2010 Ekim Anneleri

saol ritacım seninde geliom akıntı kanama ne sıklıkla gelio bide cok sordm ama ksura bakma:)

sorcaz tabi birbirimize..burda olmamızın amacı ne zaten?benim 5.haftadan itibaren başaldı..kahverengi lekelerim..geçen hafta çarşamba kanamam oldu sonra kesildi..ben hemen doktora koştum..kese etrafında kanama var dedi..kesem biraz alttaymış..rahim ağzını kanatmış..yat dinlen dedi..bakalım şimdilik yok bişey..yarın ikili testim var..bakalım ne dicek?sen de dinlen..Ayağa kalkmamaya çalış..bide bol su iç..

hoşbulduk meliscim iyiyim yaaz bulantı oluyo idare eder ama
kıyafetlerden bahsetmişsiniz benimde giyicek ne pantolon var artık ne elbise ne etek geçen baktım bi yerde bulamaadım umarım bahar sezonu açılmıştırda gelmiştir güzel cicilerr

hangimizde korku yok ki???hayırlısı olsun diyip,dua etmekten başka ne gelir elden??pozitif düşün,pozitif olsun:))

esengülüm kıyafet alalımda önümüz yaz şimdi ne kalın ne ince kıyafetler var sezon başlamadıda bende bulamadım yaa

esengülüm kıyafet alalımda önümüz yaz şimdi ne kalın ne ince kıyafetler var sezon başlamadıda bende bulamadım yaa

hoşbulduk cnmcm evet yaa bn b tayt bide üzerine iki gömlek aldım lcvden uzun öyle idare etnmeye çalışıyorum yoks apantolununn fermuarı açık gezmek zorundayım:hulya:

ya kıslar kalçamın ustune oturamıom belımden kalcama ınce ınce agrı oturtmuo yaaaaaaaaaaaa...bel fıtıgı olan hastalar gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…