2010 Ekim Anneleri

ayy bide biran önce emzirmenin nasıl bi duygu oldunu örenmek için emziriyim artık diyip uykusundan uyandırmaya gidiyodum bakıyodum açmış gözlerini oy benim bebem ne uslu uyanmışta ağlamıyo diyodum tersimi olacak şimdi azman mı olacak kuzum kızmı erkekmi görmedim yaf beyaz giyinmişti

Canım bana söylemediler hiç kaç olduğunu benimde aklıma gelmedi sormak ama benimkine 2 ultrasonda baktı hem normal hem renklide kız göründü..

ben bebegımı kaybetmeen once bı ruya gormustum dogum yapmısım ıkız
ıkısıde erkek dogmus yanıma getırıyorlar bırı ozurluydu ruyadan bır hafta sonra bebegımın bıurını kaybettım

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
melisesra, Feyza79, kamyas, johnnybravo, NevYas+, kelebek_1974, duduu, izmirhayal, mezime+, selmas88+, rita1421

Neler yiyiyorsunuz. Doktor beslenmeniz ile ilgili bir program verdimi. Şunu ye bunu yeme dedimi hiç. ınternette bazı listeler var 6 öğün ama ben 6 öğün yiyemiyorum olmuyor alışmamışım.

Canım bana söylemediler hiç kaç olduğunu benimde aklıma gelmedi sormak ama benimkine 2 ultrasonda baktı hem normal hem renklide kız göründü..

ultrason resimlerinde yazar canım kalp atışının kaç olduğu hani kalp atışı ultrasonu varya onda

ultrason resimlerinde yazar canım kalp atışının kaç olduğu hani kalp atışı ultrasonu varya onda

Bana kalp atışı ultrasonu vermedilerki hiç ilk gidişimde göstermişti bu kalbi atıyor diye o kadar hep bebişin footosunu verdiler ondada yazmıyor canım :)

herkese günaydın bugün hiç ii deilim acayip midem bulanıo elimi kaldırasım yok yatıp uyumak istiyorum valla

kıslar yatakta yatarken yada otururken ayaga kalktıgınızda basınız dönüp gözünüz kararıyormu bende sureklı oluyor(

bende bas donmesi henuz olmadi ama her sabah bulanti var kahvaltidan sonrada devam ediyo ama yataktan birden kalkmayin once oturun ve karsiya bakarak kalkin aman dusmeyin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…