2010 Ekim Anneleri

ya bence henüz bunları konuşmak için erken..gereksiz yere şimdilik düşünmeyelim...Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Ne olursa olsun Allah dan gelene razı olmalıyız sakat diye aldırılan çocuk belkide sağlam olacaktı..Yada sağlam olup doğduğunda özürlüde çıkabilir o zamanda mı öldüreceksiniz..Bu benim kendi düşüncem..

acıkcası bu konuyu düşünmedim ama ne olursa olsun bilmek istiyorum ne oldugunu:1no2:

Canım benim dr açıkca anlattı bir risk çıkarsa hiçbirşey yapamıyoruz bu hastalıklara dedi aldırırmısınız bizde hayır dedik..

Oda dediki aldırmayacaksanız testleri yapmıyorum yanlış çıkabiliyor ve boşu boşuna 9 ay stresli geçireceksiniz dedi...

evet dr da haklı ama bilemiyorum işte en kafamı karıstıran konu bu zaten...:çok üzgünüm:

tamam canım,çok saol..beni bilgilendirirsen cok memnun olurum...

Arkadaşım şuan Bodrumda Bakırköy tren istasyonunun orda prenatal tanı merkezi varrmış Doktorun ismi Ali dedi soyadını hatırlamıyor. Evde yazılıydı dedi. 10 gün sonra falan dönecek o zaman telefonunu falan herşeyi detaylı veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…