2010 Ekim Anneleri

bı yandan sayfaları okuyayım cok ılerlememıs zaten cumartesıden berı. bugun yıne bı yere davetlıyım amma gezıyom ya:)

günaydınn arkadaşlar esra güzün aydın canım darısı başımıza diyelim en kısa zamanda :)bende geçmişi okudum .mirayhaleden haber varmı o da çok tedirgindi.göremedim geçmişte bişiyler yazdığını.

bugun kardesım askerlıgını bıtırdı kızlar. sımdı cıkmıs olmalı askerıyeden. ama goremıycem tabı kı ıstanbula gıdıyo. ama bende ayın 10 unda gıdıyorum:)

Günaydın tatlı hamişler....
Herkes nasıl? Bulantılar nasıl gidiyor? Balum dr ne zaman gideceksin? Kızlar ben bulantı ve kusmalardan hiçbişi yiyemiyorum varsa yoksa ayva..Meyveler de olmasa ne yapardım bilmiyorum. Süt ve süt ürünlerini hiç alamıyorum( tavsiyeniz var mı? Ne zaman yoğurt-süt içsem kusuyorum (afedersiniz)...Bulantıya iyi gelen birşey keşfeden var mı? Göbişler ne alemde???Şişmeye başladınız mı? Bende hiç değişiklik yok...Kızlar şu 3-4 ay hayırlısıyla bir geçse, tadını çıkarıcaz dimi hamişliğin??

bugun kardesım askerlıgını bıtırdı kızlar. sımdı cıkmıs olmalı askerıyeden. ama goremıycem tabı kı ıstanbula gıdıyo. ama bende ayın 10 unda gıdıyorum:)

gözünaydın tatlım .ne güzel mutluluk.Allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin.sen aileni ve istanbulu çok özlemişsin belli :)benimde abim İstanbulda şubat tatilinde ordaydım ben bile özlüyorum orası bambaşkaaa

evet ya cok ozledım. orda dogum buyudum alısmısım herhalde cok ozledım. annemlerıde tabı. burda kımsem olmadıgı ıcın. ıstanbuldan da en cok 2-3 ay uzak kalmıstım. sımdı nerdeyse 1 yıl olacak.

balum saol canım.....
senınde gözunaydın

sagol tatlım. nasıl olmus babannen. benımde babanneme felc vurmustu bılırım acısını yıkılmıstım. ama duzeldı yavas yavas. tabı suan yasamıyo da Allah rahmet etsın inş cabuk ıyılesır senınkıde.

kızlar ruyamda bı kanama olmustum var yaaaa. cok korktum yauyandıgımda sukrettım. kan bozuyo derler ruyayı. inş oyledır.

dun ben yoktum ama sayfaları okudum da sorun varmıs. nasılsın bakalım?

ii canım sağol.biraz daha iiyim.şimdi okuldayım.o yüzden çok sık yazamıyorum.bu arada gözün aydın canım.darısı tüm asker yolu bekleyenlere.dün gece rüyamda bebeğimi gördüm çok güzeldi

ii canım sağol.biraz daha iiyim.şimdi okuldayım.o yüzden çok sık yazamıyorum.bu arada gözün aydın canım.darısı tüm asker yolu bekleyenlere.dün gece rüyamda bebeğimi gördüm çok güzeldi

yaaa:) bende haftasonu gordum dogmustu ama oturuyordu yerde:):) erkektı ama cok yaramaz napıcam dıyodum:):) ama coook guzel bı bebektı ya:):) dogduklarında zaten onlar bıze dunyanın en guzel bebegı gıbı gelecektır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…