2010 Ekim Anneleri

aklinialirimsmile kızlar siz doğuma geldiniz gerçi ama şimdiki zamandan bir soru soracağım mümkünse CADIARZU CADIARZU

genelde baktım 9 -12 hafta arasıyız sanırım acab hiç kıpırdanma hisseden varmı 3 ayı dolduran arkadaşlardan özellikle...

kimisi hissedebileceğimizi söylüyor ama ben hiç bir hareket hissetmiyorum :1ninca:

yaa kıslar doktorun ıyı olması lazım bnım arkadaslarım hepsı o sekılde oldu kımse bı sorun yasamadı çok sukur

akannehirakannehirakannehirof allahım ben agrıdan cok korkarım ve cok paniğim..allah güç versin bize...her yöntemden memnun olan da var olmayan da...napıcaz bilmem?gerci dr ile birlikte karar verilecek sadec suan gönlümüzden gecenleri konusuyoruz...zamanla deli cesareti gelir mi acepguclubacismile

:Saruboceq:

canım 16.17 haftalarda oluyormus bızım ıcın daha cok erken

ben normal yapmak istiyorum insallah bir aksilik cıkmaz da o günleri görürüm de normal dogururum kaydirigubbakcemile3

kızlar size bişe anlatayımmm annem anlattı
ben az daha klozete doğuyomuşumm
annem beni doğurmak için hastaneye gitmiş sancısı varmışş tabi o zaman nerde sezeryann hemşireler lavman yapmışlar tabi yaptıkalrı için tuvaletin gelme ihtimali yokk annemde tuvaletim var deyip kalkmış oturmuş klozete sonra anlamışki ben geliyorum bi bağırmışşş tabi doktorlar kızmış hemşirelere lavman yapılan hastanın tuvaletimi olur neden gönderdiniz diyeee ah ah az daha tuvalet kurbanı oluyomuşum
dikkat etmek lazım

çatır çatır doğruruz allah'ın izniylen korkmayın normal daha sağlıklı hem :)))

bende normal ıstıyorum ama çok tırsıyorum gercı doktor bana hastanede yattıgımda sen daha agrını acısını cektın dogum bundan daha az acılı dedi ama yınede tırsıyorm

resımler&albumlere tıkladın. altta album ekle var ona tıklıyosun. album ısmını yaz. album tıpı yazıyo onda alttakını ısretle. gondere tıkla. solda resım ekle yazıyo ona tıkla. dosya sec ekranı gelecek.

ya kızlar şimdiden şunu olcam bunu olmam demeyelim rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin tabikide
şimdiden strese girmeyelim normal deriz sezaryan olur sezaryan diye yırtınırız normal olur ben şimdiden şunu olcam demiyorum yoksa hakkaten insana sıkıntı basıyooo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hey allahım hadi annen ne bilsin de hemsireler de bi alemmişsempatiksalakcinni

ay allah korusuunnnn. ucuz kurtulmussun kuzuumm :)

annemde bende gıdıyormus wc ye doktor bagırmıs gerı gelmıs sengözlerimebaksanab

akaaşalar özellikle istanbul ve büyük şehirlerde yaşayanlar için normal ve doğal doğum kursları var. istanbulda hakan çoker diye bi dr var. internetten arayabilirsiniz. imkanı olanlar mutlaka kursa gitsdin eşiyle ben gittim hem çok güzel bi paylaşım eşinle hemde çok şey öğreniyorsun ve bilmediğinden korkmuyor insan...

sezeryan sonuçta bi ameliyat tr de manasız bi şekilde çok popüler dünyada hiç biyerde doktor normalmı sezeryan mı diye sormaz. alllah bizi böyle yaratmış...allah herkese normal doğum yapmayı nasip etsin ben yapamadım.....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…