kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
bi kere kendime uygun bi dr. bulamadım henüz, bu konu içime sinmedi
aynı zamanda nezle oldum, burnum akıyo, burnumun içi nefes ladıkça yanıyo, habire hapşırıyorum, inşallah bebeklere bi zararı olmaz, habire karın içi basıncım artıyo hatta bazen hapşırınca kasıklarımda ağrı oluyo
hapşırırken karnımı tutup korumaya çalışsam da...
bi de çok başım ağrıyor
kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
bi kere kendime uygun bi dr. bulamadım henüz, bu konu içime sinmedi
aynı zamanda nezle oldum, burnum akıyo, burnumun içi nefes ladıkça yanıyo, habire hapşırıyorum, inşallah bebeklere bi zararı olmaz, habire karın içi basıncım artıyo hatta bazen hapşırınca kasıklarımda ağrı oluyo
hapşırırken karnımı tutup korumaya çalışsam da...
bi de çok başım ağrıyor
gecmis olsun canim dun bende bi hapsurdum karnima acayip bi agri girdi ama bebege bi zarari olmadi cok sukur bol c vitamini yani portakal havuc ye canim veya suyunu sik ve dinleeennn
sımdıden mı kullanmak gerekıomıss kuru cıltlermı yaglı cıltlermı daha cokk catlarr?
bana lierac diye bi krem verdi doktorum, her gün günde bikere süreceksin dedi ben onu kullanıyorum şuanda. benim de ergenlik dönemi kalcalarım hep catlamıstı. ben esmerim ama ailem genelde bugday tenlidir, bizim ailede hic gobegi catlayan yok, bakalım catlayacak mıyım diye meraktayım
canım cok gecmis olsunn. ben de nezle baslangıcıyım sanırım, durmadan hapşuruyorum ve benim de hapşurdukça hafiften kasıklarımda ağrı oluyo ama ben kendimi hiç tutmadan ağzıma geldiği gibi hapşuruyorum ki kendimi kasmazsam etkisi az olur diye. işe yarıyo biraz. bol bol c vitamini al canım bi de cok rahatsızsan bi doktora danış mutlaka. inşallah kısa zamanda geçer
senin catlama sansin cookkk dusukkkk cok sanslisin bu olay GENETIK(((((
nevyas canım lcw'ye bi bak
oranın hamile reyonu da var
fiyatları da uygun
nevyas canım lcw'ye bi bak
oranın hamile reyonu da var
fiyatları da uygun
kızlar bişi dydm hamileliğin başlarında b hapsrk hep olyomuş bendede cok var devamlı hapsryorm ve azaz kahverengi leke gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?