2010 Ekim Anneleri

kesınlıkle bende oyle saglıklı olsun da. ben en cok kalp atısını merak etmıstım. cok sukur yasadım. cınsıyet onemlı degıl.

günaydın pınarcımmm tecrübeli anne adayısın o zaman sana habire soru sorarız artıkkaydirigubbakcemile3

yardımcı olabilirsem çok sevinirim tatlm..her zaman sorabilirsin..

pınarcıgım sen sankı annemlerın donemınden bahsedıyo gıbısın. demek hala aynı olan yerler var. annemlerde oyle yasamıs. tabı ultrason yoktu o zaman ama iş meselesı aynı yanı.

annem bile belki yaşamamıştır bukadarını..cidden zor du ama ah o başımdaki aşk...neler yaptırıyor hiç acıtmadan..bugün geriye bakınca görüyorum tuhaflığı..oradayken herşey olağandı sanki..

dogru dıyosun tatlım. zor donemler atlatmıssın gercekten. hemde yakın zamanda. ben bunların gecmıste yasandıgını sanıyodum. Allah bı daha yasatmasın canım.

teşekkür ederim canım ben bu siteye ilk geldiğimde hiç bişe bilmiyordum inanki yumurtlama bile ama işte burdaki arkadaşlardan sağolsunlar çok şey öğreniyorum

dogru dıyosun tatlım. zor donemler atlatmıssın gercekten. hemde yakın zamanda. ben bunların gecmıste yasandıgını sanıyodum. Allah bı daha yasatmasın canım.

allah razı olsun bitnm..sana da maşallah bu arada..

teşekkür ederim canım ben bu siteye ilk geldiğimde hiç bişe bilmiyordum inanki yumurtlama bile ama işte burdaki arkadaşlardan sağolsunlar çok şey öğreniyorum

öğrenme tamamen algıda seçicilikle alakalı bitnm..daha önce bizi ilgilendirmemiş konular hakkında pek bilgi sahibi olmayız çoğu zaman..ama ne zaman hayatımızın önceliği oluverir o konu..o vakit bir ansiklopedi oluveririrz biz de şutarafagitti..

kızlar ben cıkıyorum. gorumceme kahvaltıya gıdıyorum. sabahtan berı 5 kez aradı sayıyom:):):) hadı gel hadı gel dıye gıdım barı:):)

sagol pınarcıgım. Allah herkese benım gıbı bı hamılelık nasıp etsın:) hadı cıktım gorusuruz sonra. aksam anca alırım haberlerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…