benım hıc kanamam olmadı sadece çok az kasık agrım oluyordu halada kanamam yok yavrum içimde
amin bitanem,allah sabır versin sana ve esine,nolur kendini üzme...tekrar bebişin olucagı zaman hemen bize de söyle,mutlu haberlerini bekliyoruz.çok öptüm,sevgi ve saglıkla kal canıma.s.kızlar ben kaçmak zorundayım yemege bekleniyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin rahat sorunsuz hamilelik dilegiyle ii akşamlar herkeze
kızlar ben kaçmak zorundayım yemege bekleniyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin rahat sorunsuz hamilelik dilegiyle ii akşamlar herkeze
canım allah diğerine çok sağlık ve uzun ömür versin.çokda geçmiş olsun .sende ne gb belirtiler oldu hayatım
canım benım bebegımde 1 hafta once ölmüş
Canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır yüce rabbim diğer meleğine hayırlı uzun ömürler verir inş.
sorma canım sorma:sinifsinif:inan kontrole kadar napıcamı ben de bilmiyorum...inanılmaz endişe ve korkularla gün saymaya başladım..ay çok korkuyorum valla daha 2 hafta var kontrolebiz ne zaman bu korkulardan kurtuluruz acaba
ben 12. haftaya girdigimi düşünürken gelişmemiş sanırım doktora ciniyetni srdum ne cinsyeti daha 7 haftalıkmış falan dedi zaten çıkışta doktorla konuşmadık narkozun etkisinden ne konuşulduunu anlayamadım
huhu beni gören yok galiba
kasık agrısıyla birlikte biraz kanamam vardı zaten 1 ay olmuştu doktora gitmeyeli gideyim hem bu kanamyı sorarım hemde bakarız diye gittik eşimle elini ayagını görecez hareket ediyomudur die düşünürken biz gitmiş megersem gecen haftada çok kasık agrım olmuşu ama ben ayaklarımı üşüttüüm içindir die doktoru aramamıştım o zaman gitmiş bebegim çok üzülük akşamdan beri(
pamukseker gercekten cok uzuldum
Allah sabır versin canımen kısa zamanda tekrar bi bebiş haberiyle mutlu olursunuz inşallah.
merhaba arkadaşlar bu arada
selam uykucu şirin napıyosuna.s.huhu beni gören yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?