2010 Ekim Anneleri

kanamam yok çok şükür
düşük tehlikesinin sebebi işte progesteronun çok düşük olması ve aşırı kansızlık endüşük 12.5 olması gerekirken benimki 9.8miş
progesteronda 20lerde olması gerekirken 10.56mış

kızlar benim yüzümde çok fazla sivilce çıktı hamişlikten önce cildim çok güzeldi şimdi sivilce doldu neden acaba sizdede oluyormu...

slm ekimin güzell anneleri ben saglik ocağind arandevum vardı gittim geçen kadın dogumcu iki kan birde idrar tahlili sitemişti sonuçlarıda görmüştü bend ebakınca idrarda bazılarının azcık yüksek oldugunu görmüştüm ama dr bişey dememişti bugün aile hekimim idararda enfeksiyon var dedi bebeişim çok küçük oldugu için ilaç vermedi bir ay sonra gel tahlilleri tekrarlayalim dedi önemli sorun değildir demi önemli olsa kendi dr derdi demi kafam karişti bu bebği kaybetmek istemiyorum 3 yıldir bu bebğimi bekledim ben:teselli::teselli:

şimdilik önemli bir şey değildir canım öyle olsa kendi doktorun söylerdi
hamilelikte idrara yolu enfeksiyonuyla sık sık karşılaşcaz merak etme doktorun bununla ilgili bilgi verir üzülme

şimdilik önemli bir şey değildir canım öyle olsa kendi doktorun söylerdi
hamilelikte idrara yolu enfeksiyonuyla sık sık karşılaşcaz merak etme doktorun bununla ilgili bilgi verir üzülme

inş cnm öyledir dr güveniyorum aklıma başka şeyler sokmak istemiyorum...

inş cnm öyledir dr güveniyorum aklıma başka şeyler sokmak istemiyorum...

kesinlikle aklına kötü şeyler getirme iyi düşün ve iyi olsun
bende kaptım enfeksiyon ilaç kullanmadan basit önlemlerle gecti
ama hamileliğimiz boyunca enfeksiyonla sık sık karşılaşcakmışız benim doktorum söyledi bana sen nekadarlık hamilesin canım son sat ne?

hepinize selamlar kızlar, gününüz güzel geçsin :) Esra geçmiş olsun, endişe etme düzelirsin mutlaka... jhonnybravo çok geçmiş olsun sana da, dilerim toparlarsın, moralini yüksek tut

son sat arağin 19 ama cnm geç döllenem oldugu için şuan 7 aftalık hamişim...

son sat arağin 19 ama cnm geç döllenem oldugu için şuan 7 aftalık hamişim...

anladım canım kese kalp atışlarını falan gördünüzmü sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarım bütün hamilerde inşlh
benim son sat 10 ocak otomatik hesaplayıcılar dogruysa bende 5+2 günlük gebeyim
perşembe ilkkez ultrasona gircem doktorum henüz kaç haftalık oldugnu söylemedi perşembe söyler heralde çok heycanlıyım keseye bakcak bi sorun çıkmazi nşlh

slm kızlar tünaydın bende geldim randevuma 1 gün kaldı benimde bugun sanırım balum da doktora gidecekti.

kesemizi gördük cnm bebeğimide gördüm ben kalp atişlarida var dedi dr ama biziz dinletmedi şubatın 24 radevum var bakalım cnm hayırlısı inş herşey yoluunda gider cnm..

hayirli sabahlar kizlar
yeni gelnler var galiba hoc geldiniz
balumdan haber varmi kizlar ??

geldım canım sımdı eve hemen actım bılgısayarı. cogunuz bılıyo bugun baksa doktora gıttım. doktora testlerımı ve ultrason goruntulerımı gosterdım. hanı 878 cıkmıstı ya cuma gunu degerım. keseyı gomustuk fılan. bugunku oktor dedı kı o degerde kese gorunmez. doktor doktoru begenmez ya:):) tekrar test yaptır dedı test yaptırdım 2 de cıkacak sonus dedıler. tekrar doktorun yanına gıttım dedım 2 de cıkacak. dedı kı o zaman yarın gel ogleden sonra yokum dedı. doç.dr. oldugu ıcın ogrencılerı var ogleden sonra hastanede olmuyomus. yarın sabah yıne gıdıcem yanı. Allahım sen yardım et catlıycam mrk tan.

esracım gozun aydın. gormussun bebişini. kalp atıslarını da duyarsın inş.

canım benimde son sat 10 ocak bende cumartesi günü gidecem inş keseyi görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…