2010 Ekim Anneleri

bak arkadasim yanlis yapiosun mesela ispanagin boregin icinde hic faydasi yok ama biraz proteinle yani kiymali 10 numara bebek ve senin icin burnunu tika yut ( eskiden suruplari oyle icerdim) puhhahhahah

evet surup gıbı :):) ben engınar yemıyom ama ıspanak yenmez mı:) ama ben et yemedıgım ıcın pırınclı yapıyom oh yeme de yanında yat:):):) ben zaten fena otcuyum. sebze gıbısı yok:)

ya sen çok olumsuz olmuşsun titre kendine gel..nerde o cıvıl cıvıl kız..ay gerçi toplansakta iki laflasak ii gelir..yeni bombalar duydum da gül gül öldüm yani..nurcihan:))

kız gözün körolmasın bi ara toplanalım o zaman.bizim kızlarada söyleyelim

en cok ne icin sevindim biliyo musun senin geldigin zaman erik zamani ve cok uygun kutur kutur yersin ay yeriz yani hehehheh:)

yıne mı erık:):):) ay beklıyemıyom zaten erık zamanını. koyde bızım en az 10-15 agac var ama daha gec oluyo onlar hazıranda fılan.

ne guzel bende 3 gorumce var hıc aramazlar bebegımı kaybettıgımde bıle aramadılar

benım bı tane var gorumcem. ablam yok benım kız kardesımde yok abla oldu bana valla. o da tek kız bana da dıyo sen geldın kardesım oldu:) senı aramıyolarsa bosver ya bıde hala olcaklar yanı.

sağol merisesracım benimde canım erik istiyor ya ama daha çıkmadıki olanlarda çok pahalı kilosu 300 lira bende sebze hiç sevmem bu ara domatese dadandım midemi yatışıtırıyor diye ha bier yiyorum sizler kaç haftalıksınız kızlar...

kızlar ben cıkıyorum. anca pazartesı gırerım herhalde. opuyorum sızı.

ben 9+3 aramızda 3 gun var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…