Bende gün sayıyorummm bir an önceee bursaya ailemin yanına gitmekk 1 ay kalıcammm orda allah ızın ederseee senağlama
bısey soracagım testere sana. hanı altınlara takılır ya kurdale cengellı ıgne nazar boncugu fılan. bebıslerın altınları hazırda sırf oyle bulabılır mıyım rıze de hazır olarak.
bu aksam kayınvalıdemlere kalmaya gıdıcez. gıderken kayınpederım kıler ve carefour dan alısverıs yapacak gececem sızın ordan:):):)
bu arada mezıme senın ılk trımester ın bıtmesı yakın:)
Bulabilirsin canım vardırr opuyorumnanaktan
carfurrun hemen ilerisinde benim evvv gelın gelınn :)) markite
evet yaa gunler cabuk gecıo
kaydirigubbakcemile3 hava ne guzel bugun ya dımı:)
sempatiksalakcinnievittt denizde süperr. Yaz gelsede sahılee yürüyüşee çıksakk
evet ya cabuk gecıyo. benım hamıellıgım cok sorunsuz gecıyo. bazen bel agrım oluyo o kadar. cok sukredıyorum. boyle hamılelık sevılıyo acelem yok dogum ıcın:):)
evet denız super gozukuyo. denızın cayelıne dogru olan tarafındakı kaglarda kar var ya:):):) sanırım orası gundogdu fılandır. ben pek bılemıyorum henuz buraları ama guzel bı goruntu olmus. denız masmavı ınsanın ıcı acılıyo :)
rapor bıttı iş.e basladım gıcık oldum yaa evde oturmak ne guzelmıs enıne boyuna:))
Dün yemekten sonra ilacımı içiyordumilk defa kusucaktım cok korktumm :gitme: öğürr öğürrr köpük sadece balum masallah sana söleme kız herkeze masallahh subhanallah nazar degmesınnn rahat hamılelık gecıyorun allaha sukurr dua et bıze olurmu
evet denız super gozukuyo. denızın cayelıne dogru olan tarafındakı kaglarda kar var ya:):):) sanırım orası gundogdu fılandır. ben pek bılemıyorum henuz buraları ama guzel bı goruntu olmus. denız masmavı ınsanın ıcı acılıyo :)
Bende 4 senedır buırdayım çoğu yerını yeni yeni öğreniyorumm :) hee o taraf gündoğduu tepelerrr kar dolu sempatiksalakcinni ..Rize çok küçük dimi ben hala alışamadım buraya
bana denız demeyın yaa çok sevıyorum bı ant. gıtseydım bende
evet balum bugun basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?