2010 Ekim Anneleri

gecmis olsun canim dun bende bi hapsurdum karnima acayip bi agri girdi ama bebege bi zarari olmadi cok sukur bol c vitamini yani portakal havuc ye canim veya suyunu sik ve dinleeennn

sımdıden mı kullanmak gerekıomıss kuru cıltlermı yaglı cıltlermı daha cokk catlarr?

canım cok gecmis olsunn. ben de nezle baslangıcıyım sanırım, durmadan hapşuruyorum ve benim de hapşurdukça hafiften kasıklarımda ağrı oluyo ama ben kendimi hiç tutmadan ağzıma geldiği gibi hapşuruyorum ki kendimi kasmazsam etkisi az olur diye. işe yarıyo biraz. bol bol c vitamini al canım bi de cok rahatsızsan bi doktora danış mutlaka. inşallah kısa zamanda geçer

senin catlama sansin cookkk dusukkkk cok sanslisin bu olay GENETIK(((((

sağolasın canım inşallah
sabahtan beri kendime uygun bi dr. arıyorum ama henüz bi dr. bulamadım
öğleden sona bi dr.u arayacağım bakalım

Eteklerim olmuyor adam gibi etek bulamıyorum sinirimden çatlıycam ya dün dolaştık eşimle Allahım 5 para etmez etek bacağımı sokmam 79 tl diyorlar adam gibi bişey olsa 79-89 demiycem alıcam ama yok yok..

ayy bende beyazz tenlıyımm yaaa tuhh

canım arama bence etek falan gusel dıkıs bılen bı penyecı bul ve dıktırr..ben ole yapcamm burda bıtane war hem uygunn hem cook super dıkıooo en sasalıı elbıse 25 e dıkıo

nevyas canım lcw'ye bi bak
oranın hamile reyonu da var
fiyatları da uygun

Canım geçmiş olsun ben düşük tehlikem olduğunda grip oldum hapşırıyordum doktorumu aradım korkma hapşırmaktan bişey olmaz sadece ateşin varsa kulak burun boğaz doktoruna görün antibiyotik versin demişti ateş bebeklere zararlıymış..

Lcw hep giderim hamile badilerindende aldım ama hiç etek yok hep pantolon yapmışlar benim eteğe ihtiyacım var

Buraya yazarken evdeki eteklerden keseyim biçeyim diye aklımdan geçirirken daha önce lcw dan aldığım beli lastikli etek aklıma geldi kumaş içine 3 parmak kalın lastik yapmışlar o da sıkıyordu bende içten kestim kumaşı çıkardım latiği kaydirigubbakcemile3 oldu bana gep geniş etek 9 ay giyebilirim resmen ön kısmada iki delik koymuşlardı boşuna duruyordu şimdi işe yarıycak ordan bi ip geçircem kendime göre ayarlıycam artık ohh be rahatladım :))

kızlar bişi dydm hamileliğin başlarında b hapsrk hep olyomuş bendede cok var devamlı hapsryorm ve azaz kahverengi leke gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…