2010 Ekim Anneleri

Göğüs sızlamaları bendede var yatarken özellikle sağa sola dönemiyorum eşimin kazayla eli değse nasıl sızlıyor :))
kızlar hepinizden önce ben gidiyorumve ilk haftalar bende olmuştu ama şimdi okadar yok sadece ucları kaşini acisi yok sizinkide geçer mutlaka...
E-pack canım orda msıınnn özelden de mesaj yazdım sana bakar mısın????
Kızlarr banaaa yardım edecek biri yok muuuuu
cnm kese 1000 üzerindeyken gözükmesi gerekiyo benim degirim 6459 du kesemi gördğümde çok küçüktü bence şimdiden kendini endişeye verme cnm hayırlısı olsun dedi zaten ilk haflaarda dr hiç biri umutlu konuşmuyokii benim kesem göründüğü hallde bir hafta sonra gel bakalımki saglilli bir gebelikmi degilmi ozamn karar veririz demişti...

Tşk ederim canım ama işte tatmin edici bir açıklama yapmayınca insan panikliyor bi de kist var acaba dış gebelik mi falan filan da dedii.Ben ne diyeceğimi şaşırdım ii mi kötü mü kist zarar verir mi gibi saçma sapan sorular sordum Doktor keseyi bile görmemişkennn

benim gunum yarin insallah gelmez reglim. ama hic bir belirti yokk sizlerde nasil bir degisiklik vardii hfif belim zonkluyo gibi ama o reglimdede agriyoduu..sivilce v.s ciktimi sizlerdee ayyy ben patlicam vallahiiisempatiksalakcinni

benim gunum yarin insallah gelmez reglim. ama hic bir belirti yokk sizlerde nasil bir degisiklik vardii hfif belim zonkluyo gibi ama o reglimdede agriyoduu..sivilce v.s ciktimi sizlerdee ayyy ben patlicam vallahiiisempatiksalakcinni

hakkında hayırlısı olsun tatlım
inş sende ekim annesi topiğine gelirsin
sana şunu söyliyim
adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı
ben aynı adet olcak gibiydim belim kasıklarım falan
ama hamileyim şuan ve hala adet olcam gibi heran :ecrin_bebek:

canim cevap verdigin icin cok tesekkurlerr..ama bu regl gunumde bayagi stres yapiyorum .sivilce ciktimii?ve 5 gun once esimle beraber olunca hafif lekelenme geldii herhalde bu ayda faso olcak gibi geldi bana cok uzuldumm cokkk:gitme:

canim cevap verdigin icin cok tesekkurlerr..ama bu regl gunumde bayagi stres yapiyorum .sivilce ciktimii?ve 5 gun once esimle beraber olunca hafif lekelenme geldii herhalde bu ayda faso olcak gibi geldi bana cok uzuldumm cokkk:gitme:

sivilce bende normalde de çıkmaz zaten tatlım
sen stres yapma yaparsan ondan gecikebilir adetin
sakin ol tatlım
hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

sivilce bende normalde de çıkmaz zaten tatlım
sen stres yapma yaparsan ondan gecikebilir adetin
sakin ol tatlım
hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
tesekkur ederimm:1hug:inan arkamda olmaniz bile bana o kadar moral veriyokii anlatammam olumunekankayizsmileiyiki varsinizzopuyorumnanaktan

sevgicim merhaba ben arada ugruyorum topiginizeezemuszemuszemuszemusbakiyomm ne kaynatiyonuz diyeeesempatiksalakcinni

ayy ne güzel. banada hamile bebeğini yeni kaybetmiş bi arkadaşım çok dua etmişti onla tanıştıktan sona hamile kaldım demekki çok içten etmiş. :)

ayy ne güzel. banada hamile bebeğini yeni kaybetmiş bi arkadaşım çok dua etmişti onla tanıştıktan sona hamile kaldım demekki çok içten etmiş. :)
hadii bekliyorumm o zamannnohaoldumsmilesoyle okuyayimm duanizemuszemus saka yapyiorumm canim yaa gonlunden n koparsaa:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…