2010 Ekim Anneleri

hafta sonu annemde gölcükte abime kokoreç getittirdim aman allahım yok böle bişe yarım ekmekti oda ertesi gün doymadım kocama bidaha aldırdım
abimden bidaha isteyemedim utandım bilmiyorumkismile
ne güzel valla senin miden bu dönemde herseyi alıyo canım,bulantın falan olmuyo mu?ben gerci sakatat yemem,ama patates kızartmları falan...ama unutma bunlar sana yol, su ,elektrik olarak geri dönücek şutarafagitti

en güzeli o zaten birbirimizden önce yattığımız nadirdir
şiddetli kavga ettimizde bile sinirliyim ben yatatım oda peşime yatar kavgalıyken bile aynı anda aynı yatakta yatıyoruz

açmayalım ya hatta çok ta yemeyelim..3 ay bitsin zaten yürüyüş yoga pilates ne varsa başlıcam:)))

ne güzel valla senin miden bu dönemde herseyi alıyo canım,bulantın falan olmuyo mu?ben gerci sakatat yemem,ama patates kızartmları falan...ama unutma bunlar sana yol, su ,elektrik olarak geri dönücek şutarafagitti

ayy sorma yaa hamile kaldığımı öğreneli 7hafta oldu 3gündür beyaz ekmek yiyorum bide mantı yedim bugün poff
balık yumurta hariç herşeyi yiyorum valla görmeye dayanamıyorum
şimdiye kadar 2kere çıkardım
çatlamayalımda kilo problem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…