2010 Ekim Anneleri

Bende gün sayıyorummm bir an önceee bursaya ailemin yanına gitmekk 1 ay kalıcammm orda allah ızın ederseee senağlama

inş canım. hem rahat edersın. benım esım gelemıycek. kayınvalıdemler uzak oturuyo esım orda da kalamaz. o yuzden en cok 3 hafta kalırım ben.

bu aksam kayınvalıdemlere kalmaya gıdıcez. gıderken kayınpederım kıler ve carefour dan alısverıs yapacak gececem sızın ordan:):):)

rapor bıttı iş.e basladım gıcık oldum yaa evde oturmak ne guzelmıs enıne boyuna:))

sempatiksalakcinnievittt denizde süperr. Yaz gelsede sahılee yürüyüşee çıksakk

evet denız super gozukuyo. denızın cayelıne dogru olan tarafındakı kaglarda kar var ya:):):) sanırım orası gundogdu fılandır. ben pek bılemıyorum henuz buraları ama guzel bı goruntu olmus. denız masmavı ınsanın ıcı acılıyo :)

Dün yemekten sonra ilacımı içiyordum ilk defa kusucaktım cok korktumm :gitme: öğürr öğürrr köpük sadece balum masallah sana söleme kız herkeze masallahh subhanallah nazar degmesınnn rahat hamılelık gecıyorun allaha sukurr dua et bıze olurmu

evet ya cabuk gecıyo. benım hamıellıgım cok sorunsuz gecıyo. bazen bel agrım oluyo o kadar. cok sukredıyorum. boyle hamılelık sevılıyo acelem yok dogum ıcın:):)

aynen benımkıde cok sukur sorunsuz gecıo ufak tefek agrılar var o kadar

Bende 4 senedır buırdayım çoğu yerını yeni yeni öğreniyorumm :) hee o taraf gündoğduu tepelerrr kar dolu sempatiksalakcinni ..Rize çok küçük dimi ben hala alışamadım buraya

rapor bıttı iş.e basladım gıcık oldum yaa evde oturmak ne guzelmıs enıne boyuna:))

bugun mu basladın. ılk gunu atlat alısırsın. eve alıstın ya zor gelır.

edıyorum tabı kı. hakkaten kendımden bu kadar saglamlık beklemezdım. herkes dıyodu yemek ye hamıle kalınca nasıl durcan ayakta. kansızsın bırsuru seyyy. ama sapasaglammısım bak kansızlık bıle yokmus artık bende:):) Allahıma coook sukur.

bana denız demeyın yaa çok sevıyorum bı ant. gıtseydım bende

Bende 4 senedır buırdayım çoğu yerını yeni yeni öğreniyorumm :) hee o taraf gündoğduu tepelerrr kar dolu sempatiksalakcinni ..Rize çok küçük dimi ben hala alışamadım buraya

bende alısamadım. kucuk olmasına ragmen nısanlıyken tullerımı yaptırdıgım yere kac kez gıtmıstık yıne bulamıyodum esım dalga gecıyodu benle. ıstanbulu cozdun suncacık yerı cozemıyon dıye. sadece oldugum yerı bıraz bılıyom o kadar. cayelındenım ben oraları bıle bılmem pek. yaz tatılınde gelıp koyde dururduk yıne ıstanbula donerdık.

bana denız demeyın yaa çok sevıyorum bı ant. gıtseydım bende

ben denıze gırmeyı sevmem de seyretmeyı severım. bekarlıgımda k.çekmece golune bakardım evden anca ama o da superdı:):) evlendım denız manzaralı evım oldu:) yuzmek bana gore degıl ya sevmıyorum nedense. sanırım cok korktugum ıcın.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…