2010 Ekim Anneleri

kızlar benım gıbı düşük tehlıkesı olan arkadaşla var sanırım aranızda kan degerlerınıze baktırdınızmı hiç...

benimde riskli ama doktor bakmadı sanırım psikolojim pek iyi olmadığı için. habire merak içinde sonuç beklememi istemedi. Allah korusun kayıp olursa zaten önleme imkanı yok

özlemsu ve nohutlu pilav ikinize de geçmiş olsun dilerim düzelirsiniz bir an önce ve herşey yoluna girer....

kızlar cok sagolun. yaseminciğim zıplamamak ıcın zor tutuyorum kendımı. gercı yıne dusuk deger ama yukselmıs normal sekılde. coook sukur.

canım oncelıkle hosgeldın. doktorun sana soyledıgı herseyı doktorum bana da ılk gıttıgımde soylmıstı. aynen kan bırıkmesı olabılır dedı. test sonucunda yat dınlen ıs yapma 8 gun sonra gel dedı. mutlaka dınlen. progestan fılan verdı mı jel yada ıgne hap vs...

merhaba cnm hoşbulduk hyr doktor bana hiç bir ilaç vermedi folik asit haricinde bu benim 2.bebeğim olacak alllh izin verirse benim ilk hamileliğimde 2.ayımda sürekli kanamalarım vardı o yüzden progestan hapını çok kullandım ama bunda vermedi yanlızca bebek çokküçük dedi 10 gün içinde rahime yerleşir dedi o kdr . o yüzden bende kuşkulandım şimdi burdaki yazıları okudukça insan bi tuhafoluyor acana kan testim çokmu az ki (82) daha 6 günüm var 10 günün dolmasına heyacanla bekliyorum umarım ters giden birşey olmaz allah tüm isteyenlere bebek nasip etsin inşallah peki sizin hamileliğiniz nasıl gitti ve ne kadarlık

0

kızlar merhaba,
bugün çok yoğundu ancak gelebildim.
balum hayatım gözün aydın değerin çok iyi. yarın bir problem çıkmayacak inşallah:))))
kaldı 1 günüm çok sabirsızım çok....

Selam kızlar balum sanırım değerin güzel çıkmış eski mesajları okuyamadım çok sevindim canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyor annesi maşallah..

Ya benim canım hiç bişey yapmak istemiyor elim kolumda derman yok sanki..Cumaartesi günü evimde kayınvaldemin senesini okutucam cuma annemler ve görümcem temizliğe gelecek ama benimde yapmam gerekenler var birsürüde misafir olacak inşallah iyi olurum o gün..

kız nevyas nerelerdesin benim eski ve yeni yoldaşım. ne yapıyorsun? kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın. bizlerinde duyması için dua et. perşembe gidiyorum dr..

kızlar merhaba,
bugün çok yoğundu ancak gelebildim.
balum hayatım gözün aydın değerin çok iyi. yarın bir problem çıkmayacak inşallah:))))
kaldı 1 günüm çok sabirsızım çok....

inş canım sevınclıyım. sabırsızlıgımız son aya kadar gecmıycek sanırım. persembeye bısey kalmadı azcık sabret.

Selam kızlar balum sanırım değerin güzel çıkmış eski mesajları okuyamadım çok sevindim canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyor annesi maşallah..

evet canım doktora yarın tekrar gorunucem ultrasona sokmadı testın sonucuyla bırlıkte ultrasona da sorarım dedı. hayırlısı.

kız nevyas nerelerdesin benim eski ve yeni yoldaşım. ne yapıyorsun? kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın. bizlerinde duyması için dua et. perşembe gidiyorum dr..

Sağol canım ya darısı başına inşallah dualarım seninle :)) ya benim elim kolum tutmuyor hep uykum var bakamıyorum buralara fazla kafamçokkarıştı sen nasılsın varmı bi belirti..

nevyas benim bilhassa sağ gögüs ucu çıban gibi sızlıyor. mahvetti beni dün gece hiç uyumadım sizmdi yine sızlamaya başladı.. eşimle yatakları ayırdım dün itibarı ile. bu gögüsle sağa sola dönmek bile öldürüyor beni..
mide bulantım yok ama halsizlik bende de var. uyku düzenim bozuldu. geceleri uykum gelmiyor gündüzleri uyumak için ölüyorum..
Allah kabul etsin hayatım okumanı ama senden başka yapabilecek kimse yokmuydu? zorunlu olarak seninde bir koşuşturman olacak. durumun belli. keşke hiç yoktan bir kaç hafta daha bekleseydin..

Ya görümcemin evi karşıda uzak diye giden olmaz ben hamile kalmadan burda yapmaya karar verdik sonrada kimse demedi erteleyelim yada başkasında yapalım şimdi bende desem kötü olurum..Bana iş bırakılmayacak ama benim evime gelecek insanlar ee buda ilk senemiz mutlaka ilgilenmem lazım Allah güç verir inşallah bebeğime bişey olmasında en büyük korkum o..

Göğüs sızlamaları bendede var yatarken özellikle sağa sola dönemiyorum eşimin kazayla eli değse nasıl sızlıyor :))

:)))) ah bu gögüsler... nevyas hayatım kimseden bekleme ince düşünce. eşin söylesin. lekelenmelerin olmasa neyse..
hiç risk alma derim ben. böyle bir durumda herkes anlayış gösterir. ben ilk üç aya çıkana kadar yemeğe bile misafir almama kararı verdim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…