Günaydın tatlı hamişler....
Herkes nasıl? Bulantılar nasıl gidiyor? Balum dr ne zaman gideceksin? Kızlar ben bulantı ve kusmalardan hiçbişi yiyemiyorum varsa yoksa ayva..Meyveler de olmasa ne yapardım bilmiyorum. Süt ve süt ürünlerini hiç alamıyorum( tavsiyeniz var mı? Ne zaman yoğurt-süt içsem kusuyorum (afedersiniz)...Bulantıya iyi gelen birşey keşfeden var mı? Göbişler ne alemde???Şişmeye başladınız mı? Bende hiç değişiklik yok...Kızlar şu 3-4 ay hayırlısıyla bir geçse, tadını çıkarıcaz dimi hamişliğin??
yaaa:) bende haftasonu gordum dogmustu ama oturuyordu yerde:):) erkektı ama cok yaramaz napıcam dıyodum:):) ama coook guzel bı bebektı ya:):) dogduklarında zaten onlar bıze dunyanın en guzel bebegı gıbı gelecektır mutlaka.
bende çok ayrıntılı gördüm.karnımda drla bakıyoruz ama renkli.ayaklarını öyle şekillere sokuyo ki drla ikimiz gülmekten çatlıyoruz.kocaman olmuş bu hemen doğmasın diye şakalaşıyoruz.pembe bi bebek teni olur ya öyle.gözleri koyu yaşille ela gb(eşimin gözlerine benziyo)tombiş yanaklı(bu da bana benziyo)erkekmiş çok tatlıydı balummmmm
ayyy ne guzel ya:):) anlattıgına bakılırsa baya tatlı olmalı:) ne zaman goreceksın nasıpse bebişini?
canım benım bulantılarda oluyo ama yıyorumdaa pek iştahla olmasadaaa benım ıkıncı cocugum olacagı için gobüşüm cıktı bırazz
benım gobekte cıktı. haftasonu benı gorenler karnımı sevıyodu:) bı kadın dedıkı(kaynanamın komsusu) cok buyuk karnın olcak dedı:):)
Günaydın tatlı hamişler....
Herkes nasıl? Bulantılar nasıl gidiyor? Balum dr ne zaman gideceksin? Kızlar ben bulantı ve kusmalardan hiçbişi yiyemiyorum varsa yoksa ayva..Meyveler de olmasa ne yapardım bilmiyorum. Süt ve süt ürünlerini hiç alamıyorum( tavsiyeniz var mı? Ne zaman yoğurt-süt içsem kusuyorum (afedersiniz)...Bulantıya iyi gelen birşey keşfeden var mı? Göbişler ne alemde???Şişmeye başladınız mı? Bende hiç değişiklik yok...Kızlar şu 3-4 ay hayırlısıyla bir geçse, tadını çıkarıcaz dimi hamişliğin??
Günaydın ekim annişleri nasılsınız..
Maşallah canımcım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh...
oh oh maşallah...Büyük karınlı olmak iyi bişeymiş mi acaba? Sağlıklı olalım inşallah hepimiz kızlar..Benim ayva yemekten ayva göbek olacak :))kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım
benimde mide bulantılarım çok fena ben naneli şekeri keşfettim bi dene derim yemeklerden önce bi tane atıyorum yemekten sonra da atıyorum ağzıma iyi geliyo yine var mide bulantısı ama eskisi kadar değil doktora da sordum iyi gelir bi sakıncası yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?