slm ekimin güzell anneleri ben saglik ocağind arandevum vardı gittim geçen kadın dogumcu iki kan birde idrar tahlili sitemişti sonuçlarıda görmüştü bend ebakınca idrarda bazılarının azcık yüksek oldugunu görmüştüm ama dr bişey dememişti bugün aile hekimim idararda enfeksiyon var dedi bebeişim çok küçük oldugu için ilaç vermedi bir ay sonra gel tahlilleri tekrarlayalim dedi önemli sorun değildir demi önemli olsa kendi dr derdi demi kafam karişti bu bebği kaybetmek istemiyorum 3 yıldir bu bebğimi bekledim ben:teselli::teselli:
şimdilik önemli bir şey değildir canım öyle olsa kendi doktorun söylerdi
hamilelikte idrara yolu enfeksiyonuyla sık sık karşılaşcaz merak etme doktorun bununla ilgili bilgi verir üzülme
inş cnm öyledir dr güveniyorum aklıma başka şeyler sokmak istemiyorum...
evet bencede belirsizliktendir
senn içini ferah tut tatlım
ben kaçar kociiş çağırıyo
iyigeceler canım sana bi topic daha veriyim orda da süper tavsiyeler var
mutlaka oku
görüşürüz yarın
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/344293-2009-ekim-annelerinden-2010-ekim-annelerine-tavsiyeler.html
kesinlikle aklına kötü şeyler getirme iyi düşün ve iyi olsun
bende kaptım enfeksiyon ilaç kullanmadan basit önlemlerle gecti
ama hamileliğimiz boyunca enfeksiyonla sık sık karşılaşcakmışız benim doktorum söyledi bana sen nekadarlık hamilesin canım son sat ne?
son sat arağin 19 ama cnm geç döllenem oldugu için şuan 7 aftalık hamişim...
anladım canım kese kalp atışlarını falan gördünüzmü sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarım bütün hamilerde inşlh
benim son sat 10 ocak otomatik hesaplayıcılar dogruysa bende 5+2 günlük gebeyim
perşembe ilkkez ultrasona gircem doktorum henüz kaç haftalık oldugnu söylemedi perşembe söyler heralde çok heycanlıyım keseye bakcak bi sorun çıkmazi nşlh
hayirli sabahlar kizlar
yeni gelnler var galiba hoc geldiniz
balumdan haber varmi kizlar ??
anladım canım kese kalp atışlarını falan gördünüzmü sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarım bütün hamilerde inşlh
benim son sat 10 ocak otomatik hesaplayıcılar dogruysa bende 5+2 günlük gebeyim
perşembe ilkkez ultrasona gircem doktorum henüz kaç haftalık oldugnu söylemedi perşembe söyler heralde çok heycanlıyım keseye bakcak bi sorun çıkmazi nşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?