kızlar bişi dydm hamileliğin başlarında b hapsrk hep olyomuş bendede cok var devamlı hapsryorm ve azaz kahverengi leke gelio
yazlık elbise diktirmeyi düşünüyorum ya..böle bol bol efil efil:))
ya fazi uğradı şimdi..çok güzel elbiseler diktirmiş..benim istediğim gibi yok hiç..bershka'da gördüm bi tane ama 100 küsürdü..30a diktirmiş..yani 50 60 arası mal olur ama istediğim gibi olur diye düşünüyorum...diktirmekle niye uğraşacaksın ki.çok güzel hamile mağazaları var ve vitrinleri renk renk elbise dolu oralara bak
ya fazi uğradı şimdi..çok güzel elbiseler diktirmiş..benim istediğim gibi yok hiç..bershka'da gördüm bi tane ama 100 küsürdü..30a diktirmiş..yani 50 60 arası mal olur ama istediğim gibi olur diye düşünüyorum...
yok değil..hazırlık yapıyo:)))o okulda giymek için diktirmiş..
bende çıkamadım ki hiç..güya evdeyim ama hep yatıyorum(
ya ayakkabı almak lazım aslında dümdüz giyme diyor doktorlar...bel desteksiz kalıyomuşş..ne bilim herkes bişey söylüyor..
aman yazın giyeriz parmak arası işte bitti...aslında yaz hamilesi olmak güzel ya..ben seviniyorum yani...
geçmiş olsun tatlım...benimde öyle..Umarım ikimizde mutlu sona ulaşırız:))saoln kızlar benim 5 haftadan beri var ara ara oluyo kese etrafında kanaa oluyoms doktorla irtibattayım devamlı
dudu sizin müdür rotasyon olacak mı??
slm hanımlar nasıl gidiyo bakalım hamişlik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?