nevyas benim bilhassa sağ gögüs ucu çıban gibi sızlıyor. mahvetti beni dün gece hiç uyumadım sizmdi yine sızlamaya başladı.. eşimle yatakları ayırdım dün itibarı ile. bu gögüsle sağa sola dönmek bile öldürüyor beni..
mide bulantım yok ama halsizlik bende de var. uyku düzenim bozuldu. geceleri uykum gelmiyor gündüzleri uyumak için ölüyorum..
Allah kabul etsin hayatım okumanı ama senden başka yapabilecek kimse yokmuydu? zorunlu olarak seninde bir koşuşturman olacak. durumun belli. keşke hiç yoktan bir kaç hafta daha bekleseydin..
kızlar hepinizden önce ben gidiyorumve ilk haftalar bende olmuştu ama şimdi okadar yok sadece ucları kaşini acisi yok sizinkide geçer mutlaka...Göğüs sızlamaları bendede var yatarken özellikle sağa sola dönemiyorum eşimin kazayla eli değse nasıl sızlıyor :))
cnm kese 1000 üzerindeyken gözükmesi gerekiyo benim degirim 6459 du kesemi gördğümde çok küçüktü bence şimdiden kendini endişeye verme cnm hayırlısı olsun dedi zaten ilk haflaarda dr hiç biri umutlu konuşmuyokii benim kesem göründüğü hallde bir hafta sonra gel bakalımki saglilli bir gebelikmi degilmi ozamn karar veririz demişti...E-pack canım orda msıınnn özelden de mesaj yazdım sana bakar mısın????
Kızlarr banaaa yardım edecek biri yok muuuuu
Tşk ederim canım ama işte tatmin edici bir açıklama yapmayınca insan panikliyor bi de kist var acaba dış gebelik mi falan filan da dedii.Ben ne diyeceğimi şaşırdım ii mi kötü mü kist zarar verir mi gibi saçma sapan sorular sordum Doktor keseyi bile görmemişkennncnm kese 1000 üzerindeyken gözükmesi gerekiyo benim degirim 6459 du kesemi gördğümde çok küçüktü bence şimdiden kendini endişeye verme cnm hayırlısı olsun dedi zaten ilk haflaarda dr hiç biri umutlu konuşmuyokii benim kesem göründüğü hallde bir hafta sonra gel bakalımki saglilli bir gebelikmi degilmi ozamn karar veririz demişti...
benim gunum yarin insallah gelmez reglim. ama hic bir belirti yokk sizlerde nasil bir degisiklik vardii hfif belim zonkluyo gibi ama o reglimdede agriyoduu..sivilce v.s ciktimi sizlerdee ayyy ben patlicam vallahiiisempatiksalakcinni
canim cevap verdigin icin cok tesekkurlerr..ama bu regl gunumde bayagi stres yapiyorum .sivilce ciktimii?ve 5 gun once esimle beraber olunca hafif lekelenme geldii herhalde bu ayda faso olcak gibi geldi bana cok uzuldumm cokkk:gitme:hakkında hayırlısı olsun tatlım
inş sende ekim annesi topiğine gelirsin
sana şunu söyliyim
adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı
ben aynı adet olcak gibiydim belim kasıklarım falan
ama hamileyim şuan ve hala adet olcam gibi heran :ecrin_bebek:
canim cevap verdigin icin cok tesekkurlerr..ama bu regl gunumde bayagi stres yapiyorum .sivilce ciktimii?ve 5 gun once esimle beraber olunca hafif lekelenme geldii herhalde bu ayda faso olcak gibi geldi bana cok uzuldumm cokkk:gitme:
tesekkur ederimm:1hug:inan arkamda olmaniz bile bana o kadar moral veriyokii anlatammam olumunekankayizsmileiyiki varsinizzopuyorumnanaktansivilce bende normalde de çıkmaz zaten tatlım
sen stres yapma yaparsan ondan gecikebilir adetin
sakin ol tatlım
hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
tesekkur ederimm:1hug:inan arkamda olmaniz bile bana o kadar moral veriyokii anlatammam olumunekankayizsmileiyiki varsinizzopuyorumnanaktan
insallah insallah hamislerin duasi kabul olurmus guzelimmkaydirigubbakcemile2sadece bakma katıl bize
hee canimm sen duaa ettbana bugunn opuyorumnanaktanneyse ben seni fazla yormimm iki canlisinn stress yapmayayimmzemuszemuswallamı :)
hadii bekliyorumm o zamannnohaoldumsmilesoyle okuyayimm duanizemuszemus saka yapyiorumm canim yaa gonlunden n koparsaa:hulya:ayy ne güzel. banada hamile bebeğini yeni kaybetmiş bi arkadaşım çok dua etmişti onla tanıştıktan sona hamile kaldım demekki çok içten etmiş. :)
sevgicim ve diger arkadaslarr bir arkadas daha katilacak aranizaa adi samimikiz:))
zemuszemus
sevgi 25 canım benim hayırlısı ile inşallah dr kontrolünü geçirirsin:) bende perşembe gideceklerdenim...
evet geldim.merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza.özel msj atcam ama sat im 13 ocak.tahmini doğum 20 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?