2010 Ekim Anneleri

kızlar günaydın, sabah sabah canım sıkıldı...
dr.umun sgk ile anlaşmaları fesh edilmiş...tamamen özele dönmüş. hoş eninde sonunda verilecek o para ama bebişime harcardım ne güzel diye planlarım vardı... sabah sabah canım sıkıldı...

kotu olmus hakkaten.

kızlar ben cıkıyorum. yıne bı yere davetlıyım. cıkacam sımdı evden. opuyorum hepınızı.

Kızlar bu ara arada kasık ve rahim üstünde hafif ağrılarım oluyor. Ben de endişe ediyorum bi sorun mu var acaba diye
Sizde de oluyor mu? Sizde dr. randevusu beklerken böyle endişelere kapılıyor musunuz?

melisesracaım ordalardamısın nasılsın cnm benım hıc cıkmıyon aklımdan hep dua edıyom sana cnm yatıyom kalkıyom aklımda bebısın var cnm nasılsın ıyımısın cnm benım yaaa

melisesracaım ordalardamısın nasılsın cnm benım hıc cıkmıyon aklımdan hep dua edıyom sana cnm yatıyom kalkıyom aklımda bebısın var cnm nasılsın ıyımısın cnm benım yaaa

burdayım canım hoşgeldınnopuyorumnanaktan
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Allahım hepımızın yavrularını korusun

oy cnm benım amın nasılsın sımdı nesaman gıdıcen dr annem de soledım senı ısmınıde dedım cok cok dua edıyo sana hayırlı haberlerını beklıyorum cnm benım

arkadaslar bebesılerımızın cınsıyetı nezaman bellı oluyo ıns.dr bana 25 nısana gun verdı 4 aylık oluyomusum ozaman ıns.

oy cnm benım amın nasılsın sımdı nesaman gıdıcen dr annem de soledım senı ısmınıde dedım cok cok dua edıyo sana hayırlı haberlerını beklıyorum cnm benım

iyiyim canım sen nasılsınnnn bebişin nasıl
ALLAH annenden ve senden razı olsun saol canım çok tsk ederimm inşallah dualarımız kabul olur:Saruboceq:

iyiyim canım çok şükür bebişimde iyidir insallah persembe kontrol vareyvahedigeldismile

iyidir canımm inşallah bi problem yoktur :Saruboceq:

benim kontrolüm 3 nisanda bakalım gün sayıyorum, benim de 13 14 haftalık olmuş olacak, belki öğreniriz di mi cinsiyetini de? gerçi 16. haftada belli olur demişti doktorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…