2010 Ekim Anneleri

kızlar günaydın... bugün inanılmaz bir tansiyon düşüşüyle başladım güne. eşim gitmişti...kendimi yatağa zor atabildim...2 saat geçmedi kalbimde küt küt atmaya başladı, çarpıntı yaptı...sonrada mide bulantısı tabiii ama oda açlıktan... neyseki şimdi iyiyim... ölücem sandım bi an!

çocuklarla konuşmak bile mide bulantısı yapıyo ne tuhaf iş ya.valla çok komiğimkaydirigubbakcemile3

selam kıslarr nasılsınızzz dün gece rüyamda dogum yapıyordum oğlusum olmus tombişş
ama tam ben gorecektım eşim uyandırdı :))))

ALLAHIM hayırlaara cıkarsın

Kızlar günaydın...

Size birşey danışacağım. Benim hamile olmadan önce tansiyonum 12 8, 11 8 falandı. Hamilelik kontrollerimde 11 6 ve 11 7 ölçülmüştü, düşük bulup şaşırmıştım gebelikte düşermiş, çok iyi bu değerler dediler..2 hafta sonra 13 8 ölçtüler ve bu değere yüksek dediler...bugün yine 13 8 ölçüldü...doktora ödem olduğunu ve hızlı kilo aldığımı da belirttim...bu arada ben normalde de tuzlu yemiyorum...neyse gebelikte tansiyonun düşük olmasının istendiğini 13 8'in yüksek olduğunu söyledi bana...akşam üzeri kan sonuçlarımla beraber yorum yapacaklarmış....baş ağrısı da çok oluyor...

aranızda yüksek tansiyonu olan, bu dönemde yükselen var mı? ilaç alıyormusunuz??

Hoşgeldiniz kızlar bende hep oğlum olduğunu görüyordum eşim ve ablamda erkek görmüş hep ama bebiş kız rüyalar tersine çıkar dedikleri bizde doğrulandı :))

Benim tansiyonum normalde hep yerlerdeydi :)) doktorum ölçtü yine düşük çıktı bende hep düşük olduğunu söyledim bu çok iyi demişti..

herkese merhaba.okudum biraz geçmişi herkes iyi gibi çok şükür.geçen günde sordum cevap gelmedi mirayhaleden haber varmı A.B.D de olan.çok tedirgindii

günaydın kızlar nasılsınız ben yatıodum yine 2 gündür pazar günü temizlik yaptım dün yine kahverengiyle kırmızı geldi

günaydın kızlar evet rüyalar tersi çıkar derler ama ben erkekte görüyom kızda kaydirigubbakcemile3
bende 8+5 de doktora gittiğim zaman doktora cinsiyeti ne zaman belli olur demiştim 12.haftada belli olur görünürse söylerim demişti hatta dediki ben kıza benzettim bebeğini dedi kalp atışları fazla oluyormuş kızların 140 ın altında ise erkek üstünde ise kız diyolarmış
nevyas seninki kaç?

süper bi rüya gördüm dünya tatlısı bi bebek doğurmuşum nası seviyodum camdan abime gösteriyodum
sora benimle beraber doğum yapan biri daha varmış sanki ameliyat yerlerimize bakıyoduk aa hiç belli olmuyo ne güzel diyoduk hiç kilo almamışız diyoduk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…