sende çekiyor musun bulantı?geçecek diye bekliyorum ben.kimisi 3 ayın sonunda geçer diyo.bakıcaz az kaldı nasipseboshayallersmile
kızlar bu arada yaz tatili planları yapıyor musunuz?ben her bahar geldiğinde tatil diye çıldırırım.ama bu kez çok uzağa gidemem galiba.ama amasra hem yakın hem sakin.bu yaz orayı taktım aklıma.gerçi çok gördüm.ailem zonguldakta yaşadığı için ama eşimle orda tatil çok güzel olur.akşamları serinde olur.ohhhhh
kızlar bu arada yaz tatili planları yapıyor musunuz?ben her bahar geldiğinde tatil diye çıldırırım.ama bu kez çok uzağa gidemem galiba.ama amasra hem yakın hem sakin.bu yaz orayı taktım aklıma.gerçi çok gördüm.ailem zonguldakta yaşadığı için ama eşimle orda tatil çok güzel olur.akşamları serinde olur.ohhhhh
randevu gunu vermedı kı:)11.haftayla 14. hafta arası gel dedı. nısanın 2 sı dıyodum martın 30 una aldım ama bakalım ya tamda bellı degıl ne zmaan gıdecegım:)
bizde iyiyiz kızımla teyzelerini ziyarete geldik :))
cnmcm bnm özellikle akşamları bul.tiksinme oluyo ama geçiyo hemen gün içind ebişiy yok şükürr ama dün başım çok felaketti bgn iyiyimkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kendin tarihi geriye çektin demek.merak ediyosun dimiiiiii
bulantı ,kusma bende baş ağrısı yapıyo zaten
hemde nasıl ya. baya oldu ama bız gıdelı. aynıydık senınle. sen ne zaman gıdıcen?
5 nisanda gidicem ama bir sor.heyecanlanmamak için aklıma getirmemeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
5 nisanda gidicem ama bir sor.heyecanlanmamak için aklıma getirmemeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
Kızlar listede dün biraz daha isim sildim sizinde baktığınızda silinmesi gereken isim görürseniz bana yazın sileyim..
sakın ol sakın. dun bı kadınla tanıstım kadın ama 19 yasında yanı:) 2.5 aylık bebegı var hamıleyken cok sınırlıydım. bebegın sınırlı olcak dedıler dıyo bı gorsen 2.5aylık bebektekı sınırı dıyo. sakın ol tatlımopuyorumnanaktan
Benimde 3 Nisan inşallah dün doktora heycandan hiçbişey sormamışım :roflol: ama sağlığı iyi çok şükür gününüde tamamladı sata göre kıpır kıpırdı maşallah başı, ayakları, göbeği nasıl oynuyor bizim kız oynamayı sevecek anlaşılan :))
ben ona ınanırım hayatım benım kızımda ben cok sakındım kızımda bı o kadar sakın halende öle...ama bunda bende sınırlıyım anı cıkıslar yapıyorum..sımdı herkes rahat ol dıolar elımde degıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?