ben bebegımı kaybetmeen once bı ruya gormustum dogum yapmısım ıkız
ıkısıde erkek dogmus yanıma getırıyorlar bırı ozurluydu ruyadan bır hafta sonra bebegımın bıurını kaybettım
kizlar yemek yiyip gelicem
ay canım ya bende boş gebelık gecırdıgımde ruyamda gormustum..dr benı 15 gun oyaladı cocuk gorunmuo kucuk olabılır dıe bende 15 gun sonra baska dr. gun aldım aksam yatarken dua ettım allahım cocuk varsada yoksada ruyamda goster dıe ve ben ruyamda kar yagıo her yer bembeyaz ben ısaret parmagımla kar,ın ustune buyuk harflerle yok dıe yazıorum sabah kalktım esıme cocuk yok boş dedım ve doktorda aynen boş gebelık dedı halen o ruyamı unutamam...yollarda cok agladım ınanamadım(( ay cok uzun yazmısım ıdare edın :)))
afiyet olsun pamfilyaaa :) benim doktorum ultrason görüntülerini cdye çekiyo ben arada onları izleyip özlem gideriyorum :)
off benim normalde akşama doğru başlayan bulantılarım şimdiden kendilerini hissettirmeye başladılarne zaman geçecek dersiniz bu bulantılar arkadaşlar
ay senin bebis 12 haftalik mi kocaman olmus maasallah:) bisey sorucam sen ultrasonda hareketlerini gordun mu canim?
yok canım ya pek hareketli değildi ben en son 9 haftalıkken gördüm bebişimi, o zaman da sadece kolu bacağı kalp atışı falan gördük hareket etmiyodu sıpa, şimdi 3 nisanda tekrar gidicem inşallah busefer hareketlerini de görmek nasip olur boshayallersmile
amin canim insallah gorursun ve inan hareketlerini gorunce aglicaksin yani benim gibi sifir romantik kati biri bile agladiya acyip seker oluyolar ya allah yavrularimizi bize bagislasin nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?