kızlar cociş kalktı ben gidiorum.... akşama burda olursanız görüşürüsss....
amin canım hepimiz için eşim diyorkı şimdi bana gel bır ıkı parca bırseyler alalım bebişe bende ıstemedım korkuyorum cunku
erken henuz. ben ıstanbuldayken 14 haftalık fılan olacak alırım bıseyler o zamana. sımdılık azcık bıseylerı var ceyızımden:)
hayırdır canım ya nie kötüsün...ya çok zor oldu.zaten hassasım.kimsenin yokluğuna dayanamıyorum of yaaa kendimi çok kötü hissediyorummafoldumben
hayırdır canım ya nie kötüsün...
ya çok zor oldu.zaten hassasım.kimsenin yokluğuna dayanamıyorum of yaaa kendimi çok kötü hissediyorummafoldumben
cok ıyı anlıyorum senı. bende bı gun kalsa bırı. gıttıgınde aglarım arkasından. cok dokunur bılırım. hele de annen. uzulme napalım bebişini dusun. sende onun annesısın.
Deli ben napim annemi görmeyeli 1 ayı geçti..üzme sen kendini...cidden kafanı dağıt..bak hava çok güzel..çık biraz alışveriş falan yap..iyi gelir..tecrübe:))annem gitti ya çok alışmıştım.zaten uzakta ya of ne olcak bizim halimizz
evet erken banada hedıye gelıyor süreklı:)
dün eşimle ikili testi konustuk o yaptırma taraftarı degıl ama ben doktorum ne derse onu yapıcam
Deli ben napim annemi görmeyeli 1 ayı geçti..üzme sen kendini...cidden kafanı dağıt..bak hava çok güzel..çık biraz alışveriş falan yap..iyi gelir..tecrübe:))
Deli ben napim annemi görmeyeli 1 ayı geçti..üzme sen kendini...cidden kafanı dağıt..bak hava çok güzel..çık biraz alışveriş falan yap..iyi gelir..tecrübe:))
bana henuz hedıye gelmedı:):) herkes bıraz buyusun dıyo:) beklıyoruz buyumesını alıcaz ciciler. sımdılık 2 yelek,4 cıft corap,2 bebek lıfı,bı yun corabı var:)
slm kızlar bende ekim annesiyim muhtemel doğum tarihi 17 ekim allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin baluım seni ne zamandır takip ediyorum başka bi topikten düşük tehliken vardı ama allaha şükür meleğin seninle okuyunca çok sevindim senin adına...
slm kızlar bende ekim annesiyim muhtemel doğum tarihi 17 ekim allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin baluım seni ne zamandır takip ediyorum başka bi topikten düşük tehliken vardı ama allaha şükür meleğin seninle okuyunca çok sevindim senin adına...
kizlar hepinize iyi gunler nasilsiniz?
bana hep alanlar bı tane kız bı tanede erkek ıcın almıslar ama öğrenınce çok uzulduler keske getırmeseydık dedıler bende olsun dedim 2.bebegıme saklarım bırını:)
kizlar hepinize iyi gunler nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?