2010 Ekim Anneleri

ben bebegımı kaybetmeen once bı ruya gormustum dogum yapmısım ıkız
ıkısıde erkek dogmus yanıma getırıyorlar bırı ozurluydu ruyadan bır hafta sonra bebegımın bıurını kaybettım

ay canım ya bende boş gebelık gecırdıgımde ruyamda gormustum..dr benı 15 gun oyaladı cocuk gorunmuo kucuk olabılır dıe bende 15 gun sonra baska dr. gun aldım aksam yatarken dua ettım allahım cocuk varsada yoksada ruyamda goster dıe ve ben ruyamda kar yagıo her yer bembeyaz ben ısaret parmagımla kar,ın ustune buyuk harflerle yok dıe yazıorum sabah kalktım esıme cocuk yok boş dedım ve doktorda aynen boş gebelık dedı halen o ruyamı unutamam...yollarda cok agladım ınanamadım(( ay cok uzun yazmısım ıdare edın :)))

ayy canımm(((
malum olmus ıkımızede ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI

kizlar karnimizi doyurduk geldiiiiikkkkkk:)) ya bebisini gorup ozledim diyenleri simdi anliyorum benim randevuma 1 ay var insan 1 kere gorunce ozluyomus gercekten:ecrin_bebek:

afiyet olsun pamfilyaaa :) benim doktorum ultrason görüntülerini cdye çekiyo ben arada onları izleyip özlem gideriyorum :)

off benim normalde akşama doğru başlayan bulantılarım şimdiden kendilerini hissettirmeye başladılar ne zaman geçecek dersiniz bu bulantılar arkadaşlar

ay senin bebis 12 haftalik mi kocaman olmus maasallah:) bisey sorucam sen ultrasonda hareketlerini gordun mu canim?

ay senin bebis 12 haftalik mi kocaman olmus maasallah:) bisey sorucam sen ultrasonda hareketlerini gordun mu canim?

yok canım ya pek hareketli değildi ben en son 9 haftalıkken gördüm bebişimi, o zaman da sadece kolu bacağı kalp atışı falan gördük hareket etmiyodu sıpa, şimdi 3 nisanda tekrar gidicem inşallah busefer hareketlerini de görmek nasip olur boshayallersmile

amin canim insallah gorursun ve inan hareketlerini gorunce aglicaksin yani benim gibi sifir romantik kati biri bile agladiya acyip seker oluyolar ya allah yavrularimizi bize bagislasin nazardan korusun

amin canim insallah gorursun ve inan hareketlerini gorunce aglicaksin yani benim gibi sifir romantik kati biri bile agladiya acyip seker oluyolar ya allah yavrularimizi bize bagislasin nazardan korusun

amin canım yaaa allah bebişlerimize sağlık versin inşallahh :Saruboceq:

ahh ben de senin gibi sıfır romantiğim ama kalp atışlarında bile bi acaip oldum, hareketleri görsem kesin ağlarım hakkaten kaydirigubbakcemile3

hosbuldummm kızlarrr catlak konusu konusuluodu galıbaa ne kullancanız kızlarr ya bende de catlak olcagı kesınn kılo alıp werdıgımde az da olsa cıkıoduu catlaklarr

kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
bi kere kendime uygun bi dr. bulamadım henüz, bu konu içime sinmedi
aynı zamanda nezle oldum, burnum akıyo, burnumun içi nefes ladıkça yanıyo, habire hapşırıyorum, inşallah bebeklere bi zararı olmaz, habire karın içi basıncım artıyo hatta bazen hapşırınca kasıklarımda ağrı oluyo
hapşırırken karnımı tutup korumaya çalışsam da...
bi de çok başım ağrıyor

valla catlak mevzusu dunde tartisildi benim kesin dusuncem su onlem alin ama catlayacak bi cilt yapin varsa kesin catlarsin ama haita olucagina az catlarsin kremlerle

bana lierac diye bi krem verdi doktorum, her gün günde bikere süreceksin dedi ben onu kullanıyorum şuanda. benim de ergenlik dönemi kalcalarım hep catlamıstı. ben esmerim ama ailem genelde bugday tenlidir, bizim ailede hic gobegi catlayan yok, bakalım catlayacak mıyım diye meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…