dr yazıyo mu bu kremi,ssk indirimi oluyor mu bu kremlerde?kullanan ve gercekten catlamayan var mı ki acababilmiyorumkismilecanim krem 200 ml yaninda promosyonu var bu ay gogus karin bacak ve vucut icin 20 ml hediyeleri var 79 tl eczanelerde satiliyor sadece fransiz bi urun ben basladim ama unuttugum oluyor tabiiii
benim dr um da zeytinyagı falan demişti ama dogalını nerden bulucam?kızlar zeytin yağı cidden iyi..biz annemle yılladır kullanırız..özellikle yazın..maşallah annem 52 yaşında ama cildi hala gergin ve çok güzel..hamileliğinde de kullanmış..çatlağı yok..ama tabi doğal zeytinyağı olmalı..
yok canim dr yazmiyo ama sana sunu soyliyim catlayak insan ne surerse sursun catlarrrrrrr bak ben mesela annem catlamis cok diil bende catlicam ama belki bu surdugum catlama oranimi aza indirir ama sifir veya garanti asla yokdr yazıyo mu bu kremi,ssk indirimi oluyor mu bu kremlerde?kullanan ve gercekten catlamayan var mı ki acababilmiyorumkismile
kızlar zeytin yağı cidden iyi..biz annemle yılladır kullanırız..özellikle yazın..maşallah annem 52 yaşında ama cildi hala gergin ve çok güzel..hamileliğinde de kullanmış..çatlağı yok..ama tabi doğal zeytinyağı olmalı..
en azından karayolları haritasına dönmekten iyidir azalmasıeyvahedigeldismileyok canim dr yazmiyo ama sana sunu soyliyim catlayak insan ne surerse sursun catlarrrrrrr bak ben mesela annem catlamis cok diil bende catlicam ama belki bu surdugum catlama oranimi aza indirir ama sifir veya garanti asla yok
catlamıyalım die bitlencez valla:roflol:ben bide hakiki tereyagini duydum ama ne kadar dogru bilemem
en azından karayolları haritasına dönmekten iyidir azalmasıeyvahedigeldismile
kkoptummmmmmmmmmm:teytey::roflol:
az önce eşim de izliyodu,ben buraya bakmaktan bişiy izleyemiyorum.çok mesgulüm çooooookkkkklaelaelaelaelaeya bu Türk malı çok komik..yıkıldık ya eşimle..
6 ay sık dişini canım,sonrasında rahat edersin inşallahYa bende hakiki zeytinyağı var ama cıvık cıvık olucam diye süremiyorum sempatiksalakcinni
Ya bende hakiki zeytinyağı var ama cıvık cıvık olucam diye süremiyorum sempatiksalakcinni
Kızlar bu isim meselesi çok zor ya ben söylüyorum eşim beğenmiyor siz siz olun şimdiden kız erkek hazırlayın isimleri :))
suan hiç düşünemiyorum bile cnm isim,hele bi cinsiyet belli olsun bizim de..aklıma hiç de su olsaydı keşke die bişi gelmiyo..cinsiyeti göstersin bebiş,internetten detaylı bir arastırma yapıcam isimler içinKızlar bu isim meselesi çok zor ya ben söylüyorum eşim beğenmiyor siz siz olun şimdiden kız erkek hazırlayın isimleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?