2010 Ekim Anneleri

kızlar zeytin yağı cidden iyi..biz annemle yılladır kullanırız..özellikle yazın..maşallah annem 52 yaşında ama cildi hala gergin ve çok güzel..hamileliğinde de kullanmış..çatlağı yok..ama tabi doğal zeytinyağı olmalı..

canim krem 200 ml yaninda promosyonu var bu ay gogus karin bacak ve vucut icin 20 ml hediyeleri var 79 tl eczanelerde satiliyor sadece fransiz bi urun ben basladim ama unuttugum oluyor tabiiii
dr yazıyo mu bu kremi,ssk indirimi oluyor mu bu kremlerde?kullanan ve gercekten catlamayan var mı ki acababilmiyorumkismile

benim dr um da zeytinyagı falan demişti ama dogalını nerden bulucam?

dr yazıyo mu bu kremi,ssk indirimi oluyor mu bu kremlerde?kullanan ve gercekten catlamayan var mı ki acababilmiyorumkismile
yok canim dr yazmiyo ama sana sunu soyliyim catlayak insan ne surerse sursun catlarrrrrrr bak ben mesela annem catlamis cok diil bende catlicam ama belki bu surdugum catlama oranimi aza indirir ama sifir veya garanti asla yok

ben bide hakiki tereyagini duydum ama ne kadar dogru bilemem

yok canim dr yazmiyo ama sana sunu soyliyim catlayak insan ne surerse sursun catlarrrrrrr bak ben mesela annem catlamis cok diil bende catlicam ama belki bu surdugum catlama oranimi aza indirir ama sifir veya garanti asla yok
en azından karayolları haritasına dönmekten iyidir azalmasıeyvahedigeldismile

Kızlar bu isim meselesi çok zor ya ben söylüyorum eşim beğenmiyor siz siz olun şimdiden kız erkek hazırlayın isimleri :))

Kızlar bu isim meselesi çok zor ya ben söylüyorum eşim beğenmiyor siz siz olun şimdiden kız erkek hazırlayın isimleri :))
suan hiç düşünemiyorum bile cnm isim,hele bi cinsiyet belli olsun bizim de..aklıma hiç de su olsaydı keşke die bişi gelmiyo..cinsiyeti göstersin bebiş,internetten detaylı bir arastırma yapıcam isimler için

Ben hem pek kullanılmayan hemde dini güzel anlamları olan isimlere bakıyorum..Değişik isimlerde eşime tuhaf geliyor :)) Çekişiyoruz ben koyucam ben koyucam diye kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…