2010 Ekim Anneleri

iyiyim canım çok sukur sen nasılsın
sükür canim benim de iyi gidiyor ama bugün neden se hafif bulanti tekrar basladi iyi gidiyordum

sen bugun gıtmıycek mıydın ya. ben nıye yanlıs hatırlıyorum.
balum bizim biurda hafta sonu kapalai olur ben özele gidiyorum.pazrtesi sabah 8:30 terminim insallah.

kızlar ben çıkıyorum yemek yemem lazım bebişimde acıkmıştır sonra görüşmek üzereopuyorumnanaktan
armaiza hos geldin canim.benimkide acikti ama benim yemek pisiyor daha:)
sana afiyet olsun canim

herkese mrb bende 6 haftalık hamileyim 8 ay öncede 1 oğlum oldu normalde tahmini doğum tarihi 15 kasım ama oğlumda sezeryan olmuştum ve dr tam olarak iileşmediğini söledi fazla bekletmezlerse ekimin sonuna doğru alabilirler herkese sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim

hoşgeldın canım aramıza saglıkla hayırla alırsın ınsallah yavrunu kucagına

evet canım 1 yaş 3ay olacak ama bizim tek sorunumuz babamız askere gidio 8 nisanda hemde uzun dönem

senin su avatar daki karpuz dilimi de iştahımı acıyo vallacokacimcoookzaten karpuza asırı düşkünümdür.gerci çıkmıs karpuz gördüm gecen gün ama fiyatını sormaya cesaret bile edemedim:1rolleyes:

senin su avatar daki karpuz dilimi de iştahımı acıyo vallacokacimcoookzaten karpuza asırı düşkünümdür.gerci çıkmıs karpuz gördüm gecen gün ama fiyatını sormaya cesaret bile edemedim:1rolleyes:

benımde dun aksam burnuma koktu:))) tadı varmıdırkı acaba erık kadarda bpahalı degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…