evet canım doktora yarın tekrar gorunucem ultrasona sokmadı testın sonucuyla bırlıkte ultrasona da sorarım dedı. hayırlısı.
:)))) ah bu gögüsler... nevyas hayatım kimseden bekleme ince düşünce. eşin söylesin. lekelenmelerin olmasa neyse..
hiç risk alma derim ben. böyle bir durumda herkes anlayış gösterir. ben ilk üç aya çıkana kadar yemeğe bile misafir almama kararı verdim.. :)
kesemizi gördük cnm bebeğimide gördüm ben kalp atişlarida var dedi dr ama biziz dinletmedi şubatın 24 radevum var bakalım cnm hayırlısı inş herşey yoluunda gider cnm..
Canım eşimede desem şimdi görümcem herkese haber vermiş davet etmiş eşim arada kalır şimdi ben elimden geldiğince bi kenarda durmaya çalışacağım ne yapayım..
kızlar sıte duzeldı degerım 3208,1 olmus soktayım.
hayır canım yeşilyurtta atatürk araştırma hastanesi.ben izmirli değilim ama bizim arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim bu doktora ve çoktta memnunumhım daha önce duymamıştım adını atatürk araştırma hastanesi dediğin tepecikteki hastane mi
ay canım ne güzel darısı bizlere inşallahkızlar merhaba bende 7+1 gunluk hamısım bugun dr kontrolumuz vardı melegımın kalbı pıt pıt dıye atıyordu boyuda ılk gordugumuz gıbı fasulye gıbı degıldı buyumus ne ılgınc farklı bı duyguydu
Mrb arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım ve >1000 çıktı ama doktor ultrosonda göremedi bebeği.Sizce normal mi yoksa dış gebelik falan mı çok panik oldumLütfen yardımcı olur musunuz
sevgi 25 canım benim hayırlısı ile inşallah dr kontrolünü geçirirsin:) bende perşembe gideceklerdenim...
Yaaa kist gördü ultrosonda ve dedi ki bu hamilelikte oluşan kist de olabilir ama olmayabilir de dedi.3mm kist oluşmuş ama hangisi olduğunu bilemeyiz dedi.Dış gebelik de olabilir dedi.Ne demk şimdi bu yaaaaa
valla tatlım kan değerilerini hiç bilmiyorum ne nedir ne değildir iyimidir kötümüdür.
ama inşallah iyidir tatlım
cumayı bekleyelim bakalım dilerim bebiş seninledir
dualarımdasın tatlım
sen gönlünü ferah tut ama sakın üzülme
Sağol canım tşk ederim ne olur çok dua edin kızlar bana Bebeğim benimle olsun:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?