2010 Ekim Anneleri

canım benım bulantılarda oluyo ama yıyorumdaa pek iştahla olmasadaaa benım ıkıncı cocugum olacagı için gobüşüm cıktı bırazz

benım gobekte cıktı. haftasonu benı gorenler karnımı sevıyodu:) bı kadın dedıkı(kaynanamın komsusu) cok buyuk karnın olcak dedı:):)

bende çok ayrıntılı gördüm.karnımda drla bakıyoruz ama renkli.ayaklarını öyle şekillere sokuyo ki drla ikimiz gülmekten çatlıyoruz.kocaman olmuş bu hemen doğmasın diye şakalaşıyoruz.pembe bi bebek teni olur ya öyle.gözleri koyu yaşille ela gb(eşimin gözlerine benziyo)tombiş yanaklı(bu da bana benziyo)erkekmiş çok tatlıydı balummmmm

göbüş bende de çıktı göğüsler büyüdü.çok erken değil mi.ve bulantılar hala devam ediyor.

Maşallah maşallahh kızlarr göbüşler çıksın :)))

En son 6 ay önce tartılmıştım .dn baskul aldırdım eşime :) akşam 56.3 çıktımm..Sabah 55.7 niye böle oynadıki sempatiksalakcinni kilom normal dimi 169 boy sempatiksalakcinni ayy 70 kılomu olcam doğumda sempatiksalakcinni

ayyy ne guzel ya:):) anlattıgına bakılırsa baya tatlı olmalı:) ne zaman goreceksın nasıpse bebişini?

testere bende sabahla aksam arası 1.5 kılo farkedıyorum:):) sabah tartılmak dogruymus.

canım benım bulantılarda oluyo ama yıyorumdaa pek iştahla olmasadaaa benım ıkıncı cocugum olacagı için gobüşüm cıktı bırazz

Maşallah canımcım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh...

benım gobekte cıktı. haftasonu benı gorenler karnımı sevıyodu:) bı kadın dedıkı(kaynanamın komsusu) cok buyuk karnın olcak dedı:):)

oh oh maşallah...Büyük karınlı olmak iyi bişeymiş mi acaba? Sağlıklı olalım inşallah hepimiz kızlar..Benim ayva yemekten ayva göbek olacak :))kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım
benimde mide bulantılarım çok fena ben naneli şekeri keşfettim bi dene derim yemeklerden önce bi tane atıyorum yemekten sonra da atıyorum ağzıma iyi geliyo yine var mide bulantısı ama eskisi kadar değil doktora da sordum iyi gelir bi sakıncası yok dedi

ayva ye bol gamzelı bı cocugun olur ben doguma yakın yemıstım oglusumun ıkı yanagındada gamzelrı var ayvadanmı degılmı bılmem tabı

canım deneyeyim ben de nane zararlı diye çekiniyordum, inşallah iyi gelir...

inanılmaz diş ağrısı çekiyorum dünden beri az bişe geçmiş şuan ama ağrıyo şişmiş gibi hissediyorum ama şiş falan yok :sinifsinif::sinifsinif: napcam bilmem 4.aydan sora yaptırılabilirmiş heralde bilgisi olan hiç bişeden çekmedim dişlerimden çektiğim kadar kanal tedavisi olan cansız diş bile ağrıyo ya
dün annemde herkes nasıl oldumu sordu süper oldumu söledim eve geldim ölüyorum kendi kendime nazar değdirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…