2010 Ekim Anneleri

amin canım hepimiz için eşim diyorkı şimdi bana gel bır ıkı parca bırseyler alalım bebişe bende ıstemedım korkuyorum cunku

erken henuz. ben ıstanbuldayken 14 haftalık fılan olacak alırım bıseyler o zamana. sımdılık azcık bıseylerı var ceyızımden:)

ya çok zor oldu.zaten hassasım.kimsenin yokluğuna dayanamıyorum of yaaa kendimi çok kötü hissediyorummafoldumben

cok ıyı anlıyorum senı. bende bı gun kalsa bırı. gıttıgınde aglarım arkasından. cok dokunur bılırım. hele de annen. uzulme napalım bebişini dusun. sende onun annesısın.

cok ıyı anlıyorum senı. bende bı gun kalsa bırı. gıttıgınde aglarım arkasından. cok dokunur bılırım. hele de annen. uzulme napalım bebişini dusun. sende onun annesısın.

çok haklısın ama canım elimde değil okurken bile kötü oluyorum

annem gitti ya çok alışmıştım.zaten uzakta ya of ne olcak bizim halimizz
Deli ben napim annemi görmeyeli 1 ayı geçti..üzme sen kendini...cidden kafanı dağıt..bak hava çok güzel..çık biraz alışveriş falan yap..iyi gelir..tecrübe:))

slm kızlar bende ekim annesiyim muhtemel doğum tarihi 17 ekim allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin baluım seni ne zamandır takip ediyorum başka bi topikten düşük tehliken vardı ama allaha şükür meleğin seninle okuyunca çok sevindim senin adına...

dün eşimle ikili testi konustuk o yaptırma taraftarı degıl ama ben doktorum ne derse onu yapıcam

ben suan yaptırmıycam dıyorum bakalım doktor ne dıcek.

Deli ben napim annemi görmeyeli 1 ayı geçti..üzme sen kendini...cidden kafanı dağıt..bak hava çok güzel..çık biraz alışveriş falan yap..iyi gelir..tecrübe:))

ben annemı en son kurban bayramında gormustummafoldumben

işte o yüzden diyorum ya sen beni anlarsın diye.ancak temmuzda gidebiliriz yanlarına off.alış verişe gelince en sevdiğim şeyden bile zevk almıyorum.grip,mide bulantısı...

bana henuz hedıye gelmedı:):) herkes bıraz buyusun dıyo:) beklıyoruz buyumesını alıcaz ciciler. sımdılık 2 yelek,4 cıft corap,2 bebek lıfı,bı yun corabı var:)

bana hep alanlar bı tane kız bı tanede erkek ıcın almıslar ama öğrenınce çok uzulduler keske getırmeseydık dedıler bende olsun dedim 2.bebegıme saklarım bırını:)

canım benım hatırlıyorum senı:) beta hcg topıcınden dı dımı. maşallah sana da ya:) hosgeldın aramıza sevındım valla. rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. evet sımdı ıyıyız:)

hoşgeldın canım aramıza ınsallah hayırla saglıkla kucagına alırsın

bana hep alanlar bı tane kız bı tanede erkek ıcın almıslar ama öğrenınce çok uzulduler keske getırmeseydık dedıler bende olsun dedim 2.bebegıme saklarım bırını:)

melisesracım canım çok üzüldüm bebeğinin birini kaybetmene ama kendini üzmemeye çalış bak meleğinin biri hala seninle rabbim ona sağlık sıhhat versin tabiki sanada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…