Selam kizlar ben annemlerdeyim dunden beri esim rahatsiz buraya geldik telden arasira bakmaya calisiyorum melisesra canim olanlari okudum Allah diger bebegini sana bagislasin insallah.hayrlisi boyleymis demekki zor durum ama kendini uzup bebeginide uzme annesi.
canım ben cmv yi yaptırmadım ama anti rubella yı yaptırdım.pozitif olması iyi bişiy rubella nın.çünkü kızamıkcık gecirmişsin,ve hamilelikte gecirmiceksin.kızamıkcık hamilelikte gecirilirse,bebegin beyninde hasarlara yok acıyomus
selam kızlar. bende yeni geldim ve okudum cok üzüldüm pamuk arkadas icin mafoldumben allah sabır versin canım çok zordur eminim. Allah en kısa zamanda tekrar yaşatır insallah bu duyguyu.
melisesra canım senin bebegine de cok üzüldüm, allah diğer bebeğini bağışlasın,onu kucagına almayı nasip etsin insallah. :Saruboceq:
allah bizlerin de kucaklarına almayı nasip etsin. Çok korkuyorum ben de zor buldum kaybetmek çok zor olur herhalde allah'ım korusun meleklerimizi.
canım o kedi köpekten uzak durma,çiğ et yememe meyve sebzeleri iyice yıkayarak yeme toxoplazmadan korunmak içinmiş.benim dr um da uyardı,ben de gecirmemişim onucanım benımde ANTI RUBELLE IGG pozıtıf
çiğ et yemıcen bıde kedıden uzak dur doktor bana oyle dedi
arkadaşlar ben de aranıza katıldım bende tam 8 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı doğumlar versin
rica ederim tatlım,benim de pozitif cıktı iyi bişiy dedi gecirmişsin hamilelikte rahatsın dedi.ama cmv yi bilmiyorum,o test yapılmadı banabilmiyorumkismilecanimbenim sagol guzel bilgin icin bende okudum rahladim umarim dr um da hersey yolunda der:)
arkadaşlar ben de aranıza katıldım bende tam 8 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı doğumlar versin
canım o kedi köpekten uzak durma,çiğ et yememe meyve sebzeleri iyice yıkayarak yeme toxoplazmadan korunmak içinmiş.benim dr um da uyardı,ben de gecirmemişim onu
ben 12. haftaya girdigimi düşünürken gelişmemiş sanırım doktora ciniyetni srdum ne cinsyeti daha 7 haftalıkmış falan dedi zaten çıkışta doktorla konuşmadık narkozun etkisinden ne konuşulduunu anlayamadım
ya pamukseker arkadasımızın da gercekten bebişinin kalbi mi durmus:sinifsinif:
cnm benim geçen hafta hafiften hfiften ama beni rahatsız edecek şekilde kasık agrılarım olmuştu ama normaldir die dokoru aramadım meger o zaman gitmiş yani tam bir hafta ölü bebek taşımışım allahtan beni zehirlemedi ona şükrediyorum artık...
pamukseker allah sabir versin allah sana en kisa surede saglikli evlatlarr versin cok uzuldum(
ay tatlım benim inan çok üzüldüm,her topiğe girdiğimde üzücü haberler alıyorum,artık girmeye korkuyorum topiğe..allahım seni korumus,gercekten zehirleyebilirdi seni...umarım tez zamanda,saglıkla bebegine kavusursun canım...bu arada benim de arada kasık agrım oluyo,dr uma sordum;normaldir rahim genişliyo dedi...benim hala arada oluyo agrım ama randevu zamanını bekliyorum...agrı dışında başka belirtin olmus muydu?cnm benim geçen hafta hafiften hfiften ama beni rahatsız edecek şekilde kasık agrılarım olmuştu ama normaldir die dokoru aramadım meger o zaman gitmiş yani tam bir hafta ölü bebek taşımışım allahtan beni zehirlemedi ona şükrediyorum artık...
canım benım bebegımde 1 hafta once ölmüş
ay tatlım benim inan çok üzüldüm,her topiğe girdiğimde üzücü haberler alıyorum,artık girmeye korkuyorum topiğe..allahım seni korumus,gercekten zehirleyebilirdi seni...umarım tez zamanda,saglıkla bebegine kavusursun canım...bu arada benim de arada kasık agrım oluyo,dr uma sordum;normaldir rahim genişliyo dedi...benim hala arada oluyo agrım ama randevu zamanını bekliyorum...agrı dışında başka belirtin olmus muydu?
cnm senin bebeşler ikzdi dimi allah digerine saglık kucagına almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?