2010 Ekim Anneleri

benim kuruluk sadece yüzümde çok kaşınıyo yanaklarım alnım kaşlarımın üstü pul pul dökülüyo

aynen canım,böyle paranoyak gibi sürüp sürüştürcem valla,pehlivanlar gibi yaglanıcam:roflol:

bu arada doktor bana johnson baby
kullanma içerisinde en fazla katkı maddesi o demişti..Ben cildiyeye gitmiştim geçen sen...nivea daha iyiymiş..

ömür boyu mutluluklar nevyascım bebenizle beraber inşallah
ben ağır ayak olucam 4.yıldönümümüzde

Johnson Baby bebekler içinde zararlı arkadaşlar içerisinde kansorejen madde varmış yurt dışında toplatılmış aklınızda olsun..

bu arada doktor bana johnson baby
kullanma içerisinde en fazla katkı maddesi o demişti..Ben cildiyeye gitmiştim geçen sen...nivea daha iyiymiş..

hadi yaa benim geçen adet dönemimde göğüslerim kocaman oldu gerildi johnsonbaby almış kocam 4.5 defa sürdüm rahatlattı gerçekten ama gerilmenin ve büyümenin adet dönemi olduğundan olduğunu anlayınca bıraktım ve göğüslerim çok kaşındı kabardı kızardı 3.4 gün geçmedi dahada sürmem heralde

4 ay önce falan popomda çatlaklar oluştu aynı gebelik çatlağı gibi derin ve kırmızı çok korktum birden ne oluyor diye doktora gittik cilt yapınla alakalı dedi gebeliğinde çok çatlarsın demişti (
aaa nie catladı kalcan?kilo mu alıp vermiştin?benim de ergenlikte olmustu ama derin ve kırmızı deil,sedef seklinde...ben de korkuyorum gebelikte iyice beter olurum die:çok üzgünüm:

aaa nie catladı kalcan?kilo mu alıp vermiştin?benim de ergenlikte olmustu ama derin ve kırmızı deil,sedef seklinde...ben de korkuyorum gebelikte iyice beter olurum die:çok üzgünüm:

Kilo almıştım ama bilmiyorum dr kesin bişey diyemedi neden olduğuna dair sadece cildinden dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…