ben şimdi 53 üm 70 olurmuyum acep :)))
kizlar kocisi erken nasil yatiriyosunuz taktikler icinde masum bi taktiginiz var mi varsa alayim?:)
şimdi o meshur dondurmacı anadolu yakasındadır kesinCADIARZUgecen beni kocisim meshur bi dondurmaci var oradan dondurma aldi:) canim istedi bak yineeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
biz de ayrı saatlerde yatılmaz,ben yatınca mecbur yatıyoaklinialirimsmilekizlar kocisi erken nasil yatiriyosunuz taktikler icinde masum bi taktiginiz var mi varsa alayim?:)
şimdi o meshur dondurmacı anadolu yakasındadır kesinCADIARZU
65 kesin olursun ama 70 bilemiyorum bu performansla olursun kiz:roflol:
kocam gelince nedense ağrım falan kalmıyo ne hikmetseaklinialirimsmile
dünden beri karanfil çiğneyip koyuyorum dişime arkadaki diş üüstü sağlamdı ucu kırılmış içi çürük dolgu olacak
laptopu saklıyom:)))
biz de ayrı saatlerde yatılmaz,ben yatınca mecbur yatıyoaklinialirimsmile
benim ole bi sansim yok yer beni yerrrrrrrrrrrr:))sempatiksalakcinni
3,5 yıldır tatlım..daha evlenmeden önce koydugumuz kurallardan biriydisempatiksalakcinnihelal sana vallaaaaakaydirigubbakcemile3 kac yildir birliktesiniz canim
vereliniortakbızımkı hayatta bensız uyuyamaz oyuzden mecbur ben yatınca gelır yatar oda
3,5 yıldır tatlım..daha evlenmeden önce koydugumuz kurallardan biriydisempatiksalakcinni
hafta sonu annemde gölcükte abime kokoreç getittirdim aman allahım yok böle bişe yarım ekmekti oda ertesi gün doymadım kocama bidaha aldırdım
abimden bidaha isteyemedim utandım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?