canım öle deme, bebeğin şu anda içinde ama... onun için ne dedi dr.? eni boyu ne kadar olmuş???? ne olucak şimdi...
bende 1 hafta once ruyamda iki erkek bebek dogurmusum bırı cok tombuldu hastaymıs mongoldu 2.cısı iyidi annemde gormus aynı ruyayı
ALLAHIM yavrumu koru yarabbim
ALLAHIM KORUSUN ONU
1.21 cm olmus kalp seslerınıde duydum iyimiş çok sukur
melisesra cok uzuldum canim ya.
bende cok kotu ruyalar gordum icim icimi yiyor sanirim bende bu hamileligi tamamliyamicam. martin 30unu sabirsizliklla bekliyorum.
cok kotuyum sanirim benimde bebegimin kalbi durdu. artik kendimi hichamile gibi hissetmiyorum.
sen hissettinmi hicbelirtin varmiydi???
kıslar ılk bebegımıde boyle kaybetmıstım
kizlar tum gundur o ruyanin etkisindeyim. vebutungundur kendimi hic ama hic hamile gibi hissetmiyorum tum belirtilerim kayboldueskisi gibiyim artik goguslerimde agri yok,midemde bulanmiyor istahsizligimda gitti ,cok normalim bu beni korkutuyor ama insallah sandigim gibi degildir. yarin icin randevu almaya calisicam olmadi hastaneye gidicem .kafam cok karisti cok.
belkı soylemesı kolay dıye dusuneceksın ama nolur uzulmemeye calıs. obur bebişin sana sımsıkı tutunacak inş. doktor neler soyledı. kalbı duran ıcın ve oburu ıcın canım? demekkı boylesı hayırlıymıs. bu bebeklerın kalbı durma olayı ne kadar yaygınmıs yamafoldumben
kan şurubu verdı doktor coraspın verdi 1 hafta sonra tekrar cagırdı kontrole
kızlar bendede suan hıc bı belırtı yok yani 2 3 gunden beri
kızlar bendede suan hıc bı belırtı yok yani 2 3 gunden beri
1 hafta cok degıl. uzmemeye calıs kendını bebegın ıcın canım.
o oldugu ıcın ayaktayım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?