2010 Ekim Anneleri

ben cıkmak zorundayım arkadaslar,kayınvalidem yemege cagırdı.rabbim sizi ve miniklerinizi korusun.görüşmek üzerea.s.

ya bebek gayet iyi dedi..plesenta rahim ağzına inmiş orayı kanatmış biraz..çarşamba 2li test var..bakalım ozaman ne dicek??sana da geçmiş olsun bol bol su iç..ballı süt iyi geliyo..

ne bilim ya..bu hamilelik iyice pimpirikli yaptı beni...çarşamba gelsin biran öncede sağlıklı mı görim...senin ne zaman nisan da mı?

yaziyorum canimcim

ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)

Korkulacak bi şey kesinlikle yok. benim 1i hariç o igg lerin hepsi pozitif
hatta iyi bi şey bu hastalıkları geçirmişsin ve bir daha geçirmeyeceksin demek. Eğerki bu hastalıklar gebelik sırasında geçirilirse erken doğum , sakat doğum ve hatta ölü doğum riski var
zaten o nedenle hamilelikte yediklerimizin hijyenik olması gerekiyor
arkadaşlar bir de hiç uçuk çıkarmadıysanız, uçuk çıkaranlardan da uzak durun o da aynı şekilde

canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.......tabi ederim ne demek allah kabul eder inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
cok sagol canim benim rabbim saglicakla bebegini kucaklamya nasip etsini nsallah
aminnnnnnnnn

gunaydın kızlar dun ınternetımde sorun vardı gıremedım nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…