2010 Ekim Anneleri

beyaz tenlilerde risk daha fazla oluyomus cnm..anne ve ablanda catlak var mı?biraz genetige de baglı...ablan bişi kullanmıs mı bu dönemde?

annemde beyaz
annemde altkarnında var sadece ablamda karnında hiç yok bacaklarının arkasında var hiç bişe kullanmamış

ıyi akşamlar kızlar konumuz çatlaklar demek benim annemde ablamda çatır çatır çatlamış esmerizde ama benim cildde çatlayacak genel cerrah öyle demişti bakalım neler bekliyor beni

sende bir baksindan ne demek istedigini anliyosundur kesin aslinda sansliyiz
evet öyle oluyo canım.zamanla birbirinin herseyi oluyo insan..ama son zamanlarda bi karısıklık vardı bizim durumlarda ve ben kazara hamile kaldım...bebek tüm sorunları unutturdu bize:1hug:hani 1 yıl daha düşünmüyoduk güya,ama bebiş aceleci cıktı:roflol:

Biz eşimle liseden arkadaştık sonra o şehir dışına okumaya gitti 8 sene sonra karşılaştık ve o an aşk başladı 2 hafta sonra evlenme kararı verdik 6 ay sonra evlendik bugünde evliliğimizin 1. yılını kutladık :))

cilt kurulugu mu yapıyomus erkek bebek?peki dr 3. aydan önce verdi mi nemlendirici?benimki hiçbişiy kullandırmıyo suan:1no2:

nivea almış
bide bepanthen aldırdım bidahaki ay başlıcam karnıma kalçama memelerime sürmeye ama sadece onu değil duyduğum herşeyi alıcam valla
çok korkuyorum çatlamaktan
lierac
acıbadem kremi+evigen ampul
badem,susam,kakao,jojoba yağı
bide bepanthen
elime hangisi gelirse onu kullanıcam

aa ne güzell,yıldönümünüz kutlu olsun cnma.s.nice yıllara inşallah bebişinizleözel diilse ne almıs güzel anne adayına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…