2010 Ekim Anneleri

hımm öyle mi anlıyorum şimdi, aslında hepimiz tedirgin oluyoruz zaman zaman iyi mi diye...çok çok merak ederseniz doktora gidin...çok mu var kontrollere?

hımm öyle mi anlıyorum şimdi, aslında hepimiz tedirgin oluyoruz zaman zaman iyi mi diye...çok çok merak ederseniz doktora gidin...çok mu var kontrollere?

selamlar kızlara.s.gecmişi okudum şükür güzel haberler var:dance:cinsiyetler belli olmaya başlamış.her günümüz böyle olsun inşallahhhhh

çok fazla yokmuş dilerim perşembe günü çok güzel haberler alırsınız bebek ile ilgili..

aaa nevyas ın da kızı mı olcakmıs:ecrin_bebek:ay ne güzel herkes öğreniyo,benim 1 haftam var daha kontrolüme

melisesra canım çok geçmiş olsun.. okumuştursun belki benimde geçen hafta kanamam başladı. çok iyi anlıyorum seni.. bol bol dua et canım. çok zor olsada pozitif olmaya çalış..

selmas benimde bir sabah açık pembe peçeteye kan gelmişti doktora gitştim çojk şükür bir daha arkası gelmedi omurilik oluşumunda olabiliyor demişti doktorum

delikafadulden delikafadulden ben bu başlığı niye görmemişim yahuu fisfisfis

beni de listeye ekleyin kızlar ...

7 ocak son regl tarihim 14 ekim de tahmini doğumum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…