2010 Ekim Anneleri

zaten hangı doktor dıger doktoru begen dıkı..hep eleştırırler....sonucun ınsallah yukselmıstır ...

hayırlısı olsun canım bende merak ettim sonucunu ama bugün 1000 gecer netten ögrenemiyomusun ben protokol numarasında ögreniyodum hastanenin sitesi varsa belki ögrenebilirsin benim doktorum bana 1000 olmadan kese görünmez demişti bu doktorun dogru söylemiş canım umarım herşey yolundadır sevinçli haberler alırsın inşlh

ay cnm inşllh iyi haberlerle gelirsin. hangi doktor hangi doktoru beğenmişki hehe dualarımız seninle allah senide meleğinide korusun.

balum geçmiş olsun, senden haber bekliyorduk hepimiz, umarım yarın güzel sonuç alırsın benim doktorumda kesenin görünmesi için değerin 1200-1500 üzreine çıkması gerektiğini söyledi

sagolun kızlar. mezıme bu doktor bakmadı ultrasonda henuz canım ya. yarın bakıcak. test sonucun bı gelsın dedı. ya ama bu da dış gebelik olabılır dedı. en cok ondan korkuyorum ya

netten bakıcam saat 2 olsun beklıyom. ıns yukselmıstır.

kesemizi gördük cnm bebeğimide gördüm ben kalp atişlarida var dedi dr ama biziz dinletmedi şubatın 24 radevum var bakalım cnm hayırlısı inş herşey yoluunda gider cnm..

hayırlısı olsun canım bizde hayırlısıyla görelim kesemizi kalp atışlarımızı allahın izniyle inşlh

son satım 29 aralıktı benım. bana gore 7 haftalık oncekı doktora gore de oyle ama bugunku doktor 8 haftalık dedı.

canım merhaba, :) inş. hayırlı haberler verir yarın doktorun benim seninle ilgili hiç kötü bi hissim yok ama hadi bakalım.

Merhaba,
Bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyordum. Bugün üye olup aranıza katılmaya karar verdim.

ooo baya olmuş bırak 1000leri 2000lerden fazla olmuştur öylr olması gerek zaten yükselmiştir artık canım

ben gecen cuma gıttıgımde 878 dı doktor 2000 olmalıydı en az demıstı zaten. o yuzden bu kadar telaslıyım. dusuk yapabılırsın yada dıs gebelık olabılır dedı. hayırlısı.

bende merak var merak
acaba içimde neler oluyo
acaba kızmı erkek mi
acaba napıyo
acaba kime benziycek nasıl bişe olcak
ay dahada çoğaltabilirm bunları
aynen kiz bende sanki su bulanti olmasa dicem hic bebek falan yok:)
persembe bir göreyim kalp atisini insallah o zaman biraz hamile olduguma inancam:))

canim insallah güzel haber alirsin canim

son satım 29 aralıktı benım. bana gore 7 haftalık oncekı doktora gore de oyle ama bugunku doktor 8 haftalık dedı.

canim bak 8 haftalik görünüyormus.keske israr etseydin bir daha bekliyemiycegim kalp atisini duymak istiyorum deseydin.5 dakika bakardi ne olcak.doktorlarda amma meraksiz ya birde bizi düsünün icimiz gidiyor.keske görmek istiyorum deseydin canim.ama insallah sonuclarin güzel cikcak sen serin tutu icini kötü birsey olsa.ya kanama olur yada düsük olurdu bak 8 haftaliksin.sende kanam falan da olmadi.bak gör süper haber alcaksin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…