günaydın pınarcımmm tecrübeli anne adayısın o zaman sana habire soru sorarız artıkkaydirigubbakcemile3
pınarcıgım sen sankı annemlerın donemınden bahsedıyo gıbısın. demek hala aynı olan yerler var. annemlerde oyle yasamıs. tabı ultrason yoktu o zaman ama iş meselesı aynı yanı.
yardımcı olabilirsem çok sevinirim tatlm..her zaman sorabilirsin..
annem bile belki yaşamamıştır bukadarını..cidden zor du ama ah o başımdaki aşk...neler yaptırıyor hiç acıtmadan..bugün geriye bakınca görüyorum tuhaflığı..oradayken herşey olağandı sanki..
yardımcı olabilirsem çok sevinirim tatlm..her zaman sorabilirsin..
annem bile belki yaşamamıştır bukadarını..cidden zor du ama ah o başımdaki aşk...neler yaptırıyor hiç acıtmadan..bugün geriye bakınca görüyorum tuhaflığı..oradayken herşey olağandı sanki..
dogru dıyosun tatlım. zor donemler atlatmıssın gercekten. hemde yakın zamanda. ben bunların gecmıste yasandıgını sanıyodum. Allah bı daha yasatmasın canım.
teşekkür ederim canım ben bu siteye ilk geldiğimde hiç bişe bilmiyordum inanki yumurtlama bile ama işte burdaki arkadaşlardan sağolsunlar çok şey öğreniyorum
günaydın kızlar,uzun bir aradan sonra aranızdayım yeniden,keyifler nasıl??
kızlar ben cıkıyorum. gorumceme kahvaltıya gıdıyorum. sabahtan berı 5 kez aradı sayıyom:):):) hadı gel hadı gel dıye gıdım barı:):)
günaydın kızlarr.mide bulantılarımla ben geldim
günaydın kızlarr.mide bulantılarımla ben geldim
Günaydın kızlar keyifler nasıl bebişlerde iyidir inş.
günaydın hanımlaarrr opuyorumnanaktan
bugün güzel bir gün olur inş. hepimiz için.
günaydın tatlm..iyiyiz çok şükür..siz nasılsınız??
Aynı dert bendede var haşlanmış patates yemekten sıkıldım valla
günaydın hanımlaarrr opuyorumnanaktan
bugün güzel bir gün olur inş. hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?