutturur....
kendine dikkat et ne olur üzülmmek için ugraş diger bebegın sana ıhtıyacı var.

ruyamda bebegim kanlar icinde parca parcaydi
doktora gitmek istemiyorum hazir degilim boyle bir habere korkuyorum.

herkes rüya gördü geldi bugün, bende kızıyorum niye negatifsiniz diye...
bizde anneyiz işte... bu son olsun bitsin artık 12.haftalarımız....

ay Allahım cnmm herşeyi hayırlısı rabbim böle uygun görmüş dmeekki ne diyceğimi bilemyorum öbür yavrun sımsıkı tutunur hiçbırakmaz inş.anneciğini:gitme:

bende 1 hafta once ruyamda iki erkek bebek dogurmusum bırı cok tombuldu hastaymıs mongoldu 2.cısı iyidi annemde gormus aynı ruyayı
ALLAHIM yavrumu koru yarabbim

kıslar ılk bebegımıde boyle kaybetmıstım

ay canım söylüyordun kaç gündür çok endişelendiğini diğer bebeğini de bugünlerde kaybettiğini.. ama lütfen olumsuz düşünmemeye çalışalım yine de :1no2: olumsuz düşünceler olumsuz durumları üstümüze çeker.

mirayhale sana da diyorum tatlım özellikle..

selam kıslar bugun çok kötü bir haber aldım ikizlerimden birinin kalbi durmus(((

nasıl yaa ne demek oluyor bu.........ne zaman öğrendin.........ay canım çok üzüldüm.......üzme kendini lütfen en azından 1 tanesi yaşıyor........allah sabır versin canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ruyamda bebegim kanlar icinde parca parcaydi
doktora gitmek istemiyorum hazir degilim boyle bir habere korkuyorum.

kan rüyayı bozar canım benim.... senin dr. randevunun arası uzun ya... ondan böle oluyosun sen... birazcık rahat ol. imkanın warsa öne al randevunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…