2010 Ekim Anneleri

hadi bugün hep birlikte ağlayalım annelerimizi göremiyoruz diyekaydirigubbakcemile3 gülüyorum halime

melisesracım canım çok üzüldüm bebeğinin birini kaybetmene ama kendini üzmemeye çalış bak meleğinin biri hala seninle rabbim ona sağlık sıhhat versin tabiki sanada..

canım çok tsk ederim çok yakından takıp etmısın bızı ne guzel
saol canım aminnn hepımız saglıkla alalım kuzularımızı kucagımızaopuyorumnanaktan

ıyıyım ben kendı adıma. sen nasılsın gıııı hıc gorusemıyok:):):) sen varken ben yokum ben varken sen yoksunkaydirigubbakcemile3

gercekten ya karsilasamiyoruzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama allahtan gecmisi okuma sansimiz var oyuzden hepinizin iyi oldugunu gorunce seviniyorum sekerim:)

hadi bugün hep birlikte ağlayalım annelerimizi göremiyoruz diyekaydirigubbakcemile3 gülüyorum halime

ben 10 nısana aldım bıletımı:) anneme gıdıyom mutluyum. daha dogrusu babam dun aldı bıletlerı. babam 1 aylıgına geldı de bırlıkte doncez. kardesımın de pazartesı askerlıgı bıtıyo onu da gorcem kuzum benım cok ozledım onu yamafoldumbenmafoldumben ayyy fena oldum ya

hoşbulduk evet o topikten hani bende kaza geçirmiştim ve o gün hamile olduğumu öğrenmiştim rabbim hepimize nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı eee nasıl geçiyo hamilelik bulantı falan varmı..

hoşgeldın canım aramıza ınsallah hayırla saglıkla kucagına alırsın

hoşbulduk canım inşallah hepimiz sağlıklı alırız bebişlerimizi kucaklarımıza güzel dileğin için sağol..

ağlama zaten benimde yaşlar gözümün ucunda duruyo hemen katılırım sana.bak senin az kalmış gideceksin hemen .gerçi nasip olur bi aksilik çıkmazsa babaannem umreden döncek bu ayın sonunda bizde eşimle o zaman gidebiliriz.annem giderken hep keşke sizde benim yanımda olsaydınız deyip durdu offfboshayallersmile

işte o yüzden diyorum ya sen beni anlarsın diye.ancak temmuzda gidebiliriz yanlarına off.alış verişe gelince en sevdiğim şeyden bile zevk almıyorum.grip,mide bulantısı...
ya sen çok olumsuz olmuşsun titre kendine gel..nerde o cıvıl cıvıl kız..ay gerçi toplansakta iki laflasak ii gelir..yeni bombalar duydum da gül gül öldüm yani..nurcihan:))

enginarmı ben sevmıyorum canım -tatlicadiarzu-
sebze hıc yıyemıyorum benyaa ısoanagın bıtek böregını lahananında dolmasını yıyebılıyorum

bak arkadasim yanlis yapiosun mesela ispanagin boregin icinde hic faydasi yok ama biraz proteinle yani kiymali 10 numara bebek ve senin icin burnunu tika yut ( eskiden suruplari oyle icerdim) puhhahhahah

ayyy kaynanama gıdecez ya gorumcem fılan aradı sımdı gorumcem gel dıyo sevdıgım bısey yapmıs gel yıyelım buradan gıderız aksam dıyo:)

bak arkadasim yanlis yapiosun mesela ispanagin boregin icinde hic faydasi yok ama biraz proteinle yani kiymali 10 numara bebek ve senin icin burnunu tika yut ( eskiden suruplari oyle icerdim) puhhahhahah

ben hala öyle yapıyorum :)))))
ay napıcam bu sebze olayını bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…