Benim tansiyonum normalde hep yerlerdeydi :)) doktorum ölçtü yine düşük çıktı bende hep düşük olduğunu söyledim bu çok iyi demişti..
günaydın kızlar evet rüyalar tersi çıkar derler ama ben erkekte görüyom kızda kaydirigubbakcemile3
bende 8+5 de doktora gittiğim zaman doktora cinsiyeti ne zaman belli olur demiştim 12.haftada belli olur görünürse söylerim demişti hatta dediki ben kıza benzettim bebeğini dedi kalp atışları fazla oluyormuş kızların 140 ın altında ise erkek üstünde ise kız diyolarmış
nevyas seninki kaç?
ben bebegımı kaybetmeen once bı ruya gormustum dogum yapmısım ıkız
ıkısıde erkek dogmus yanıma getırıyorlar bırı ozurluydu ruyadan bır hafta sonra bebegımın bıurını kaybettım
Canım bana söylemediler hiç kaç olduğunu benimde aklıma gelmedi sormak ama benimkine 2 ultrasonda baktı hem normal hem renklide kız göründü..
Sana malum olmuş canım sağlıklı bebek olsaydı kaybetmezdin zaten..
gunaydin anniskolarrrrrrrrrrrr uyanir uyanmaz bebegimin resmine baktmmmm yer onu annesi yerrrrrrrkaydirigubbakcemile3
ultrason resimlerinde yazar canım kalp atışının kaç olduğu hani kalp atışı ultrasonu varya onda
hosbulduk canimcim nasil bugun ruh halleriniz bakimmm hava guzel bugun hep pozitif olalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?