cilt kurulugu mu yapıyomus erkek bebek?peki dr 3. aydan önce verdi mi nemlendirici?benimki hiçbişiy kullandırmıyo suan:1no2:yüzüm için kocamdan nemlendirici istedim hemen gitmiş doktora sormuş :)) hormonlardan olurmuş erkek çocuk yaparmış :))
bizim de 6 senelik birliktelik ama 10 yıldır tanıyorum kendisini
ohooo benim annem,ananem hepsi catlamıs...onları gördükçe iyice tırsıyorum ya:çok üzgünüm:benım annem baya çatlamış(
beyaz tenlilerde risk daha fazla oluyomus cnm..anne ve ablanda catlak var mı?biraz genetige de baglı...ablan bişi kullanmıs mı bu dönemde?
inşallah ya..atlatcaz..ben hep dua ediyorum...şu rısklı dönemi bi atlatsak hayırlısıyla
inşallah ya..atlatcaz..ben hep dua ediyorum...
resmimide koydum avatarıma..artık tam deşifreyim yani:)))
evet öyle oluyo canım.zamanla birbirinin herseyi oluyo insan..ama son zamanlarda bi karısıklık vardı bizim durumlarda ve ben kazara hamile kaldım...bebek tüm sorunları unutturdu bize:1hug:hani 1 yıl daha düşünmüyoduk güya,ama bebiş aceleci cıktı:roflol:sende bir baksindan ne demek istedigini anliyosundur kesin aslinda sansliyiz
vaaauuuvv ne güzel bir anne adayıymışsın cnm seninşallah ya..atlatcaz..ben hep dua ediyorum...
resmimide koydum avatarıma..artık tam deşifreyim yani:)))
İyi akşamlar kızlar konumuz çatlaklar demek benim annemde ablamda çatır çatır çatlamış esmerizde ama benim cildde çatlayacak genel cerrah öyle demişti bakalım neler bekliyor beni
ayy canım o senn güzelliğin..biraz fotojenik olabilirim...kaydirigubbakcemile2amin canımmm
masallah çok guzelmişsinn
genel cerrah mı dedi?ne için demişti cnm?İyi akşamlar kızlar konumuz çatlaklar demek benim annemde ablamda çatır çatır çatlamış esmerizde ama benim cildde çatlayacak genel cerrah öyle demişti bakalım neler bekliyor beni
cilt kurulugu mu yapıyomus erkek bebek?peki dr 3. aydan önce verdi mi nemlendirici?benimki hiçbişiy kullandırmıyo suan:1no2:
ayy canım o senn güzelliğin..biraz fotojenik olabilirim...kaydirigubbakcemile2
vaaauuuvv ne güzel bir anne adayıymışsın cnm sen
aa ne güzell,yıldönümünüz kutlu olsun cnma.s.nice yıllara inşallah bebişinizleBiz eşimle liseden arkadaştık sonra o şehir dışına okumaya gitti 8 sene sonra karşılaştık ve o an aşk başladı 2 hafta sonra evlenme kararı verdik 6 ay sonra evlendik bugünde evliliğimizin 1. yılını kutladık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?