Ben iyiyim kızlar bugün 1. evlilik yıldönümümüz..
Ben iyiyim kızlar bugün 1. evlilik yıldönümümüz..
canım deneyeyim ben de nane zararlı diye çekiniyordum, inşallah iyi gelir...
günaydın kızlar
cumartesi günü bebğimi görmeye gittim ben kollarını gördüm ya harika bişeydi ben kalp atışlarına bakayım derken kıpırdıyordu çok güzel bişe yaaaa
ama çokmu oynuyo içerde nedir ölüyorum mide bulantısından vede öğürmektennn neyse o oynasın dursun içerde ben çekerimmm
Sağolun kızlar ya ben cinsiyetini öğrenmek istiyorum bugün eşime süpriz yapmak istiyorum ama nasıl olacak doktorum 14 haftadan önce yorum yapmayacak gibi başka yere gitsem söylerlermi acaba bende merak ediyorum..
Sağolun kızlar ya ben cinsiyetini öğrenmek istiyorum bugün eşime süpriz yapmak istiyorum ama nasıl olacak doktorum 14 haftadan önce yorum yapmayacak gibi başka yere gitsem söylerlermi acaba bende merak ediyorum..
hosbulduk. nasılsın esra?
sagol tatlım. nasıl olmus babannen. benımde babanneme felc vurmustu bılırım acısını yıkılmıstım. ama duzeldı yavas yavas. tabı suan yasamıyo da Allah rahmet etsıninş cabuk ıyılesır senınkıde.
iyiyim canım çok şükür
evim boyanıyor oraya bakmaya gittim kusura bakma cvp veremedım sen nasılsın
canım daha tetkıtler devam edıo..sol tarafı tutmuo ama bılıncı yerınde babamı ıstemıs bızımkıler toplanıp gelıolar
kıslar şafak 3 bebişim iyidir inşallah
çok tebrik ediyorum daha nice yıldönümlerine inşallah
başka bi doktora git bakalım belki söyleyebilir ısrar edersin aslında 12.haftada belli oluyormuş ama bazı doktorlar söylemiyormuş
nice mutlu yıllara nevyas bebişinizle 50.yıllara inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?