inşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:mutlu oluyorum böyle oluncasositososito
ne dio torununa ?merak ettimbenim babamda beni olduruyo:) torunuyla konusuyo daha simdiden delikafadulden
ne dio torununa ?merak ettim
selam cnm,gecmiş olsun... en bastan beri mi böyleydin?kızlar berbat bir gece geçirdim sabaha kadar sürekli çıkarttım artık bayılacak hale geldim sabah acile gittik serum takıldı.doktor birsürü ilaç verdi.allahtan bebeğimde bişey yok.
ayyy ne güzell,daha eşim bile böyle konusmuyo bebişiyle...hatta esim hala inanamıyo karnımda bi bebek olduguna,algılayamadı halasempatiksalakcinniya iste atiyorum etrafta birileri gurultu yapiyosa sessiz olun torunum uyuyo diyo dimi dedesinin bitanesi diyo bunun gibi garip diyaloglarr:)kaydirigubbakcemile3
kızlar berbat bir gece geçirdim sabaha kadar sürekli çıkarttım artık bayılacak hale geldim sabah acile gittik serum takıldı.doktor birsürü ilaç verdi.allahtan bebeğimde bişey yok.
ayyy ne güzell,daha eşim bile böyle konusmuyo bebişiyle...hatta esim hala inanamıyo karnımda bi bebek olduguna,algılayamadı halasempatiksalakcinni
benimki kalp atısını gördüğü halde idrak edemedikafamçokkarıştıbakalım haftaya kontrol var o zaman hareketlerini falan görürse yavastan algılamaya baslarkaydirigubbakcemile3aynen:) ama benim kocis bugun idrak etti sukur puhahah:)
Biz geldik kızımla :hulya:
selam cnm,ben iyiym,sen nasılsın bugün?nevyas bi ara burdaydı ama sanırım suan yok,onun kızı olcakmıs,cinsiyeti ögrenmişa.smerhaba kızlar nasılsınız?
ervacıgım ultrason goruntulerın super ya:)
nevyas geldı mı sayfaları okuyom ama merak ettım.
merhaba canım,sende var mı bir değişiklik?merhaba:)
selam cnm,ben iyiym,sen nasılsın bugün?nevyas bi ara burdaydı ama sanırım suan yok,onun kızı olcakmıs,cinsiyeti ögrenmişa.s
kızlar benim crl 43 mm yani 4cm 3mm mi.
çok sükür güzelim ya,hep güzel haberlerden gidiyoruz maşallah bu ara ekim annelerimizeevet sımdı baktım. cınsıyet ıcın gıdecegım demıstı sabah cok merak edıyodum. hayırlısı olsun. sızler ıyısınız dımı kıse de bı sorun yok yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?