kızlar benım gıbı düşük tehlıkesı olan arkadaşla var sanırım aranızda kan degerlerınıze baktırdınızmı hiç...
merhaba bayanlar son adet tarihim 7 ocak bu ay adetim geçince doktora gittik karnımdan baktığında birşey göremedi vajinal bakınca bi karartı gördüğünü söledi ama bu adet olmadığın için kan birikintiside olabilir dedi bebek te olabilir dedi neyse kan testi istedi yaptık sonucum 82 çıktı hamilesin ama çok küçük dedi 1 haftalık falandır dedi 10 gün sonra rahime girmesi gerekiyor bebeğin dedi 10 gün yat dinlen dedi ancak 10 gün sonra görürüz bebeği ultrasonla dedi sonucu bu şekilde çıkıpta bebeği 1 haftalık olan varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
canım oncelıkle hosgeldın. doktorun sana soyledıgı herseyı doktorum bana da ılk gıttıgımde soylmıstı. aynen kan bırıkmesı olabılır dedı. test sonucunda yat dınlen ıs yapma 8 gun sonra gel dedı. mutlaka dınlen. progestan fılan verdı mı jel yada ıgne hap vs...
merhaba cnm hoşbulduk hyr doktor bana hiç bir ilaç vermedi folik asit haricinde bu benim 2.bebeğim olacak alllh izin verirse benim ilk hamileliğimde 2.ayımda sürekli kanamalarım vardı o yüzden progestan hapını çok kullandım ama bunda vermedi yanlızca bebek çokküçük dedi 10 gün içinde rahime yerleşir dedi o kdr . o yüzden bende kuşkulandım şimdi burdaki yazıları okudukça insan bi tuhafoluyor acana kan testim çokmu az ki (82) daha 6 günüm var 10 günün dolmasına heyacanla bekliyorum umarım ters giden birşey olmaz allah tüm isteyenlere bebek nasip etsin inşallah peki sizin hamileliğiniz nasıl gitti ve ne kadarlık
telas yapma canım sorun yoktur. benımkıde normalden kucuk. 82 2 gunde 2 katına cıkacak. 4 gun oldu sanırım doktora gıelı o zaman bugun 328 fılandır. cabuk katlanıyo mrk etme
umarım gelısımı guzel ılerler
kızlar merhaba,
bugün çok yoğundu ancak gelebildim.
balum hayatım gözün aydın değerin çok iyi. yarın bir problem çıkmayacak inşallah:))))
kaldı 1 günüm çok sabirsızım çok....
Selam kızlar balum sanırım değerin güzel çıkmış eski mesajları okuyamadım çok sevindim canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyor annesi maşallah..
kız nevyas nerelerdesin benim eski ve yeni yoldaşım. ne yapıyorsun? kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın. bizlerinde duyması için dua et. perşembe gidiyorum dr..
nevyas benim bilhassa sağ gögüs ucu çıban gibi sızlıyor. mahvetti beni dün gece hiç uyumadım sizmdi yine sızlamaya başladı.. eşimle yatakları ayırdım dün itibarı ile. bu gögüsle sağa sola dönmek bile öldürüyor beni..
mide bulantım yok ama halsizlik bende de var. uyku düzenim bozuldu. geceleri uykum gelmiyor gündüzleri uyumak için ölüyorum..
Allah kabul etsin hayatım okumanı ama senden başka yapabilecek kimse yokmuydu? zorunlu olarak seninde bir koşuşturman olacak. durumun belli. keşke hiç yoktan bir kaç hafta daha bekleseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?