2010 Ekim Anneleri

kızlar ben kaçmak zorundayım yemege bekleniyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin rahat sorunsuz hamilelik dilegiyle ii akşamlar herkeze

kızlar ben kaçmak zorundayım yemege bekleniyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin rahat sorunsuz hamilelik dilegiyle ii akşamlar herkeze
amin bitanem,allah sabır versin sana ve esine,nolur kendini üzme...tekrar bebişin olucagı zaman hemen bize de söyle,mutlu haberlerini bekliyoruz.çok öptüm,sevgi ve saglıkla kal canıma.s.

ay çok korkuyorum valla daha 2 hafta var kontrolebiz ne zaman bu korkulardan kurtuluruz acaba

bi de acaba bu grip benin bebişime zarar verir mi kızlar.bol bol meyve sıkıyorum iyileşmek için

Canım çok üzüldüm yaaa allah sabırlar versin herşeyde vardır bir hayır yüce rabbim sağ salim sağlıklı hayırlı bir evlat verir inş. en yakın zamanda..

kızlar telaş yapmayın. üzüntülerini paylaşan arkadaşlarıda üzebiliriz. lütfen. dua edelim. hem bebeklerini kaybeden arkadaşlar için hemde kendimiz. ve diğer hamiş arkadaşlar için. lütfen stres yok. relax

pamukseker gercekten cok uzuldum
Allah sabır versin canım en kısa zamanda tekrar bi bebiş haberiyle mutlu olursunuz inşallah.

merhaba arkadaşlar bu arada

Çok geçmiş olsun..Demek ki hayırlısı buymuş..Gerçi ne söylesek üzülmemek elde değil..
inşallah en yakın zamanda hayırlısı ile tekrar sağlıklı bir bebeğin olur ..En azından gebe kalabiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…