2010 Ekim Anneleri

stres yapma canım ya:teselli:ne kadar rahat gecirirsen bu dönemi o kadar iyi olur canım

banada cok hedıye geldı almayın dıyorum alıyorlar
ALLAHIM korusun yavrularımızı

Canım ben yaptırmıyorum aldırmayı düşünmediğimiz için doktorum gerek görmedi ben yaptırırsam diye araştırmıştım bunu :))
anladım tatlım,saol fiyat bilgim olsun en azından...gerci dr kontrole cagırdı ama test yapıcaz falan demedi...ense taramısını ultrasonla yapıyolar,diğer testleri nasıl yapıyolar bu konuda bilgin var mı?

ben geldim..su içe içe bi hal oldum ya..ama içiyorum..su içince iyice görünüyomuş çocuk???

ben geldim..su içe içe bi hal oldum ya..ama içiyorum..su içince iyice görünüyomuş çocuk???
evet canım daha net görünüyormus..dr a mı gideceksin ki?bi de su içmek cok faydalı hamilelikte,hem bizim hem bebek için...o zaman yarasın ikinize de:içelim:

ense kalınlığı 12 hafta 1.2 mm olması normalmiş..3mmden yukarısı tehlikeymiş..bide kanda betaya bakıyolar..hepsini bilgisayara yazıp bi değer çıkıyor.1/250 ve civarı tehlike yani..senle aynı değeri taşıyan 250 kadından birinde çıkmış down demekmiş..

inşallah degerlerimiz normal cıkar:Saruboceq:sadece testlerle merakımızı gidermiş oluruz...tehlikeli sınırda cıkınca,kesin tanı için başka testler yapıyolar sanırım.peki kesin tanı için yapılan testler garanti sonuc veriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…