benım son sata gore 7 haftalık doktor 8 hafta dedı kafam karıstı valla. ama ne guzel olur dımı aynı yerde doguru versek:):)
büyük ihtimalle trabzonda yapıcam dogumu galiba burda bakan yok bana ama burda yapmak istiyorum eşim yanımda olmasını istiyorum bakalım hayırlısı ....
evet canım doktor ogün gel dedi ama test sonuçlarımda ozmna anca çıkıyo ya ondan ozmn gel dedi
inş sen duyarsın bence atışlarını yaz tamammı duyunca
hoşgeldin tatlım a.s.
bende okurken çok ağladım ya ...ve kocamla daha çok vakit geçirmeye başladım tavsiyeler uyuyorum zemuszemus
görürsün tatlım mrk etme ama bol bol su içte git yoksaa vajinal bakıyo doktor
bana bidahaki gelmene 1.5 litre su içte gel dedi
eeee kızlarr nasılsınız bakalım bugün ???
canım bhch 129.9 du 3. haftada bebeğim olmasını çok isitoyordum her ay gidip kan tahlilili yaptırıyordum. Hemşire fazla umutlandırmak istemedi galiba sonradan hayal kırıklığı olmasın diye.
hoşbulduk canım bende okudum ay ne çok şey varmış dikakt etmek gereken
anladım canım, dilerim herşey yolundadır, ne kadar merakla bekliyoruz değil mi gelişlerini? benim ilk hamileliğim bu dilerim herşey yolunda gider, perşembe akşam üzeri doktor randevum var,, ayy ayy
dimi ama ya
ben orayı okuyunca vay beeee bende anne olcam dedim :))
ozaman anladım beni nelerin beklediğini
sen neler yapıyorsun caanım
ozi35 hoşgeldin cnm sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına
hangi doktora gidiyosun izmirde
kızlar sıte duzeldı degerım 3208,1 olmus soktayım.
benimde gözüm korktu yaaa ama bu yola baş koyduk bir kereaynen bende gözüm korktu sanki
ama ne olursa olsun hepsinide yaşamak istiyorummm
ben bugün biraz yoğunum pek bakınamıyorum buralarda
yiyom içiyom yavaş hareket ediyorum sağlıklı şeylker yemeye çalışıyorum bide doktor bakıyorum kendime
sende varmı bulantı felan bende hala tık yok
balum çokkkkkkk sevindim bu habere süper haber :))) darısı başımıza yahu!! hadi umarım artık rahatlamışsındır...yerimseniben
yüpppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiii
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cok saskınım umarım ıyı haberlerle gelırım yarın da.
gelirsin gelirsin, pozitif düşünelim pozitif olsun...ben de meraktan çatlıyorum aslında aile hekimleri bu testleri yapıyormudur acaba gitsem mi perşembeyi beklemeden yükselmiş mi diye :)))
:teytey::teytey::teytey: ay oynıyım dımı ben de Allahım ınsallah yarın da doktorum ıyı seyler soyler Allahın ıznıyle. ay kızlar sıgamıyorum hıcbır yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?