2010 Ekim Anneleri

bende 1 hafta once ruyamda iki erkek bebek dogurmusum bırı cok tombuldu hastaymıs mongoldu 2.cısı iyidi annemde gormus aynı ruyayı
ALLAHIM yavrumu koru yarabbim

amin inşallah canım.... göreceksin daha rahat bi hamiş olucaksın... gönlünü ferah tut... kucağına alacaksın bebişini....

canım saçmalama yaa.........kötü şeyler düşünme lütfen.........siz benden de betersiniz.........allah korusun dua et neden aklına böyle şeyler getiriyorsun canım lütfen sabırlı ol biraz alsanaalsanasmile

gelişmemiş 1 hafta var aralarında bebek gozukuyordu ama kalp atısı yoktu enolcak dedim doktora kendını atarmıs o canımyavrum benim

kizlar tum gundur o ruyanin etkisindeyim. vebutungundur kendimi hic ama hic hamile gibi hissetmiyorum tum belirtilerim kayboldu eskisi gibiyim artik goguslerimde agri yok,midemde bulanmiyor istahsizligimda gitti ,cok normalim bu beni korkutuyor ama insallah sandigim gibi degildir. yarin icin randevu almaya calisicam olmadi hastaneye gidicem .kafam cok karisti cok.

kıslar ılk bebegımıde boyle kaybetmıstım

belkı soylemesı kolay dıye dusuneceksın ama nolur uzulmemeye calıs. obur bebişin sana sımsıkı tutunacak inş. doktor neler soyledı. kalbı duran ıcın ve oburu ıcın canım? demekkı boylesı hayırlıymıs. bu bebeklerın kalbı durma olayı ne kadar yaygınmıs yamafoldumben

tatlım bende öyleyim 3 gün war aramızda.... niye kötü düşünüyosun... aman nazar değmesin, herşey olması gerektiği gibi işte...

öyle tabi canım. şimdi nasıl beslicek annesi onu... haftaya 3 cm olurrrr kuzu...

pembedana sagol canim elimde degil taktim kafaya .belirtilerin kaybolmasi anormal bir durum diye okumustum biryerde.neyse kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin kendimi hic iyi hissetmiyorum.
melisesra tekrar gecmis olsun en azindan senin birtane daha var saglikla kucagina alirsin insallah.

saolun kızlar hepınıze tsk ederimmm
ALLAHIM hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…