2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar
cumartesi günü bebğimi görmeye gittim ben kollarını gördüm ya harika bişeydi ben kalp atışlarına bakayım derken kıpırdıyordu çok güzel bişe yaaaa
ama çokmu oynuyo içerde nedir ölüyorum mide bulantısından vede öğürmektennn neyse o oynasın dursun içerde ben çekerimmm

Sağolun kızlar ya ben cinsiyetini öğrenmek istiyorum bugün eşime süpriz yapmak istiyorum ama nasıl olacak doktorum 14 haftadan önce yorum yapmayacak gibi başka yere gitsem söylerlermi acaba bende merak ediyorum..

gozunaydın tatlım:)

Sağolun kızlar ya ben cinsiyetini öğrenmek istiyorum bugün eşime süpriz yapmak istiyorum ama nasıl olacak doktorum 14 haftadan önce yorum yapmayacak gibi başka yere gitsem söylerlermi acaba bende merak ediyorum..

çok tebrik ediyorum daha nice yıldönümlerine inşallah
başka bi doktora git bakalım belki söyleyebilir ısrar edersin aslında 12.haftada belli oluyormuş ama bazı doktorlar söylemiyormuş

bılmıyorum kı canım ya. guzel bı suprız olur hakkaten.

canım daha tetkıtler devam edıo..sol tarafı tutmuo ama bılıncı yerınde babamı ıstemıs bızımkıler toplanıp gelıolar

kızlar demek cinsiyet 12 belli oluyor bu hafta sonu doktora gıdecegım cok merak ettim şimdi....
ama bu ay dogan tüm akrabalarımın kızı oldu .. bakalım bizimkiler ne olacak.

çok tebrik ediyorum daha nice yıldönümlerine inşallah
başka bi doktora git bakalım belki söyleyebilir ısrar edersin aslında 12.haftada belli oluyormuş ama bazı doktorlar söylemiyormuş

Sağol canım evet bazı doktorlar 12. haftada söylüyormuş gidip şansımı deniycem bakalım inşallah bilgili ve söyleyecek biri denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…