aynen canım,böyle paranoyak gibi sürüp sürüştürcem valla,pehlivanlar gibi yaglanıcam:roflol:nivea almış
bide bepanthen aldırdım bidahaki ay başlıcam karnıma kalçama memelerime sürmeye ama sadece onu değil duyduğum herşeyi alıcam valla
çok korkuyorum çatlamaktan
lierac
acıbadem kremi+evigen ampul
badem,susam,kakao,jojoba yağı
bide bepanthen
elime hangisi gelirse onu kullanıcam
aynen canım,böyle paranoyak gibi sürüp sürüştürcem valla,pehlivanlar gibi yaglanıcam:roflol:
genel cerrah mı dedi?ne için demişti cnm?
nivea almış
bide bepanthen aldırdım bidahaki ay başlıcam karnıma kalçama memelerime sürmeye ama sadece onu değil duyduğum herşeyi alıcam valla
çok korkuyorum çatlamaktan
lierac
acıbadem kremi+evigen ampul
badem,susam,kakao,jojoba yağı
bide bepanthen
elime hangisi gelirse onu kullanıcam
ömür boyu mutluluklar nevyascım bebenizle beraber inşallah
ben ağır ayak olucam 4.yıldönümümüzde
annelik insanı daha da güzelleştiriyomus,neden 9 ay sonra nasıl olcam diye düşünüyosun cnm yasaolun kızlar ya şımarcam valla..ama 9 ay sonra nasıl olurum bilemiyorum yani:))
bu arada doktor bana johnson baby
kullanma içerisinde en fazla katkı maddesi o demişti..Ben cildiyeye gitmiştim geçen sen...nivea daha iyiymiş..
100 kilo olabilirim de ondan:))var bende potansiyel:lepi:annelik insanı daha da güzelleştiriyomus,neden 9 ay sonra nasıl olcam diye düşünüyosun cnm ya
aaa nie catladı kalcan?kilo mu alıp vermiştin?benim de ergenlikte olmustu ama derin ve kırmızı deil,sedef seklinde...ben de korkuyorum gebelikte iyice beter olurum die:çok üzgünüm:4 ay önce falan popomda çatlaklar oluştu aynı gebelik çatlağı gibi derin ve kırmızı çok korktum birden ne oluyor diye doktora gittik cilt yapınla alakalı dedi gebeliğinde çok çatlarsın demişti(
garantili mi?fiyatı ne?kizlar catlak kremi onerim mustela
olsun sonrasında kiloları vermek için topik acar beraber diyet ve spor yaparız tatlımyerimseniben100 kilo olabilirim de ondan:))var bende potansiyel:lepi:
aaa nie catladı kalcan?kilo mu alıp vermiştin?benim de ergenlikte olmustu ama derin ve kırmızı deil,sedef seklinde...ben de korkuyorum gebelikte iyice beter olurum die:çok üzgünüm:
:1shok:Johnson Baby bebekler içinde zararlı arkadaşlar içerisinde kansorejen madde varmış yurt dışında toplatılmış aklınızda olsun..
bak bu topik olur..başından kalkmayız..sporda yalan olurkaydirigubbakcemile2olsun sonrasında kiloları vermek için topik acar beraber diyet ve spor yaparız tatlımyerimseniben
garantili mi?fiyatı ne?
bak bu topik olur..başından kalkmayız..sporda yalan olurkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?