2010 Ekim Anneleri

umarım oyle olur canım ya. doktorun yanında ultrason yok kı baska odada var. bırsuru hastası vardı. bıde baska doktora gıtmısım ya ılkten ondan mı bılmıyorum ama cok da ılgılı gelmedı bana.

şansıma hastanenın sıtesının labaratuar bolumune gırılmıyo ya. bakamıycam sanırım sonuclara.

Hoşbulduk sağolun evet ekim annesiyim bende interneetn hesaplattım 20 ekimde olacak bebeğim ama bende henüz gitmedim doktora cumartesi günü gideceğim o yüzden buruk bir sevinç var içimde şimdilik utrasonla bakacak o zaman netleşecek kan tahlilimde 3 haftalık gözüküyordu. Ama kistte olabilir dedi hemşire sevinemedim o yüzden cumartesi allah nasip ederse bende duyacağım bebeğimin kalp atışını

şansıma hastanenın sıtesının labaratuar bolumune gırılmıyo ya. bakamıycam sanırım sonuclara.

cnm hşg seni çok mutlu gördüm inş dahad amutlu o9lursun cnm benim kafam karişik bugün saglik ocagındaki dr idrarda enfeksiyon var kendine dikkat et dedi aslında o sonuçları benim dr görmüştü am böle bişey dememişti...

canım benım o enfeksıyon cogunlukla oluyor. oktoruna bı sorarsın yıne ama korkma ondan dolayı.

kalabalıklaşiyoruz yokmu arttiran kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım aynı günmüş muhtemel doğum tarihimiz :)) hayırlısı, bu arada bhgc değerin kaç çıktı? neden hemşire kist olabilir dedi ki?? hiç duymamıştım

balum
cnm benimde son sat tarihim araligin 19 ama döllenem araligin 29 oldugu için şuan 7 haftaligiz cnm ama saglik ocagınd ahemşire hesapladı eylülün 27 si gibi dogum gözüküyo dedi o son sat göre hesapladı galiba ikimizde aynı anda doguracagiz baakrsın doguma ben rizeye gelirim aynı yerde yatarı zgüzel olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım satlarımız senle nerdeyse aynı kalp atışları için dr.mi dedı sana 26 sı gel die....benim yarın randevum var duyamayacakmıyım ben şimdi((
evet canım doktor ogün gel dedi ama test sonuçlarımda ozmna anca çıkıyo ya ondan ozmn gel dedi
inş sen duyarsın bence atışlarını yaz tamammı duyunca

merhaba arkadaşlar bu zamana kadar hamilelik belirtileri diye dert yanarken şimdi bizde olduk hamile rabbim ilk önce isteyen herkese versin inş.
çok öğreneceğimiz şeyler olacakdır eminim
hoşgeldin tatlım a.s.
ayyy ağlamaktan okuyabilesmmmm :gitme:
bende okurken çok ağladım ya ...ve kocamla daha çok vakit geçirmeye başladım tavsiyeler uyuyorum zemuszemus
canım benimde son sat 10 ocak bende cumartesi günü gidecem inş keseyi görürüm.
görürsün tatlım mrk etme ama bol bol su içte git yoksaa vajinal bakıyo doktor
bana bidahaki gelmene 1.5 litre su içte gel dedi

eeee kızlarr nasılsınız bakalım bugün ???

benım son sata gore 7 haftalık doktor 8 hafta dedı kafam karıstı valla. ama ne guzel olur dımı aynı yerde doguru versek:):)

eline sağlık canım listen çok başarılı beni son adet tarihim 26 aralık kilom ise 57 ydi.teşekkürler ne güzel bi sürü ekim annesi var:)

canım aynı günmüş muhtemel doğum tarihimiz :)) hayırlısı, bu arada bhgc değerin kaç çıktı? neden hemşire kist olabilir dedi ki?? hiç duymamıştım

canım bhch 129.9 du 3. haftada bebeğim olmasını çok isitoyordum her ay gidip kan tahlilili yaptırıyordum. Hemşire fazla umutlandırmak istemedi galiba sonradan hayal kırıklığı olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…