hangi hastanede,hangi ilçede,adı ne dr un cnm?ben de istanbul dayım,bu yüzden soruyorum canımEvet istanbul'da allah'ım hiçbirimize bunu yaşatmaz inşallah.
diğeri down sendromlu mu dogdubilmiyorumkismile
ay canııımm:sinifsinif:kaçıncı haftasında ya da ayındaydı?Doğurmadı aldırdı
hangi hastanede,hangi ilçede,adı ne dr un cnm?ben de istanbul dayım,bu yüzden soruyorum canım
tamam canım,çok saol..beni bilgilendirirsen cok memnun olurum...Şuanda hatırlamıyorum. Arkadaşımı arayım öğreneyim.
acıkcası bu konuyu düşünmedim ama ne olursa olsun bilmek istiyorum ne oldugunu:1no2:Kızlar herşeye rağmen aldırmayacaksanız bu testleri boşuna yaptırıp kendinizi strese sokmayın..
amin canım :Saruboceq:ya bence henüz bunları konuşmak için erken..gereksiz yere şimdilik düşünmeyelim...Allah hakkımızda hayırlısını versin..
acıkcası bu konuyu düşünmedim ama ne olursa olsun bilmek istiyorum ne oldugunu:1no2:
nev yas sen cinsiyetini öğrendin mi bebişi nin benim doktor daha erken diye söylemedi
evet dr da haklı ama bilemiyorum işte en kafamı karıstıran konu bu zaten...:çok üzgünüm:Canım benim dr açıkca anlattı bir risk çıkarsa hiçbirşey yapamıyoruz bu hastalıklara dedi aldırırmısınız bizde hayır dedik..
Oda dediki aldırmayacaksanız testleri yapmıyorum yanlış çıkabiliyor ve boşu boşuna 9 ay stresli geçireceksiniz dedi...
Ben dün öğrendim canım kızım olacak inşallah..
benim eşim de yaptıralım diyobızde eşimle konustuk eşim yaptırmayalım dıyor bende kararsızım
tamam canım,çok saol..beni bilgilendirirsen cok memnun olurum...
benim eşim de yaptıralım diyo
ay canııımm:sinifsinif:kaçıncı haftasında ya da ayındaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?