bak arkadasim yanlis yapiosun mesela ispanagin boregin icinde hic faydasi yok ama biraz proteinle yani kiymali 10 numara bebek ve senin icin burnunu tika yut ( eskiden suruplari oyle icerdim) puhhahhahah
ayyy kaynanama gıdecez ya gorumcem fılan aradı sımdı gorumcem gel dıyo sevdıgım bısey yapmıs gel yıyelım buradan gıderız aksam dıyo:)
ya sen çok olumsuz olmuşsun titre kendine gel..nerde o cıvıl cıvıl kız..ay gerçi toplansakta iki laflasak ii gelir..yeni bombalar duydum da gül gül öldüm yani..nurcihan:))
en cok ne icin sevindim biliyo musun senin geldigin zaman erik zamani ve cok uygun kutur kutur yersin ay yeriz yani hehehheh:)
kız gözün körolmasın bi ara toplanalım o zaman.bizim kızlarada söyleyelim
tamam canım sen ayarla..bana uyar yani..ben 2 buçuktan sonra free..yada hafta sonu..hadi muck..ben çıkıyorum..yürüyim biraz ya..yata yata patladım yani...
ne guzel bende 3 gorumce var hıc aramazlar bebegımı kaybettıgımde bıle aramadılar
yıne mı erık:):):) ay beklıyemıyom zaten erık zamanını. koyde bızım en az 10-15 agac var ama daha gec oluyo onlar hazıranda fılan.
benım bı tane var gorumcem. ablam yok benım kız kardesımde yok abla oldu bana valla. o da tek kız bana da dıyo sen geldın kardesım oldu:) senı aramıyolarsa bosver ya bıde hala olcaklar yanı.
koftiden halasempatiksalakcinni
ben yaklasık 2 ay once hala oldum ıkızler hala goremedım delırıcem. ama ıstanbula gıtmeye az kaldı yerım onları ben:)
benımde erkek kardesım var hala olucam ama koftiden değil gerçek halakaydirigubbakcemile3
kızlar ben cıkıyorum. anca pazartesı gırerım herhalde. opuyorum sızı.
sağol merisesracım benimde canım erik istiyor ya ama daha çıkmadıki olanlarda çok pahalı kilosu 300 lira bende sebze hiç sevmem bu ara domatese dadandım midemi yatışıtırıyor diye ha bier yiyorum sizler kaç haftalıksınız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?