2010 Ekim Anneleri

benım son sata gore 7 haftalık doktor 8 hafta dedı kafam karıstı valla. ama ne guzel olur dımı aynı yerde doguru versek:):)

büyük ihtimalle trabzonda yapıcam dogumu galiba burda bakan yok bana ama burda yapmak istiyorum eşim yanımda olmasını istiyorum bakalım hayırlısı ....

büyük ihtimalle trabzonda yapıcam dogumu galiba burda bakan yok bana ama burda yapmak istiyorum eşim yanımda olmasını istiyorum bakalım hayırlısı ....

anladım canım. tabı kı ıstersın esının yanında olmasını. hayırlısı.

hoşbulduk canım bende okudum ay ne çok şey varmış dikakt etmek gereken

canım bhch 129.9 du 3. haftada bebeğim olmasını çok isitoyordum her ay gidip kan tahlilili yaptırıyordum. Hemşire fazla umutlandırmak istemedi galiba sonradan hayal kırıklığı olmasın diye.

anladım canım, dilerim herşey yolundadır, ne kadar merakla bekliyoruz değil mi gelişlerini? benim ilk hamileliğim bu dilerim herşey yolunda gider, perşembe akşam üzeri doktor randevum var,, ayy ayy

anladım canım, dilerim herşey yolundadır, ne kadar merakla bekliyoruz değil mi gelişlerini? benim ilk hamileliğim bu dilerim herşey yolunda gider, perşembe akşam üzeri doktor randevum var,, ayy ayy

evet canım bende çok merak ediyorum. sevinemedim bile buruk bir sevinç var içimde. Benimde ilk hamileliğim. evet allah herkezin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin

ozi35 hoşgeldin cnm sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına
hangi doktora gidiyosun izmirde

dimi ama ya
ben orayı okuyunca vay beeee bende anne olcam dedim :))
ozaman anladım beni nelerin beklediğini
sen neler yapıyorsun caanım

aynen bende gözüm korktu sanki
ama ne olursa olsun hepsinide yaşamak istiyorummm
ben bugün biraz yoğunum pek bakınamıyorum buralarda
yiyom içiyom yavaş hareket ediyorum sağlıklı şeylker yemeye çalışıyorum bide doktor bakıyorum kendime
sende varmı bulantı felan bende hala tık yok

ozi35 hoşgeldin cnm sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına
hangi doktora gidiyosun izmirde

Hoşbulduk canım sağol. Daha bir doktorum yok tavsiyede bulunursan sevinirim. Özel izmir hastanesine gidiyorum ultrasonada girdikten sonra doktor seçimine karar vereceğim

kızlar bu arada ben de ızmir liyim ama Sınopta yaşıyorum, keşke orada olsaydım burada imkanlar çok kısıtlı orada Prof. Dr. Sermet Sağol var oldukça iyi bir doktor tavsiye ederim, Alsancak ıpekyolun üzernde kliniği, Ege Üniv. doktorlarından...keşke izmirde olabilseydim....

benimde gözüm korktu yaaa ama bu yola baş koyduk bir kere
bol su iç meyve ye tatlım
bende şuanda hamileliğe dair bir belirti yok mide bulantısı dilerimde olmaz
sadece göbeğim geriliyo
sanki bi ip var ve çekiştiriliyo içimde
göbek deliğinden vajinaya doğru
geceleri ondan uyuamıyorum bile
kızlar sıte duzeldı degerım 3208,1 olmus soktayım.

bu değer iyi birşeymi tatlım

deger ıyı mı bılmıyorum da. benım degerım ıkıgunde bır ıkı katına cıkmıyordu. bu defa cıkmıs. o yuzden soktayım.

yüpppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiii
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey: ay oynıyım dımı ben de Allahım ınsallah yarın da doktorum ıyı seyler soyler Allahın ıznıyle. ay kızlar sıgamıyorum hıcbır yere.

cok saskınım umarım ıyı haberlerle gelırım yarın da.

gelirsin gelirsin, pozitif düşünelim pozitif olsun...ben de meraktan çatlıyorum aslında aile hekimleri bu testleri yapıyormudur acaba gitsem mi perşembeyi beklemeden yükselmiş mi diye :)))

gelirsin gelirsin, pozitif düşünelim pozitif olsun...ben de meraktan çatlıyorum aslında aile hekimleri bu testleri yapıyormudur acaba gitsem mi perşembeyi beklemeden yükselmiş mi diye :)))

aıle hekımlerı yapmıyo sanırım canım ya.

:teytey::teytey::teytey: ay oynıyım dımı ben de Allahım ınsallah yarın da doktorum ıyı seyler soyler Allahın ıznıyle. ay kızlar sıgamıyorum hıcbır yere.

sakin ol cnm bebeğin halen seninle onu düşün yarını degil tadını çıkar şuanın ok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…