saol canım mevlam evlatlarımızı eksiksiz noksansız imanlı efendımıze ümmet anasına babasına atalarına hayırlı evlat eylesin.canlarım benım mevlam ne sıkıntınız varya hepinizi tez zamanda aydınlıga cıkarsın inş.bızı evlatlarımızla sınamasın
saol canım mevlam evlatlarımızı eksiksiz noksansız imanlı efendımıze ümmet anasına babasına atalarına hayırlı evlat eylesin.canlarım benım mevlam ne sıkıntınız varya hepinizi tez zamanda aydınlıga cıkarsın inş.bızı evlatlarımızla sınamasın
bendede migren var(
hamıle kaldıgımdan berı çok sukur bı kere agrıdıee migren krizin tuttugunda ne yapiyorsun?
hamıle kaldıgımdan berı çok sukur bı kere agrıdı
bendede migren var(
iyi ya agrimaz insallah zor bi durum migren
ay canım o daha kotu yaa bas agrısına şeker iii gelıomus
benimde bi 20 yas dis sorunum var cene kemigim darmis en arkadaki 20 yas yarim cikti gerisi asagida hamlelik oncesi cektiricektim ama riskliymis yuzum felc olabilirmis oyuzden cektiremedim bakalim umarim burnumdan getirmez
kizlar ben bi bici bici :) yapicam tekrar gelirim gorusmek uzere hoscakalin:))))
merhaba arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?