en cok ne icin sevindim biliyo musun senin geldigin zaman erik zamani ve cok uygun kutur kutur yersin ay yeriz yani hehehheh:)
dediğin gibi fark etmio etmiomuşta ben ilk oğluma hamileyken hep bi kızım olsun isterdim 22 yaşındayım oğlma hamileyken 21 dim ve bana arkadaş olsun die çok arzuluyordum sonra oğlum olacağını öğrendim vee onu şimdi deli gibi seviorum hiç fark etmiomuş diorum şimdi bunuda erkek istiorum tuaf ama diorum yaşları yakın arkadaş olsunlar erkek olsunda diorum inan hamileliğin tadını çıkarım böle 8 9 ay özellikle karnınız şişio yatamıosun nefes alamıosun yürüken balina gibi görünüosun ama okadar temiz bişeyki hamilelik ben kendime saatlerce bakardın aynada ama tabi ozmn doğsaydı filan derdim şimdi tadını çıkaracağım şişmenin:):)brokoli sağol canım bazen çok merak ediyorum bazende fark etmez diyiyorum gel git içerisindeyim
ben inanmıorum çünkü belli olmuo ama ben künefeden nefret ederdim oğlumda haftada 3 kere eşim götürüodu artık bıkmıştı:) insandan insana değişiomuş eşimin amcasının kızı limon yerdi onunda oğlu oldukızlar siz yiyeceklerle bebeklerin cinsiyetleri arasındaki bağlantıya inanıyormusunuz varmı deneyimleri olan
dediğin gibi fark etmio etmiomuşta ben ilk oğluma hamileyken hep bi kızım olsun isterdim 22 yaşındayım oğlma hamileyken 21 dim ve bana arkadaş olsun die çok arzuluyordum sonra oğlum olacağını öğrendim vee onu şimdi deli gibi seviorum hiç fark etmiomuş diorum şimdi bunuda erkek istiorum tuaf ama diorum yaşları yakın arkadaş olsunlar erkek olsunda diorum inan hamileliğin tadını çıkarım böle 8 9 ay özellikle karnınız şişio yatamıosun nefes alamıosun yürüken balina gibi görünüosun ama okadar temiz bişeyki hamilelik ben kendime saatlerce bakardın aynada ama tabi ozmn doğsaydı filan derdim şimdi tadını çıkaracağım şişmenin:):)
ben inanmıorum çünkü belli olmuo ama ben künefeden nefret ederdim oğlumda haftada 3 kere eşim götürüodu artık bıkmıştı:) insandan insana değişiomuş eşimin amcasının kızı limon yerdi onunda oğlu oldu
rabbim gönlüne göre hayırlı evlat bebiş versin canımhaklısın benim ilk hamileliğim çok istiyordum çok şükür hamileyim aslında fark etmez tabi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun umarım 30 na dr söyler
rabbim gönlüne göre hayırlı evlat bebiş versin canım
ben seni 7 8 ayda görürüm nasıl için yanı size az bilgi veriim şimdi çok su içemioz dimi insanın içi almıo ama sonlara doğru ben hatırlıorum 2 sürahi su içtiğimi öle pahalı deil ucuz buzparmak varya onlardan günde 3 tane yediğimi ha buzparmak yemek ii deilmiş bebek 7 8 ayda büyük olduğu için sancılı olurmu ama dondurmayı yavaş yavaş yemek iimş salık açısındandabende su sıralar dondurmaya dadandım yaa ıcım yanıo sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?