2010 Ekim Anneleri

balum maasallah o konuda ustune :roflol: elınden gelse dogumu da gerıye cekecek :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 ayyy evet ya hep boyle yapıyom demıkaydirigubbakcemile3 napım ya meraklıyım bıraz:) dogum ıcın acelem yok gercı ama son aylar agırlasırsam o zaman bılemem. ama ekımde dogsun ya eylule kaymaz inş.

günaydın kızlar bugün bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım randevum 1de dua edin bi sorunla karşılaşmayayım kaç gündür bacak ve kasık ağrısı çekiyorum gece hiç uyuyamadım korkuyorum bebeğime bişey olacak diye benim için dua edin olurmu...

bende dıyorum kı ben cok sakınım o da oyle olursa yasadıkkkk:teytey::sm_cool:

emınım öle olursun benım kız ılk altı ay evde yok gıbıydı 4 satt uyurdu emerdı yıne uyurdu sımdıkı cocuklara bakıyorum 15 dk.dan fazla uyumuolar bızımkılerdemı öle olacak acaba

ederız merak etme sen. hadı hayırlı haberlerle inş.

Gönlümdeki erkekti ama içime hep kız doğuyordu o yüzden çok şaşırmadım sağlıklı hayrlı olsunlarda..

evet hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez.

emınım öle olursun benım kız ılk altı ay evde yok gıbıydı 4 satt uyurdu emerdı yıne uyurdu sımdıkı cocuklara bakıyorum 15 dk.dan fazla uyumuolar bızımkılerdemı öle olacak acaba

bakalım nasıl olacak. uslu olsa daha ne ısterım kı:):)

ben bugun yıne bı yere davetlıyım kızlar. cıkıyorum sımdı. opyuorum sızııı:)

kızım sen bıze nıspetmı yapıon yaaa:))) navyas söleyımde senıde sılsın yollarda doguracan bu gıdısle:))

Merhaba canlar,

Dün işten erken çıktım eve gittim. 5 tane gömlek ütüledikten sonra yemek faslı ve hemen uyudum zaten nasıl ütü yaptım bilmiyorum. Bende uyku problemi var biraz miğde bulantısı var ama istifra etmiyorum Allahıma şükür. Bu uyumakta geçicidir inşallah yoksa eşimle hafta sonları konuşabilecez o kadar.

ayyy durun sılmeyın yahu:):):) sızın yerınıze de yerım ben olar dımı o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…