benim eşim de ayakkabı almıstı,benim dogum günümde bebege ayakkabı almıskaydirigubbakcemile3gerci bana da hediye almıstı...bana hediye alan herkes bebege de ufak bişiler almıstı dogum günümde:1hug:
stres yapma canım ya:teselli:ne kadar rahat gecirirsen bu dönemi o kadar iyi olur canımBen hiçbirşey almıyorum almakta istemiyorum. Zaten benden önce alanlar var kayınvaldem arkadaşlarım almışlar onlara bile diyorum çok erken diye Allahım şimdiden sonra birşey olmaz inşallah. Ben çok zor hamile kaldım ondan çok pipirikliyim. Yaşımda 35 olunca insan tırsıyor. 35'li yaşlar tehlikeli tutmayabilir falan diyorlar ya o yüzden panikteyim.
Ben hiçbirşey almıyorum almakta istemiyorum. Zaten benden önce alanlar var kayınvaldem arkadaşlarım almışlar onlara bile diyorum çok erken diye Allahım şimdiden sonra birşey olmaz inşallah. Ben çok zor hamile kaldım ondan çok pipirikliyim. Yaşımda 35 olunca insan tırsıyor. 35'li yaşlar tehlikeli tutmayabilir falan diyorlar ya o yüzden panikteyim.
yaa canım,daha dogmadan pabucum dama atıldı biledelikafadulden:roflol::roflol:
iyiyimiş canım,ben de cok yüksek fiyatlardır die düşünüyordum.senin yapıldı mı bu testlerin tatlım?
anladım tatlım,saol fiyat bilgim olsun en azından...gerci dr kontrole cagırdı ama test yapıcaz falan demedi...ense taramısını ultrasonla yapıyolar,diğer testleri nasıl yapıyolar bu konuda bilgin var mı?Canım ben yaptırmıyorum aldırmayı düşünmediğimiz için doktorum gerek görmedi ben yaptırırsam diye araştırmıştım bunu :))
anladım tatlım,saol fiyat bilgim olsun en azından...gerci dr kontrole cagırdı ama test yapıcaz falan demedi...ense taramısını ultrasonla yapıyolar,diğer testleri nasıl yapıyolar bu konuda bilgin var mı?
kanda neye bakıyolar ki acaba?bi hormona falan mı?sonrasında şüphelenilirse kesin tanı için başka testler yapıyolarmıs sanırımkanını alıyorlar canım
anladım tatlım,saol fiyat bilgim olsun en azından...gerci dr kontrole cagırdı ama test yapıcaz falan demedi...ense taramısını ultrasonla yapıyolar,diğer testleri nasıl yapıyolar bu konuda bilgin var mı?
evet canım daha net görünüyormus..dr a mı gideceksin ki?bi de su içmek cok faydalı hamilelikte,hem bizim hem bebek için...o zaman yarasın ikinize de:içelim:ben geldim..su içe içe bi hal oldum ya..ama içiyorum..su içince iyice görünüyomuş çocuk???
evet sabah ikili testim var..çok heyecanlıyım..bu gece nasıl uyurum ki ben:))evet canım daha net görünüyormus..dr a mı gideceksin ki?bi de su içmek cok faydalı hamilelikte,hem bizim hem bebek için...o zaman yarasın ikinize de:içelim:
selam güzel anneler
hoşgeldin canım
hoşgeldin..selam güzel anneler
inşallah degerlerimiz normal cıkar:Saruboceq:sadece testlerle merakımızı gidermiş oluruz...tehlikeli sınırda cıkınca,kesin tanı için başka testler yapıyolar sanırım.peki kesin tanı için yapılan testler garanti sonuc veriyor mu?ense kalınlığı 12 hafta 1.2 mm olması normalmiş..3mmden yukarısı tehlikeymiş..bide kanda betaya bakıyolar..hepsini bilgisayara yazıp bi değer çıkıyor.1/250 ve civarı tehlike yani..senle aynı değeri taşıyan 250 kadından birinde çıkmış down demekmiş..
canım nasılsın bebişin nasıl her şey yolunda dır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?