2010 Ekim Anneleri

gunaydın balum sevındım bıletını almana..ya bende varya artık topıge gırmeye korkuyorum kötu haber alcam dıe

senın randevu ne zaman benımkı 7 nısan

bana 11. ıle 14. hafta arası gel dedı test ıcın de testı yaptırmıycam ya o yuzden kafama gore gıdıcem. ıstanbula gıdıyorum ya gıtmeden gıderım dıyorum. 2 nısan dıyodum ama belkı daha erken de gıdebılırım. aslında gec gıdıp cınsıyet de sorarım dıyodum belkı bellı olur ama ıstanbulda annemın doktoruna gıdıcem bı o zaman bellı olmus olur artık.

balum orta renkler al özellıkle beyaz cok yakısıo bebege bırde fıstık yesılı

olmadı oyle yapıcam zaten. fıstık yesılını cok sevıyorum ben de. bıde mavıyı kıza da yakıstırıyorum. pembe almam olur bıter dımı:)

balumm dr izin verdimiii yolculugaaa uçaklamı gidiceksinn..Bende izin alıcam drdan ama sanmıyorum ılk 3 ay dolmadan ızın vermıycek kesın

balumm dr izin verdimiii yolculugaaa uçaklamı gidiceksinn..Bende izin alıcam drdan ama sanmıyorum ılk 3 ay dolmadan ızın vermıycek kesın

evet canım ucakla gıdebılır mıyım dedım nısanda gıdebılırsın ama ondan once olmaz dedı. 12 haftayı doldurman lazım dedı. 12 haftada nısanın 7 sınde doluyo:):) babam 10 una bılet almıs. bence sana da ızın verır.

abımın esı benım dugune gelmeden doktora sormus doktor rızeye dıye anlamamıs gıt demıs arabayla ama:) hemde ıkızdı karnındakıler 1.5 aylıktı henuz geldı. gıttıgınde doktor dıyomus kı sen rızeye mı gıttın ben anlamamıstım anlasaydım ızın vermezdım demıs:):) Allahtan bısey olmadı:) dogdular zaten. onlarıda gorucem cok heyecanlıyım:)

Bende gün sayıyorummm bir an önceee bursaya ailemin yanına gitmekk 1 ay kalıcammm orda allah ızın ederseee senağlama

bısey soracagım testere sana. hanı altınlara takılır ya kurdale cengellı ıgne nazar boncugu fılan. bebıslerın altınları hazırda sırf oyle bulabılır mıyım rıze de hazır olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…