eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ooooo LAVMANA HAAYIIIIRRR :1no2: :1no2:
aç kalmaya EVEEEETTTT :lepi:
ekle yapıstır yapmıycan kı. dosya sec cıkmadı mı karsına.
akannehirakannehirakannehirof allahım ben agrıdan cok korkarım ve cok paniğim..allah güç versin bize...her yöntemden memnun olan da var olmayan da...napıcaz bilmem?gerci dr ile birlikte karar verilecek sadec suan gönlümüzden gecenleri konusuyoruz...zamanla deli cesareti gelir mi acepguclubacismilekızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama 2 ay önce arkadaşım doğum yaptı epidural sez. ve doğumdan 2 gü sonra bel ameliyatı olmak zorunda kaldı çünkü bacaklarını oynatamıyordu, ben de ekim 2009 annesiyim ben de epidural oldum sezeryan hiç mutlu değilim. lütfen normal ve doğal doğumdan korkmayın tibbi bir gereklilik omadıkça sezeryan olmayın ben çok pişmanım acil sezeryan oldum ama keşke bekleseydim diyorum..
sezeryandan çok korkuyorum bende eyvahedigeldismile nedense normal daha sağlıklı ve kolay olur gibi geliyo. ama düşünüyorum düşünüyorum normal epidurelden de korkuyorum en iyisi bol bol dua edip Allahtan yardım istemek. hepimize güç ve cesaret versin inş. normal doğum için.
aklinialirimsmile kızlar siz doğuma geldiniz gerçi ama şimdiki zamandan bir soru soracağım mümkünse CADIARZU CADIARZU
genelde baktım 9 -12 hafta arasıyız sanırım acab hiç kıpırdanma hisseden varmı 3 ayı dolduran arkadaşlardan özellikle...
kimisi hissedebileceğimizi söylüyor ama ben hiç bir hareket hissetmiyorum :1ninca:
ve de anestezistin de iyi olması gerek müdahaleli durumlarda...yaa kıslar doktorun ıyı olması lazım bnım arkadaslarım hepsı o sekılde oldu kımse bı sorun yasamadı çok sukur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hey allahım hadi annen ne bilsin de hemsireler de bi alemmişsempatiksalakcinnikızlar size bişe anlatayımmm annem anlattı
ben az daha klozete doğuyomuşumm
annem beni doğurmak için hastaneye gitmiş sancısı varmışş tabi o zaman nerde sezeryann hemşireler lavman yapmışlar tabi yaptıkalrı için tuvaletin gelme ihtimali yokk annemde tuvaletim var deyip kalkmış oturmuş klozete sonra anlamışki ben geliyorum bi bağırmışşş tabi doktorlar kızmış hemşirelere lavman yapılan hastanın tuvaletimi olur neden gönderdiniz diyeee ah ah az daha tuvalet kurbanı oluyomuşum
dikkat etmek lazım
kızlar size bişe anlatayımmm annem anlattı
annem beni doğurmak için hastaneye gitmiş sancısı varmışş tabi o zaman nerde sezeryann hemşireler lavman yapmışlar tabi yaptıkalrı için tuvaletin gelme ihtimali yokk annemde tuvaletim var deyip kalkmış oturmuş klozete sonra anlamışki ben geliyorum bi bağırmışşş tabi doktorlar kızmış hemşirelere lavman yapılan hastanın tuvaletimi olur neden gönderdiniz diyeee ah ah az daha tuvalet kurbanı oluyomuşum
dikkat etmek lazım
kızlar size bişe anlatayımmm annem anlattı
dikkat etmek lazım
balum özel mesajlardan gir demedin mi bana ordan giriyorumda dosya diye bişi yok ki
akannehirakannehirakannehirof allahım ben agrıdan cok korkarım ve cok paniğim..allah güç versin bize...her yöntemden memnun olan da var olmayan da...napıcaz bilmem?gerci dr ile birlikte karar verilecek sadec suan gönlümüzden gecenleri konusuyoruz...zamanla deli cesareti gelir mi acepguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?