2010 Ekim Anneleri

evet canım doktora yarın tekrar gorunucem ultrasona sokmadı testın sonucuyla bırlıkte ultrasona da sorarım dedı. hayırlısı.

balum sonucuna sevindim canım bak meleğin seninle annesini bırakmaz o ALLAH ın izniyle canım sonuna kadar bi sorun yaşamazsın inş..

Canım eşimede desem şimdi görümcem herkese haber vermiş davet etmiş eşim arada kalır şimdi ben elimden geldiğince bi kenarda durmaya çalışacağım ne yapayım..

kesemizi gördük cnm bebeğimide gördüm ben kalp atişlarida var dedi dr ama biziz dinletmedi şubatın 24 radevum var bakalım cnm hayırlısı inş herşey yoluunda gider cnm..

maaşallah canım darısı bekleyenlerin başına...bende cumartesi gidecem çok heyecanlıyım şimdiden...

Canım eşimede desem şimdi görümcem herkese haber vermiş davet etmiş eşim arada kalır şimdi ben elimden geldiğince bi kenarda durmaya çalışacağım ne yapayım..

hayırlı bişey yapıyorsun canım merak etme..kendini yorma hiçbişey olmaz ALLAH ın izniyle...

kızlar merhaba bende 7+1 gunluk hamısım bugun dr kontrolumuz vardı melegımın kalbı pıt pıt dıye atıyordu boyuda ılk gordugumuz gıbı fasulye gıbı degıldı buyumus ne ılgınc farklı bı duyguydu

demet yaren,
gözün aydın canım darısı başımıza. ben perşembe tam 7 haftalık ken gideceğim dr. inşallah duyarım kalp atışını..

Mrb arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım ve >1000 çıktı ama doktor ultrosonda göremedi bebeği.Sizce normal mi yoksa dış gebelik falan mı çok panik oldumLütfen yardımcı olur musunuz

E-pack canım orda msıınnn özelden de mesaj yazdım sana bakar mısın????
Kızlarr banaaa yardım edecek biri yok muuuuu

hım daha önce duymamıştım adını atatürk araştırma hastanesi dediğin tepecikteki hastane mi
hayır canım yeşilyurtta atatürk araştırma hastanesi.ben izmirli değilim ama bizim arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim bu doktora ve çoktta memnunum
ay canım ne güzel darısı bizlere inşallah
Mrb arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım ve >1000 çıktı ama doktor ultrosonda göremedi bebeği.Sizce normal mi yoksa dış gebelik falan mı çok panik oldumLütfen yardımcı olur musunuz

valla canım inşaallah iyisindir
keşke vajinal baktırsaydın en azından içinde şüphe olmazdı

Yaaa kist gördü ultrosonda ve dedi ki bu hamilelikte oluşan kist de olabilir ama olmayabilir de dedi.3mm kist oluşmuş ama hangisi olduğunu bilemeyiz dedi.Dış gebelik de olabilir dedi.Ne demk şimdi bu yaaaaa

Yaaa kist gördü ultrosonda ve dedi ki bu hamilelikte oluşan kist de olabilir ama olmayabilir de dedi.3mm kist oluşmuş ama hangisi olduğunu bilemeyiz dedi.Dış gebelik de olabilir dedi.Ne demk şimdi bu yaaaaa

tatlım ya aynı benim doktorumda öyle dedi bende de kist varmış sol yumurtalıkta
vajinalden bakıyım dış gebelik olup olmadığını anca öyle öğreniriz dedi
ve vajial bakınca hem kese hem kist gözüktü
bence sen yarın git vajinal baktır

Yaaa gerçekten ne kadar zormuşş yaaa hamile olduğuma dün ne kadar seviniyordum bıgün ise tedirginlikten öleceğim.Bana da cuma gel tekrar bakalım dedi.E-pack canım bu çıkan kan değeri normal mii veya bu değere göre kese görünmez mi erken mi yaniii???

valla tatlım kan değerilerini hiç bilmiyorum ne nedir ne değildir iyimidir kötümüdür.
ama inşallah iyidir tatlım
cumayı bekleyelim bakalım dilerim bebiş seninledir
dualarımdasın tatlım
sen gönlünü ferah tut ama sakın üzülme

Sağol canım tşk ederim ne olur çok dua edin kızlar bana Bebeğim benimle olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…