hoşgeldın canım iyiyiz sen nasılsınn
melisesracım canım çok üzüldüm bebeğinin birini kaybetmene ama kendini üzmemeye çalış bak meleğinin biri hala seninle rabbim ona sağlık sıhhat versin tabiki sanada..
mide bulantim koca sis gazli karnim haricinde iyiyim canimkaydirigubbakcemile3
ıyıyım ben kendı adıma. sen nasılsın gıııı hıc gorusemıyok:):):) sen varken ben yokum ben varken sen yoksunkaydirigubbakcemile3
hadi bugün hep birlikte ağlayalım annelerimizi göremiyoruz diyekaydirigubbakcemile3 gülüyorum halime
canım benım hatırlıyorum senı:) beta hcg topıcınden dı dımı. maşallah sana da ya:) hosgeldın aramıza sevındım valla. rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. evet sımdı ıyıyız:)
hoşgeldın canım aramıza ınsallah hayırla saglıkla kucagına alırsın
gercekten ya karsilasamiyoruzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama allahtan gecmisi okuma sansimiz var oyuzden hepinizin iyi oldugunu gorunce seviniyorum sekerim:)
hehehe geçicek geçicek
benımde bı ıstahım acıldıkı sormakaydirigubbakcemile3
ben 10 nısana aldım bıletımı:) anneme gıdıyom mutluyum. daha dogrusu babam dun aldı bıletlerı. babam 1 aylıgına geldı de bırlıkte doncez. kardesımın de pazartesı askerlıgı bıtıyo onu da gorcem kuzum benım cok ozledım onu yamafoldumbenmafoldumben ayyy fena oldum ya
canım çok tsk ederim çok yakından takıp etmısın bızı ne guzel
saol canım aminnn hepımız saglıkla alalım kuzularımızı kucagımızaopuyorumnanaktan
valla bende az az sik sik yiyiyorum arti enginar yiyiyorum kac gundur tavsiye ederim cok faydali hemde mevsimi:)
ya sen çok olumsuz olmuşsun titre kendine gel..nerde o cıvıl cıvıl kız..ay gerçi toplansakta iki laflasak ii gelir..yeni bombalar duydum da gül gül öldüm yani..nurcihan:))işte o yüzden diyorum ya sen beni anlarsın diye.ancak temmuzda gidebiliriz yanlarına off.alış verişe gelince en sevdiğim şeyden bile zevk almıyorum.grip,mide bulantısı...
balum istanbula mi geliyosun giiii??:)
enginarmı ben sevmıyorum canım -tatlicadiarzu-
sebze hıc yıyemıyorum benyaa ısoanagın bıtek böregını lahananında dolmasını yıyebılıyorum
evettt nısanın 10 unda 21:30 ucagındayım.
bak arkadasim yanlis yapiosun mesela ispanagin boregin icinde hic faydasi yok ama biraz proteinle yani kiymali 10 numara bebek ve senin icin burnunu tika yut ( eskiden suruplari oyle icerdim) puhhahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?