sükür canim benim de iyi gidiyor ama bugün neden se hafif bulanti tekrar basladi iyi gidiyordumiyiyim canım çok sukur sen nasılsın
balum bizim biurda hafta sonu kapalai olur ben özele gidiyorum.pazrtesi sabah 8:30 terminim insallah.sen bugun gıtmıycek mıydın ya. ben nıye yanlıs hatırlıyorum.
armaiza hos geldin canim.benimkide acikti ama benim yemek pisiyor daha:)kızlar ben çıkıyorum yemek yemem lazım bebişimde acıkmıştır sonra görüşmek üzereopuyorumnanaktan
herkese mrb bende 6 haftalık hamileyim 8 ay öncede 1 oğlum oldu normalde tahmini doğum tarihi 15 kasım ama oğlumda sezeryan olmuştum ve dr tam olarak iileşmediğini söledi fazla bekletmezlerse ekimin sonuna doğru alabilirler herkese sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim
evet canım 1 yaş 3ay olacak ama bizim tek sorunumuz babamız askere gidio 8 nisanda hemde uzun dönem
hayırlı gunler arkadaşlarrrr
selam kızlara.s.yarım saattir gecmişi okuyorum.sonunda bitti..nasılsınız bakalım?
selam kızlara.s.yarım saattir gecmişi okuyorum.sonunda bitti..nasılsınız bakalım?
çok sükür iyiyim tatlım.herkes haftasonu gezmesinde sanırım:dance:slm canım ıyıyız sen nasılsın
senin su avatar daki karpuz dilimi de iştahımı acıyo vallacokacimcoookzaten karpuza asırı düşkünümdür.gerci çıkmıs karpuz gördüm gecen gün ama fiyatını sormaya cesaret bile edemedim:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?