2010 Ekim Anneleri

mart 29-30 gibi cnm bi aksilik olmazsa..ama ikili test yapıcaz falan demedi benim dr umbilmiyorumkismile

hmm sen benden bı kaç gun öndesın ben 7 nısanda gıdecegm ıkılı test ense ölçumu falan olacak benım mınıgımde gösterırse cınsıyetınıde söyleyecek

hmm sen benden bı kaç gun öndesın ben 7 nısanda gıdecegm ıkılı test ense ölçumu falan olacak benım mınıgımde gösterırse cınsıyetınıde söyleyecek
ay benim de görünür mü acaba cinsiyet falan.gerci saglıklı oldugunu görmek bile bana yetiyo,cok korkuyorum bişi olcak diee:1no2:

cnm geçen yıl çalışıodum bu yıl evdeim. pekte sevmem kek poğça yapmayı. ee evde olunca mecbur musafir gelio öğrenmek gerekti

ay benim de görünür mü acaba cinsiyet falan.gerci saglıklı oldugunu görmek bile bana yetiyo,cok korkuyorum bişi olcak diee:1no2:
benim oğlumda 13 haftalıkken tahmin etmişti 16 haftatad kesinleşti erkek bebekleri daha çabuk biliniomuş sanırım kemik sayıları fazlaydı

bezı dr bilio benim 13 haftalıkken bilmişti bende 30 da gideceğim iple çekiorum

brokoli kaç haftalık hamilesin dr sordunmu kendimi söyledi
canım şuan 6 haftalık hamileyim ama 8 aylık oğlum var onda dr kendi söledi hani emin deilim ama erkek dedi 16 haftada kesin belli olur demişti ve ozmn netleşti ama 13 haftalıkken bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…