kızlar nabersiniz bakalım nasıl gidio hamişlik
mart 29-30 gibi cnm bi aksilik olmazsa..ama ikili test yapıcaz falan demedi benim dr umbilmiyorumkismileironıc doktora ne zamn gıdeceksın canım
iyiyim cnm.senden nbr?dısarı çıkmak için hazırlanıyorumhihoyyytkızlar nabersiniz bakalım nasıl gidio hamişlik
mart 29-30 gibi cnm bi aksilik olmazsa..ama ikili test yapıcaz falan demedi benim dr umbilmiyorumkismile
benimde amcamın kızı gelcekbi poğça yapmayı beceremedimde
ay benim de görünür mü acaba cinsiyet falan.gerci saglıklı oldugunu görmek bile bana yetiyo,cok korkuyorum bişi olcak diee:1no2:hmm sen benden bı kaç gun öndesın ben 7 nısanda gıdecegm ıkılı test ense ölçumu falan olacak benım mınıgımde gösterırse cınsıyetınıde söyleyecek
ay benim de görünür mü acaba cinsiyet falan.gerci saglıklı oldugunu görmek bile bana yetiyo,cok korkuyorum bişi olcak diee:1no2:
neyse canlarım ben cıkmak zorundayım.görüşmek üzere tekraropuyorumnanaktan
benim oğlumda 13 haftalıkken tahmin etmişti 16 haftatad kesinleşti erkek bebekleri daha çabuk biliniomuş sanırım kemik sayıları fazlaydıay benim de görünür mü acaba cinsiyet falan.gerci saglıklı oldugunu görmek bile bana yetiyo,cok korkuyorum bişi olcak diee:1no2:
canım şuan 6 haftalık hamileyim ama 8 aylık oğlum var onda dr kendi söledi hani emin deilim ama erkek dedi 16 haftada kesin belli olur demişti ve ozmn netleşti ama 13 haftalıkken bildibrokoli kaç haftalık hamilesin dr sordunmu kendimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?