evet canım keçiörende
benim eşimin ablası da keçiören de bir kolejde edebiyat ögretmenia.sevet canım keçiörende
evdeyim canım ya raporluyum çarşambaya kadar..kanamam vardı..şimdilik iyiym ama bakalım..sen nasılsın??kursta dedi kızlar uğradıda bugün..inanmıyorum be sende mi burdasın şeker
yaziyorum canimcim
ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)
ne bilim ya..bu hamilelik iyice pimpirikli yaptı beni...çarşamba gelsin biran öncede sağlıklı mı görim...senin ne zaman nisan da mı?
cok sagol canim benim rabbim saglicakla bebegini kucaklamya nasip etsini nsallahcanım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.......tabi ederim ne demek allah kabul eder inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnnnnnnnEYY RABBİM O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILIVE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE
AMİN AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?