2010 Ekim Anneleri

saol canım aminnn

canimbenim sagol guzel bilgin icin bende okudum rahladim umarim dr um da hersey yolunda der:)

saol canımm aminnnnn

canım benımde ANTI RUBELLE IGG pozıtıf
çiğ et yemıcen bıde kedıden uzak dur doktor bana oyle dedi
canım o kedi köpekten uzak durma,çiğ et yememe meyve sebzeleri iyice yıkayarak yeme toxoplazmadan korunmak içinmiş.benim dr um da uyardı,ben de gecirmemişim onu

pamukseker allah sabir versin allah sana en kisa surede saglikli evlatlarr versin cok uzuldum (

ya pamukseker arkadasımızın da gercekten bebişinin kalbi mi durmus:sinifsinif:

cnm benim geçen hafta hafiften hfiften ama beni rahatsız edecek şekilde kasık agrılarım olmuştu ama normaldir die dokoru aramadım meger o zaman gitmiş yani tam bir hafta ölü bebek taşımışım allahtan beni zehirlemedi ona şükrediyorum artık...

canım benım bebegımde 1 hafta once ölmüş

ay tatlım benim inan çok üzüldüm,her topiğe girdiğimde üzücü haberler alıyorum,artık girmeye korkuyorum topiğe..allahım seni korumus,gercekten zehirleyebilirdi seni...umarım tez zamanda,saglıkla bebegine kavusursun canım...bu arada benim de arada kasık agrım oluyo,dr uma sordum;normaldir rahim genişliyo dedi...benim hala arada oluyo agrım ama randevu zamanını bekliyorum...agrı dışında başka belirtin olmus muydu?

işte bende rahim genişliyodur diodum seviniyodum bendeki tek belirti şiddetli kasık agrısıydı sabah 6 da uyanmıştım agrıdan bide kesilmeyen az az kanamam olunca hemen gel dedi doktor normal degil bu haftada dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…