hg canıma.s.selam güzel anneler
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
perşembe gidicem görmeye insallah iyidir
inşallah sorunsuz atlatırsınız testlerinizi canım..haberini beklicemevet sabah ikili testim var..çok heyecanlıyım..bu gece nasıl uyurum ki ben:))
hg canıma.s.
inşallah iyidir güzel haberler le dönersin
peki bu ense kalınlıgı normalden fazla cıkınca kesinlikle down sendromu tanısı mı koyuyolar?ense kalınlıgını hemen söylüyorlar da kan testinin sonucu hiç bir yerde 4 günden önce çıkmıyor
selam güzel anneler
peki bu ense kalınlıgı normalden fazla cıkınca kesinlikle down sendromu tanısı mı koyuyolar?
4 gün çok uzun bir süre bence..o labaratura göre değişir..ben özellikle sordum aynı gün çıkarmı diye..evet dedi..bakalım yarın anlarız..
amiyosentes onunda bir riski var sanırımKesin değil sonra senden karnından su aldırmanı istiyorlar. Bunda kesin çıkıyormuş. 2 arkadaşım yaptırdı bir doktor var ikiside ona gitti adam daha ulturosonla baktığında anlıyormuş.
inşallah canım...ama yok sonra gel derse iki çift laf ederim o doktora...inşallah aynı gün alırsın merakında gider :))
amniosentez sanırım söylediğin...peki bu dedğin dr istanbul da mı canım?Kesin değil sonra senden karnından su aldırmanı istiyorlar. Bunda kesin çıkıyormuş. 2 arkadaşım yaptırdı bir doktor var ikiside ona gitti adam daha ulturosonla baktığında anlıyormuş.
amiyosentes onunda bir riski var sanırım
amniosentez sanırım söylediğin...peki bu dedğin dr istanbul da mı canım?
diğeri down sendromlu mu dogdubilmiyorumkismile2 arkadaşımda yaptırdı birnde kesin çıktı. Diğerinde çıkmadı şimdi çocuğu doğdu 1 seneden fazla oldu çok akıllı çok zeki bir bebek. Ona birşey olmadı olan var mı bilmiyorum.
Evet istanbul'da allah'ım hiçbirimize bunu yaşatmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?