erikten sonra gecende de bi çeşit kiraz cıkmıs,kilosu 170 lira..tam da beraber izliyoduk haberleri,ben kirazı görünce şöyle bi yüzüne baktım,adamın gözleri belerdi isticem diee:roflol::roflol:valla ıyı olur ama kocalarımızın halını dusunemıyorum:roflol:
sen de mi beyaz tenlisin?ayy sorma yaa hamile kaldığımı öğreneli 7hafta oldu 3gündür beyaz ekmek yiyorum bide mantı yedim bugün poff
balık yumurta hariç herşeyi yiyorum valla görmeye dayanamıyorum
şimdiye kadar 2kere çıkardım
çatlamayalımda kilo problem değil
erikten sonra gecende de bi çeşit kiraz cıkmıs,kilosu 170 lira..tam da beraber izliyoduk haberleri,ben kirazı görünce şöyle bi yüzüne baktım,adamın gözleri belerdi isticem diee:roflol::roflol:
evet canım,şu yaz meyveleri bi cıksa kendimi meyvelerle beslicem..belki cok da kilo almayız bu sayede...şimdilik cilek var piyasada..:roflol::roflol: çıksada yesek bolbol yaaa
ben de yürümeye ve yürütmeye basladım.kociş de sayemde fit olucak 9 ayın sonundadelikafaduldenben yürüyüşe başladım artık
evet canım,şu yaz meyveleri bi cıksa kendimi meyvelerle beslicem..belki cok da kilo almayız bu sayede...şimdilik cilek var piyasada..
sen de mi beyaz tenlisin?
şu zilli bihter yüzünden canım bi cekmişti o günden beri yiyom,neyse ki o da hamileymiş,aseriyomuskaydirigubbakcemile3oda hıc tatlı degılyaaa
mevsimi ne zaman ki cnm?neden öyle dedi acaba dr?doktor bana kesinlikle mevsimi gelmeden çilek yeme dedi
sadece bol bol kivi ye dedi
ben de yürümeye ve yürütmeye basladım.kociş de sayemde fit olucak 9 ayın sonundadelikafadulden
beyaz tenlilerde risk daha fazla oluyomus cnm..anne ve ablanda catlak var mı?biraz genetige de baglı...ablan bişi kullanmıs mı bu dönemde?evet beyazlar dahamı çok çatlıyo
benim ablamın sadece kalçaları çatlamış karnında çizik yok kocamandı bide karnı ablam benden beyazdıbilmiyorumkismile
şu zilli bihter yüzünden canım bi cekmişti o günden beri yiyom,neyse ki o da hamileymiş,aseriyomuskaydirigubbakcemile3
aynen ya ben sürekli yatıyorum..ama çarşamba doktor iyisin derse kimse tutamaz beni..çok sıkıldım..
bizim de 6 senelik birliktelik ama 10 yıldır tanıyorum kendisiniyok canim 3 yillik evliyiz 2001 den beri birlikteyiz birlikte okuduk buyuduk vs..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?