2010 Ekim Anneleri

hehe alemsiniz walla benimde kocam gleiomuş ekmek alim mi dio erkencisin dedim. karımla çocumu özledim dio hehehe

kızlar berbat bir gece geçirdim sabaha kadar sürekli çıkarttım artık bayılacak hale geldim sabah acile gittik serum takıldı.doktor birsürü ilaç verdi.allahtan bebeğimde bişey yok.

ya iste atiyorum etrafta birileri gurultu yapiyosa sessiz olun torunum uyuyo diyo dimi dedesinin bitanesi diyo bunun gibi garip diyaloglarr:)kaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzell,daha eşim bile böyle konusmuyo bebişiyle...hatta esim hala inanamıyo karnımda bi bebek olduguna,algılayamadı halasempatiksalakcinni

merhaba kızlar nasılsınız?
ervacıgım ultrason goruntulerın super ya:)
nevyas geldı mı sayfaları okuyom ama merak ettım.

merhaba kızlar nasılsınız?
ervacıgım ultrason goruntulerın super ya:)
nevyas geldı mı sayfaları okuyom ama merak ettım.
selam cnm,ben iyiym,sen nasılsın bugün?nevyas bi ara burdaydı ama sanırım suan yok,onun kızı olcakmıs,cinsiyeti ögrenmişa.s

selam cnm,ben iyiym,sen nasılsın bugün?nevyas bi ara burdaydı ama sanırım suan yok,onun kızı olcakmıs,cinsiyeti ögrenmişa.s

evet sımdı baktım. cınsıyet ıcın gıdecegım demıstı sabah cok merak edıyodum. hayırlısı olsun. sızler ıyısınız dımı kıse de bı sorun yok yanı.

evet sımdı baktım. cınsıyet ıcın gıdecegım demıstı sabah cok merak edıyodum. hayırlısı olsun. sızler ıyısınız dımı kıse de bı sorun yok yanı.
çok sükür güzelim ya,hep güzel haberlerden gidiyoruz maşallah bu ara ekim annelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…